Reklama

Reklama

Hra o přežití

  • USA Surviving the Game (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý bezdomovec, černoch Jack Mason, vykrade s kamarádem Hankem sklad masa a obratně přitom odzbrojí člena ostrahy. Když je o den později jeho přítel mrtev, rozhodne se zoufalý Mason skoncovat se životem. Chce se vrhnout pod kamion, v poslední chvíli ho však strhne člen charitativní organizace Walter Cole a nabídne mu práci u bohatého podnikatele Thomase Burnse. Ten nejprve prověří jeho fyzickou kondici, pak mu nabídne pět set dolarů týdně s tím, že se zúčastní lovu v horách. Další den odletí do Ďábelského kaňonu v Oregonu, kde se setkají s dalšími lovci - Colem, psychiatrem Hawkinsem, Texasanem Johnem Griffinem a finančním magnátem Wolfem, který přijel s dospívajícím synem Derekem. Masona čeká šokující zjištění - štvanou zvěří, kterou se lovci pokusí ulovit, bude on sám. Pravidla jsou jednoduchá. Dostane náskok, a pokud se mu podaří dostat do města, přežije a nechají ho být. Zatímco prchá lesem, muži v klidu posnídají a pak vyrazí v terénních autech po jeho stopách. Vyzbrojeni puškami a vysílačkami prchajícího rychle dohánějí. Mason se však v poslední chvíli vzpamatuje a začne uvažovat. Místo bezhlavého útěku se vrátí do chaty, místo zbraní však najde pouze hrůzné trofeje z předchozích lovů. Také lovci pochopili, že se vrátil, a pokusí se ho dostat. Mason se však ubrání, dokonce jednoho z nich zabije a zapálí chatu. Tím však ostatní jen rozdráždí. Štvanice pokračuje, zemře další lovec a ostatní si uvědomují, že se role začínají obracet. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

bourec 

všechny recenze uživatele

Přesně druh filmu,kterej letěl v půjčovnách na začátku devadesátejch let,a všichni to hltali.Teď už se to líbí jen těm,co maj tenhle žánr a druh filmu doopravdy rádi.I obsazení je na tu dobu příznačný,R.Hauer,G.Busey,ti hráli snad ve všem.A film.Slušně ubíhající děj,dost akce,takže solidních devadesát minut zábavy.Ještě mě napadly dva podobný filmy.O dost lepší Živý terč,a o dost horší Síla pomsty s M.Dudikofem.Taky klasika svý doby.60%. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"Dneska někdo umře, je na to šest lovců"!!!!!!" Ice-T (Mason) a jeho životní role! Burns v podání R.Hauera? Špička! Moment zvratu a překvapení vystižen na jedničku a to dalsí herecké obsazení! Psycholog psychouš G.Busey . Cowboy, J.C.McGinley , který se musí "dopouštět" aby udejchal a Charles S.Dutton ze sedmé misie? O fantastické kameře a okouzlující scenérii nemluvě. Hodně povedený dabing P.Rimského a M.Zounara! Končím! Se 100% hodnocením a slovy Burnse: "POBĚŽ BAMBI"!!!.-) ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Iba priemerné béčko, aj keď so zaujímavým obsadením. Bol som zvedavý hlavne na Gary Buseyho, ktorý bohužiaľ skončil príliš skoro. Zato Ice-T bol absolutne nezaujímavý, nehodiaci sa na rolu, nepresvedčivý, o tých jeho dredoch ani nehovorím. Crossover viacerých nápadov niekedy fungoval, inokedy zasa vôbec. Prvá polka svižnejšia, v závere to však už nemalo grády. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Typická odpověď na Živý Terč, akurát je zde více rozsáhlé a pěkné přírody. Ice - T byl strašně nesympatický a drzý terč, furt se mu něco nelíbílo, furt mamral. Takový nevděčník se vším všudy. Lovící parta byla v pohodě. Gary Busey to mohl dotáhnout dále. Ale kam se všichni hrabou na hovada ze Živého Terče !! ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Devadesátkový béčko, jakých existujou hromady. Ničím neoslní, ničím nepřekvapí, dokonce bych řekl, že i pobaví, protože chvílema se prostě musíte zasmát. Několik nesmyslů a blbostí se filmem mihne, ale tady se to dá čekat. Hlavnímu hrdinovi musíte fandit, i když chvílema dělá divný rozhodnutí... Televizní oddychovka pro vypnutej mozek. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (11)

  • Film sa stal kasovým prepadákom. Ledva dokázal pokryť svoje náklady. (Arsenal83)
  • Hneď po tom, čo je Doc Hawkins (Gary Busey) zabitý, ho možno vidieť v zábere v pozadí so zvyškom skupiny, ako jazdí na svojej štvorkolesovej motorke. Na rovnakom zábere je vidieť aj veľkú skupinu členov filmového štábu. (Arsenal83)
  • Na konci filmu je možné zbadať slová „Three Days Later in Seattle“ a panorámu mesta. Toto je však panoráma Philadelphie, nie Seattlu. Dá sa to poznať podľa mrakodrapov Liberty Place One a Two, ktoré stoja v centre mesta. (Arsenal83)

Reklama

Reklama