Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (142)

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Možná je to tím, že jsem film neviděl ve 3D, ale stejně si myslím, že by i tak stál za prd. Příběh stojí naprosto za starou bačkoru, podobně jako animace, která vážně nemá čím zaujmout.. Hodina a něco se vleče o něco déle, než by člověk čekal a tak se z Cesty na Měsíc stává jednorázovka, kterou snad vícekrát neuvidím.. 44% ()

Legas 

všechny recenze uživatele

Hodnotit film jako takový, či 3D zážitek? Film o výletu do vesmíru, ve kterém hrají hlavní roli poletující mouchy, je velice šťastným nápadem, jak maximálně využít 3D efekt. Bez něj by film bohužel neobstál. Alepoň ne u mě, milovníka pixarovské preciznosti (a to jak animace, tak příběhu, narážek, vtipu). Takže 3D za ****, 2D za **. Výledek = ***. ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Poměrně emotivní animák, který ale nemá takový spád, jaký bych očekával/přál si. Šlo o mé pořádné setkání s technologií 3D a musím říct, že to na mě docela zapůsobilo (ano, jsem chlapec z malého města :D), ale po prvních minutách, kdyby byly její možnost využívány naplno, nastalo jen takové oťukávání "3D objektů". ()

hwnd 

všechny recenze uživatele

Sice silně tendenční a propandistické, ale vlastní cesta na Měsíc a přistání na něm mi přišlo udělaný moc pěkně a v 3D jsem si to prostě užil. Pravda, příběh nic moc. A dlouho jsem váhal, jestli nesebrat * za scény s ruskými fanatiky (tam už ta propaganda hodně gradovala), ale celkově to pro mě byl příjemnej zážitek. Zakže tak. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

V poslednej sa množia rozprávky z iných krajín ako USA...občas prekvapia...viacmenej ale vždy sklamú...od Cesty na Mesiac 3D - ktorá ale na DVD nebola 3D som nečakal nič...a dostal som to nič...animácia ako z nejakej rozprávky na STV o siedmej ráno...humor, akože vtipný - som fanda rozprávok...celkovo možno dobrý nápad, ale strašne podpriemerné predvedenie ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve studiích v Los Angeles. (Terva)
  • Kromě celovečerní verze filmu byly natočeny další dvě verze snímku o délce 49 minut určené pro promítání v zábavných parcích po celém světě. (Terva)

Reklama

Reklama