Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

genetique 

všechny recenze uživatele

Road-zombie-movie komédia, ktorá sa pevne drží svojich najväčších vzorov, čo beriem ako pozitívum, ničím viac ale nenadchne. Niektoré scény poriadne zvrhlé, iné zas poriadne vtipné. Nič viac som nečakal a nič viac som ani nedostal, takže sklamanie to nebolo. Pokiaľ teda máte radi humor v scénach, ktoré iným privodia nevoľnosť, toto je film pre vás. Ale mozog by sa tých 90minút nemal veľmi zapájať do diania. 65%. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Režisér se s tím nepáral nápady asi už nemá tak si vykradl x filmů dal tam 5 nesympatických týpků a proti nim dal bojovat x zombie křížených s vlkodlaky ženských Pro zajímavost uvedu pár příkladů ´´ originality,, Několik chlápků se rozhodne odjed do vesnice (takový děj má každý slasher) na místě zjistí že nemají signál na mobil a telefon (každý slasher nebo horor tohle obsahuje) mobilů se zbaví (opět x krát použité). Přijdou do obce kde nikdo není (ani jich nezajímá proč ani jich to nepřekvapí :-)) a naráz jich napadnou ženské. V tomhle filmu nic nefunguje humor žádný (pokud Vám teda nepříjde vtipné že mají všichni stejné zvonění na mobilu nebo že mlátí zmutovanou babku s chodítkem) děj je taky bída což by nevadilo ale každá scéna je z něčeho vykradená babička s chodítkem (Fido) dále se tu paroduje Star Wars (Nechť ho provází síla) Muži V Černém (Nejdu ven beze zbraně tady máš taky) a nejvíce Soumrak Mrtvých uvažoval jsem o 2 hvězdách ale když vidím jak to tady všichni nadhodnocují dávám odpad ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nápadité, po maskérské stránce povedené, britsky zábavné. Obsahově trochu man power (krásně politicky nekorektní, ale opravdu?) a výmluvné (když gay svým kolegům nadavá do slečinek). Řekl bych, že je to všechno více, než horror, tak jak to u podobných britských komediálních horrorů bývá (např. Shaun od the Dead). Nevěsta je perfektní. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Teď mně poslouchejte chlapi, tady je plán! : První co v týhle zemi uděláme, ochčijeme stromy, označkujeme svoje území! Pak najdeme bar a budeme pít, dokud nezapomeneme mluvit. Budeme komunikovat chrochtáním, jako jeskynní člověk, dokud se neskácíme v lese. Nějaký otázky? '' ----------- Pokud je vaše manželka nebo přítelkyně ,,nasraná feministka'' věřte, že to ještě není to nejhorší co můžete mít doma. Může totiž být ,,nasraná kanibalská feministka'' a to už je jiný level... A když takovéto ženy utvoří smečku, je nejlépe vzít roha. Partička kámošů středního věku si vyrazí bez manželek a přítelkyň dokázat si, že ještě nejsou tak domestikovaní jak už si i sami o sobě pomalu ale jistě začínají myslet a hodlají si víkend pořádně užít. Tetička jednoho z nich má ve vesničce čítající jen pár chalup domek a tam hodlají zakotvit i když většinu času chtějí strávit v tamní hospůdce. Už po příjezdu do vesničky ale tuší, že tu něco nehraje. Místo je podivně prázdné, bez mužů a první kontakt se starousedlicemi je více než šokujícíc! :-) . Doghouse není úplně tím nejlepším co zombie komedie nabízejí, ale nabízí svižný britský humor tvrdě bušící do dnešního přefeminizovaného světa. Ne vše bylo vtipné, přesto film celkem bavil a párkrát jsem se i slušně některým hláškám zachechtal. Škoda, že film funguje spíše v jednotlivých epizodkách a jako celek drží pohromadě velmi ztuha. Já dávám za 3 vysokofrekvenční vysílače a doufám, že se ten virus už přestal šířit! * * * ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Spojení hororu a komedie mě nikdy moc nelákalo a až na minimum vyjímek to stejně většinou dopadlo na prd,neboť buď fungovalo jedno,nebo druhé,ale většinou však bohužel ani jedno.Tohle je ale naprosto jiná káva.Zde se toto skloubení povedlo až neuvěřitelně dokonale a já jen s otevřenou hubou od prvních minut sledoval,jak v neskutečné symbióze můžou tyto dva žánry šlapat,navzájem se doplňovat a podporovat se.Celý děj,všechny scény,dialogy,efekty,postavy a jejich představitelé,to vše je neskutečně zábavné,plné energie,mající gigantické koule a styl.Dokonale zde funguje humor,kadence nezapomenutelných hlášek je ohromující,celé to má kulervoucí spád a to vše je doplňeno o nevídanou lavinu otevřené brutality a místami i parádní řezničiny.V Doghouse ale navíc funguje i parádní atmosféra,a to ať už v hororové,tak v té komické formě.Masky a krvavé efekty jsou pak už jen třešničkou na dortu,jejich zpracování je naprosto masakrální!Pro mě je Doghouse zkrátka naprostou špičkou,neskutečně zábavnou jízdou,kde nevím,jestli se dřív dávit smíchy,nebo si užívat nehorázně krvavé a brutální show.Jeden z TOP filmíků,obrovská pecka a zábava.P.S.pokud bych měl jako spousta jiných uživatelů zde porovnat Doghouse se Soumrakem mrtvých,vítězem je jasně o několik tříd právě tato BOMBA!!! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama