Reklama

Reklama

Svět podle Mallory

  • Velká Británie Welcome to the Rileys (více)
Trailer 2

Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokážou najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory. Prostořeká a upřímná Mallory rozdmýchá stereotypní život staršího muže. Svým osobitým kouzlem a nadhledem dokáže v Dougovi zažehnout jiskru a znovu objevit chuť do života. Pomůže Mallory nešťastnému páru opět najít ztracenou lásku?
V roli Mallory zazářila hvězda ze série Twilight sága - Kristen Stewart a na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýc Tony Scott jako producenti (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (191)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

No už jsem holt asi stará měkota, ale sledování tohohle filmu jsem si užíval. James Gandolfini jako dobrák-taťka starající se o beznadějnou prostitutku, to zní jako stupidní romantická sračka (nebo depresívní katar), ale místo toho sledujeme vcelku civilní příběh. Má všechny prvky nezávislého léta. Depku, chvilku štěstí, naději a závěrečný otevřený konec. Samozřejmě, že to není nic pro diváky, kteří nesnáší pomalu plynoucí filmy. Tady je ale pořád co sledovat a lecos si domýšlet. Kristen Stewart svojí štětku zvládá výborně, ostatně její "rodičovský pár" je snad ještě lepší. Nebál bych se tenhle film vidět znovu....90% P.S. Napodruhé už mi film tolik nesedl, záleží zřejmě dost na náladě, nicméně pořád jde o dobrý film. Neuroticky rozklepaná Kristen je výborná a atmosféra filmu se povedla. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Moc mi to nesedělo. Přišlo mi to značně nevěrohodné - silně pochybuju, že by si manželský pár, rozhozený po traumatu jako je ztráta dítěte, dokázal najít tak silný vztah zrovna k takovému individuu, jaké tady hrála Kristen Stewart. O jejím hereckém umění jsem se už zmínila několikrát a ani tady mě nepřesvědčila, naopak mi lezla strašně na nervy. Film je v podstatě nudný, zaujalo mě jen prostředí New Orleansu a výkon Melissy Leo. ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Otřepané rodinné problémy, z dílny rodinky Scottů, zažehnává výborným výkonem Kristen Stewart. Především na jejím výkonu to tady stojí a krade si veškerý zájem na obrazovce pro sebe. Více než krize postaršího manželského páru a linie trápící se manželky, mě zajímaly situace a vypětí mezi Dougem a Allison. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pochopitelný příběh s velmi silnou hereckou trojicí. Pokaždé, když pln nedočkavosti vidím další skvělé drama Kristen Stewart, si říkám, jak hrozně mě mrzí její účinkování v upíří sáze. Ne, že bych nechápal, že si na celé frašce vydělává peníze - jen mě ubíjí, když ve fantasy pro ženy mrhá svým potenciálem. Možnost naplno prosadit svůj opravdový herecký talent se totiž herečce nabízí jen a pouze v obdobných rolích... zde jako náctiletá prostitutka s velmi vytříbeným slovníkem. A pokaždé, když další pěkné drama s jejím úžasným kukučem v jedné z rolí skončí, chci ji mít vedle sebe na gauči a... prostě kecat :-)! ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerné herecké výkony, priemerný obsah, priemerné spracovanie. Welcome to the Rileys sa celý čas snaží brnkať na citovú strunu, čo je na jednej strane dobré, no na druhej strane naozaj otravné. Celá tá emotívna "šou" prestane skôr než v polovici baviť a mimo zaujímavých tvári vám v mysli bohužiaľ nezarezonuje už skoro nič. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Kristen Stewart (Mallory) sa na striptízové scény pripravovala dva týždne s profesionálnou erotickou tanečnicou a pravidelne od striptérskej tyče odchádzala s modrinami. (Cherry_Bomb)
  • Režisér Jake Scott a návrhářka kostýmů Kim Bowen procházeli spolu s Kristen Stewart různé striptýzové kluby, aby se připravili na její roli Mallory. Během této doby jí byla od majitelů klubů nabízená práce, poněvadž nevěděli, že se jedná o herečku. (sir-dave)
  • Melissa Leo se filmu upsala pouhé dva týdny před natáčením v New Orleans. (sir-dave)

Reklama

Reklama