Reklama

Reklama

Neporazitelný: Vykoupení

  • Česko Neporazitelný 3: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

Koloběh nelegálních vězeňských zápasů se roztáčí na plné obrátky! Nejlepší bojovníci z celého světa se scházejí ke konečnému souboji, který rozhodne o tom, kdo z nich získá svobodu. Uri Boyka, král ruských zápasníků, vstupuje do boje, aby se pomstil svému nepříteli… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (546)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Pokud se nad tím byť jen vteřinu zamyslíte, pravděpodobně dostane chuť se zabít o hranu DVD přehrávače. Bojka seká latinu, dal se na víru a kamarádí s ukecanýma negrama. Korupce vězeňského systému prorostla do mezinárodních rozměrů a tak se muklové tlučou v duchu globalizace. Jenže když nad tím mávnete rukou, naservíruje vám Issac Florentine rubačku z jiné dimenze filmařských kategorií, protože nic takového v rámci kino zábavy ‚pro celou rodinu‘ neuvidíte. Nekompromisnost z toho trčí až za provazy, partička bijců oplývá velmi pestrou sbírkou dovedností, a to všechno se děje v dlouhých, zběsile nestříhaných záběrech. Nemuseli jste na tom zákonitě vyrůst, ale když už nic jiného, pokývat nad fyzičkou zúčastněných byste rozhodně měli. V rámci škatulky 4 a ½. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Že by béčková předehra k Expendables a manuál k tomu, jak vysekávat poklonu divokým osmdesátým letům? O Florentinovi víme, že tohle umí jako nikdo jiný. Pečlivě opsané dějové osnovy doplněné fotogenickými zpomalovačkami a borci, kteří propůjčují končetiny moderním stylům (akrobacie je tu možná až příliš) a snaží se zvednout ze země skomírající akční žánr. Zápletka je klasicky muklovatá, tentokrát ovšem připomínající Krvavý sport víc než kdy dřív, nicméně člověku přijde, že Florentine nasázel do scénáře méně klišé než průměrný hollywoodský scenárista (schválně si pak zajděte na Prince z Persie), a to co zbylo je spíš sympatickým pomrknutím na pamětníky. Osou ovšem není uvěřitelná proměna hlavního bijce Boyky ze záporáka dvojky do chápavého antihrdiny ve trojce... většina replik je opravdu jen úvodem k nějaké té bitce. Špičková choreografie, bez výjimky šikovní a ještě šikovnější kluci a spousta času a správných kamerových úhlů, abyste o nic nepřišli a neměli pocit, že vám někdo trhá ten nejlepší žvanec od huby. Undisputed III je zkrátka fan service, hnaná touhou trumfnout úspěšnou a opěvovanou dvojku. Ne že by v oblasti driblujících kung-fu šikulů nebyla konkurence, ale na rozdíl od Florentinova Ninji nebo thajských příspěvků u Undisputed nepřetáčíte ani při dalších zhlédnutích. Děj není bez kouzla a charaktery jsou natolik sympatické, že tu rázem máme mnohem víc než jen výkladní skříň toho, co zvládají dnešní pošuci z ringů a tělocvičen. Chybí jen dobová patina a okoukané tváře, ale to při vší vůli nemůžeme mladým borcům vyčítat. Naopak... jejich poklona kořenům žánru působí čerstvě a dravě. A je v ní naděje, že až přestanou opisovat, vykročí vpřed tou správnou nohou. Dobře si zapamatujte jejich jména... kam přijdou, tam létají třísky a hvězdičky zatraceně vysoko. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Väznica s maximálnou ostrahou v skorumpovanom Gruzinsku je hostiteľom Prvého bojového turnaja väzňov. Zišlo sa tam osem právoplatne odsúdených vrahov, aby bojovali v mene svojej krajiny. Sú tam tí najlepší zápasníci z Grécka, Severnej Kórei, Chorvátska, Francúzska, Brazílie, USA, Ruska a domácich Gruzincov reprezentuje favorit súťaže, kolumbiský pašerák drog. Scenár tohoto filmu je absolutný nezmysel, nad ktorým sa škoda pozastavovať. Avšak akcia, súboje v ringu, údery, kryty, kopy sú nasnímané a zostrihané perfektne. Brutálne duely pri ktorých sa lámu kosti a krv strieka na všetky strany. *** ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Je pre mňa celkom záhadou ako Florentine mohol natočiť Undisputed 2, potom takú sračku ako Shepherd a potom zasa Undisputed 3, ktorý je ešte lepší ako dvojka. Undisputed 3 totižto némá len bombastické súboje. Ono je to po všetkých stránkach tak dokonalé béčko, až sa mi to nechce veriť. Slizký kolumbijský záporák, motív priateľstva, tréningová pasáž v kameňolome, skvély gitarový hudobný motív, gradácia...všetko funguje bez najmenšieho zaváhania. Páčilo sa mi, že ikeď Boyka sa zmenil prakticky na kladnú postavu, udržal si svoju arogantnosť a nadradenosť. O tom, že uvidím Adkinsa, Zarora a Latefa v jednom filme sa mi ani nesnívalo a tvorci si toho, čo majú na pľaci boli plne vedomý a výmáčkli z nich maximum (Adkins vs Lateef - pre mňa naj duel). Nemám čo riešiť. Toto je bez debaty za desať. Ps: Adkinsovi Boyka už tak prischol, že bez toho zostrihu vypadá ako iný človek. "I am the most complete fighter in the world".(10/10) ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Já se poseru !!! Dvojka byla HustoKrotuPřísná rubačka, kde jsem měla hubu dokořán a očka vykulená skoro až do evropských norem ALE jestli jsem si bláhově myslela, že už mě tedy nemůže nic překvapit tak jsem se kurevsky sekla. Jura Bójků opravil přelomený koleno a dal se zpátky na cestu jemu nejbližší - natrhávání prdelí (myslím v zápase) . A jelikož eM Džey Wájt si ve dvojce vybojoval svobodu tak pozici hlavního hrdiny přebírá právě náš Jura. Více soubojů než ve dvojce samo sebou potěší a minimálně ten šílenej kapuééérista a hlavní zloun (u kterýho nevíte kam kouká páč má voči jako chameleon) dokazují, že i oni ovládají natrhávání prdelí na jedničku. Bójka si to s nima rozdá s obouma a já byla nažhavená kdo komu natrhne prdel a stane se univerzálním alfasamcem. Pokud nejste debilní, je Vám jasný, že to bude Bójka. Pokud Vám to jasný nebylo, debilní jste a tudíž se Vám za spoiler neomluvím, spíše naopak se Vám budu smát. A když jsme u těch spoilerů tak ještě jeden - opět se dočkáme nechutně zlomený hnáty a jednoho zázraku - Bójka se bude kamarádit s černošským ukecaným boxerem - kdo by to čekal, když první černej boxer mu zlámal hnátu co? Tak a teď už jen nadrbaně vyhlížet čtyřku, která bude letos. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Scott Adkins je v rámci série Neporaziteľný prvým hercom, ktorý si zopakoval svoju úlohu z predchádzajúcej časti. (m.a.t.o.)
  • Kvôli úlohe Turba začal Mykel Shannon Jenkins trénovať bojové umenie. (ywo666)
  • Film nadväzuje na nezvyčajný trend série Neporaziteľný - robiť zo záporáka z predošlej časti novú hlavnú postavu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama