Reklama

Reklama

Příběh mladé babysitterky, která cestou domů zjistí, že si v autě svého zákazníka může vydělat víc peněz, než ty, které dostává za hlídání dětí a tak vezme tento obchod pevně do svých rukou. Holky na hlídání je nový sexuálně žhavý film režiséra Davida Rosse. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

italka63 

všechny recenze uživatele

To se vezme typická výše IQ mladých, rádoby hezkých Američanek a řečeno -protřepat, nemíchat - a se zdviženým obočím se to dá sledovat. Pánové se chovají, tak jako je předpokládáno a holky rozjedou byznys.Kdepak jen tak hlídání dětí... Ale konec dost nereálný -tak si tak visíte ve hlavou dolů ve vzduchu, kámošky vás drží....a pro jednu závěrečný šok:-) A přesto se to dalo zkouknout:-) ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Film není komedií a už vůbec ne sexuuálně žhavým filmem. Je to drama , holky si ten pobyt na střední drobátko zpestřily a taky zkomplikovaly sexuálními službami za úplatu. To, co vypadalo jako snadný výdělek dělá děvčatům ovšem těžkou hlavu, každá se s tím srovnává po svém. Nic netrvá věčně, takže rozuzlení přijít prostě musí. Dobře napsaný a zahraný film. Řekl bych i věrohodný. 75% ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Velice silný příběh, který není zcela využit. Děj je vleklý, nezáživný a vůbec nějak unylý. A je to škoda. Mohlo s toho být vytlačeno daleko více. Příběh o středoškolačkách, kteří si přivydělávají hlídáním dětí a přitom jedna z nich zjistí, že si může přivydělat daleko více sexuálními službami se naskytá hromada různých dramatických situací. Představitelka hlavní role se mi zdá, že po herecké stránce to také moc nezvládla. A tak vznikl snímek, který díru do světa neudělá, byť snaha byla. Scénárista měl trochu víc zapracovat. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Viděno v originále. A milé překvapení, takový nadhled jsem nečekal. Film bez hlavních hrdinů, šokující proměna "majitelky agentury", humorná pointa. A maličko erotiky v podání Katherine Waterston (připomněla mi Jennifer Love Hewitt v době Tajemství loňského léta). Pár veselých momentů, a tentokrát tak trochu jiný "american high school teen". ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Holky na hlídání aneb co se děje na americkém předměstí. Úvodní zápletku snad očekával každý, kdo se podíval na plakát k filmu. Ovšem dramatické prvky tento snímek opravdu nemá. Nejhorší na celém filmu jsou dialogy. Ať se na mě prosím nikdo nezlobí, když řeknu, že lepší dialogy by napsala moje pětiletá ségra. Navíc každý jednotlivý herec je krajně nesympatický a tak výběr herců stojí za pendrek. Veškeré poselství, které film má tak přijde absolutně vniveč. Drama bez dramatu. (38 %) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Místo producenta bylo nabídnuto Howardovi Sternovi, který je známý především jako rozhlasový bavič. Ten ale odmítl. (hellstruck)

Reklama

Reklama