Reklama

Reklama

Juan de los Muertos

Trailer

Obsahy(1)

Juan spolu s niekoľkými odhodlanými priateľmi čistí okolité ulice rodného mesta od krvilačných zombie. Napriek tomu, že sa situácia zdá bezvýchodisková, dostáva skvelý nápad v podobe založenia s.r.o. s menom "Zabijeme Vašich príbuzných". Odstupom času si však všetci začínajú uvedomovať, že pokiaľ si chcú zachrániť holé životy, musia svoje rodisko raz a navždy opustiť. V Juanových žilách ale koluje revolucionárska krv, vďaka ktorej je pre záchranu vlasti ochotný urobiť čokoľvek! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Cuba para siempre, zombies gloria!" Štvavý imperialistický škvár, pokoušející se zahryznout revolučního ducha kubánského lidu! Milá a zábavná prča v socialistickém sepraném pánském tílku, coby uniformě svobodného ducha. Veselé, morbidní, sympaticky nadržené i nahláškované. Tuhle exotickou zombie Havanu určitě navštívím i znovu. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

A doprdele! Tak toto bude na delší povídání....Jsme na Kubě, jsme jakýsi vekslácký póvl milující svou zem, plivajicí po disidentech, plivající po Americe. A hle, něco zvláštního se děje, už i na tu naši Kubu dorazili zombies. Tady by se zdálo, že se film ubere klasickou dráhou "zombie-komedie", ovšem je zde pár sakra podstatných rozdílů.1) SPOILER - Jak se asi zachová hlavní hrdina? Paradoxně ne jako socialista, ale jako správný kapitalista - na zomibe epidemii se přece musí vydělat! "Haló, tady Juan Řezník, pozabíjíme Vaše příbuzné!" -no já jsem chcal!!! KONEC SPOILERU 2) Masky, herci, hudba - místy až céčkové, tudíž nedoporučuju puntičkářům. 3) Gagy, hlášky - tak toto je naprosto dokonalé, takto jsem se nenasmál opravdu dlouho, natož u nějaké přiblblé komedie. Mluví se tam hodně sprostě, což hláškám dodává ještě vetší říz, musím říct, že perfektní práci odvedl překladetel ze španělštiny. 4) Je to komedie, bát se nebudete vůbec. 5) Satira, komunismus, kapitalismus, disidenti. = Celkově - já mám nutkání za céčkovost a lehce trapný konec dát 4*, ale nemůžu! Pokud se řechtám jak ten debil každou druhou scénu, tak musím dát plnej. Určitě ne pro všechny, ale pro mě skvělá zábava! ;) ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Neurazí nenadchne. Určitě se tam dá najít dost vtipných momentů, ale celý film je tak trochu o ničem. Děj v podstatě nikam nesměřuje, jde jen o to, kdy, kde a kdo zapíchne nějakýho toho zombíka, jinak jsou furt na střeše a kecají nesmysly :-D. Osobně bych uvítal obraz bez filtru, aby krev byla hezky červená a né skoro černá. Ale abych jen nekritizoval, tak uznávám, že se to dá bez problému dokoukat, je to místy i vtipný, Andrea Duro je neskutečná krasavice, takže ty 3 hvězdičky si to víceméně zaslouží. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Zombárny miluju už od dob svého dětství a i tady můžu říct, že se povedla už jen kvůli toho, že je pojatá vtipně a satiricky s prvky hororu. Herci jsou sympatičtí a i scénář je napsaně celkem kvalitně. Šlo vidět, že za kamerou nestál žádný amatér. prostě taková vtipná jednorázovka, která nenudí a také pobaví 85 %. Nemohl sem z napumpováneho černocha, který když viděl krev tak omdlel, tak ten mě dostal :) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších zombie komedií vůbec s řadou parodických i satirických prvků, která by se při větší propagaci mohla stát kultovní. Disidenti, česnek, tanec, nesourodá partička snažící se vytěžit z nastálé situace nějaké ty chechtáky a samozřejmě spousta krve a černého humoru. Už ani nevím, kdy jsem se naposledy takhle zasmál. 85% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Film byl poprvé představen na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu 10. září 2011. (ČSFD)

Reklama

Reklama