Reklama

Reklama

Příběh mladé babysitterky, která cestou domů zjistí, že si v autě svého zákazníka může vydělat víc peněz, než ty, které dostává za hlídání dětí a tak vezme tento obchod pevně do svých rukou. Holky na hlídání je nový sexuálně žhavý film režiséra Davida Rosse. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

Guzo 

všechny recenze uživatele

V podstatě nic jsem od Babysitters nečekal, o to příjemnějš jsem byl překvapenej. Jedná se vlastně o "teenage drama", které zatím moc zástupců nemá, takže skoro ani není s čím srovnávat (ale to nemusí být nutně na škodu). Zaujal mě hlavně celkový vývoj filmu, kdy se z nevinné zápletky vyklubal realistický příběh. Tenhle dojem ještě umocňují neznámé tváře i to, že holky nejsou zrovna typické americké sexbomby - blondýny + prsa trojky a v hlavě nic. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Viděno v originále. A milé překvapení, takový nadhled jsem nečekal. Film bez hlavních hrdinů, šokující proměna "majitelky agentury", humorná pointa. A maličko erotiky v podání Katherine Waterston (připomněla mi Jennifer Love Hewitt v době Tajemství loňského léta). Pár veselých momentů, a tentokrát tak trochu jiný "american high school teen". ()

Reklama

italka63 

všechny recenze uživatele

To se vezme typická výše IQ mladých, rádoby hezkých Američanek a řečeno -protřepat, nemíchat - a se zdviženým obočím se to dá sledovat. Pánové se chovají, tak jako je předpokládáno a holky rozjedou byznys.Kdepak jen tak hlídání dětí... Ale konec dost nereálný -tak si tak visíte ve hlavou dolů ve vzduchu, kámošky vás drží....a pro jednu závěrečný šok:-) A přesto se to dalo zkouknout:-) ()

choze 

všechny recenze uživatele

Že jsou americké středoškolačky vychcané všehoschopné kurvy je díky řadě drzých, cynických a politicky nekorektních, ale aspoň pro mě nepříliš zábavných filmů známá věc. Tenhle jejich nejnovější přírůstek má slibně našlápnuto, ale výsledek je unylý až otravný a celá ta situace a poněkud rychlý vývoj uťápnuté hrdinky krajně nevěrohodné. A takový to mohl být pěkný thriller. Jó, na americkém předměstí tam to žije. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Film stojí a padá na výkonu hlavní hrdinky, která je jakožto šlapka a bordel mamá až směšně nevěrohodná. Neznámá Katherine Waterson se s tou svou usedlou imagií do role prostě vůbec nehodila. Špatné zvolení herců je právě tou největší chybou filmu, zpracování pak také není dvakrát zajímavé. Co kromě tématu prostituce ale potěší je určitě konec, kdy ta kráva dostala co proto. Takže za pocit zadostiučinění dávám 3*. :)) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Místo producenta bylo nabídnuto Howardovi Sternovi, který je známý především jako rozhlasový bavič. Ten ale odmítl. (hellstruck)

Reklama

Reklama