Reklama

Reklama

VOD (1)

Sean McArthur je typickým dítětem ulice. Nemá peníze, byt ani slušné děvče. Jedinou jeho předností jsou pěsti, se kterými umí docela slušně zacházet. Vydělává si na holé živobytí prodejem padělaného zboží až do chvíle, kdy mu štěstěna postaví do cesty podvodníka Harveyho Boardena, který se stává Shawnovým managerem a nabízí mu vstupenku do světa nelegálních pouličních zápasů ve volném stylu. Ze Shawna se téměř přes noc stává zápasnická hvězda, jež v ohromující sérii vypjatých soubojů poráží nejlepší profesionální boxery i mistry bojových umění. Ale ten nejtěžší boj jeho života ho teprve čeká... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (224)

Phietros 

všechny recenze uživatele

Po Lets dance další pohodový a pěkný příběh na konto Tatuma! Nikterak drsné role od něj čekat přeci nemůžeme.. Nicméně je nám tu dobře ukázáno jak to chodí, když se dostanete do neznámého prostředí, nemáte peníze a jediné co vám jde a lze si i tímto způsobem vydělat jsou pouliční zápasy... Po tom co Shawna uvidí Harvey jak se ohání pěstmy nabídne mu práci v podobě dohodnutých zápasů za peníze! První zápas vyhraje s odřenejma ušima, ale Harvey v něm věří a to se mu i vyplatí, když postupně kosí dalšího protivníka, až se dostává k hlavnímu rivalovi a svému starému známému ze školy, kde je ve hře sto tisíc liber.. Mezi tím vším poznává krásnou dívku z baru, do které se zamiluje a záhy zjistí, že pro Harvyho nosí peníze do sázek.. Společně se dohodnou a vymyslí riskantní plán, že peníze vsadí na něj a né na soupeře, jak je v plánu. Ve finále překvapí nejej Harvyho a začíná jim nový život.... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Trailer byl dravej, tvrdej a akční, film je pravej opak, kdy ze spánkovýho režimu ho vyváděj jen bitky a ty se daj spočítat na prstech jedný ruky, trvaj většinou pár minut a nejsou nic extrovního, nicméně vedle všech těch martial arts mlátiček je tohle "pouliční" hlava nehlava řezaní docela oživení a fajn, akorát škoda, že z těch 105 minut je tak 95 jen kydání scénářových hnojů, který občas dokázaly překvapit i mě a to už je co říct, protože já vydržim opravdu hodně ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

No cekal bych, ze ve filmu, kterej se jmenuje Fighting, se bude bojovat. Jasne, jsou tu nejaky bitky, tusim ze ctyri, ale popravde receno, za moc nestoji a vetsinou to skonci tak, ze se po sobe dva chlapkove valej. Pak tu je zaverecna bitka, ta je sice lepsi, ale ze by to nejak vytrhla, to ne. No a jelikoz ve filmu o nic jinyho nejde, je to docela problem, takle se postavy furt jen tak nak motaj po ulicich, pronasi nijaky dialogy a clovek jen ceka na dalsi souboj a doufa, ze bude za neco stat. Navic herci ani nemaj moc co hrat, Howard ma priserne pisklavej hlasek a Tatum vypada jak chcipacek a moc se rvat neumi. Filmu nicmene hodne pomaha hudba, ne ze by byla tak uzasna, ale skvele se sem hodi, takze ty necely dve hodiny docela slusne utecou, aniz by film zacal nudit. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nuda,nuda,šeď,šeď,k tomu spousta zbytečných keců a cca 4 vcelku nic moc bojové scény to všechno je Fighting.Připočteme-li k tomu značně rozvleklé tempo,které je podpořeno na podobný film brutální stopáží,máme tu jedno z největších zklamání.Ne,snad že bych od Fighting čekal zázraky,ale minimálně v akční řežbu sem doufal a nic.Jen bublina a zbytečně promarněné skoro 2 hodiny... ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Film jsem chtěla vidět hlavně kvůli Channing Tatumovi, jenže to nestačilo. Film má naprosto nevyužitý potenciál, který byl už tak dost nízký. Nečeká vás tady žádný převrat, film je zaplácán prázdnými rozhovory, které jim ani moc nevěříte... Emocí jsem se nedočkala a film se táhnul, lásky jsem myslela, že tu bude víc, ale dejme tomu že tady jde fakt jen o ten boj a je to drama... ale ani tak na mě snímek nepůsobil... a jsem hodná, takže za 3. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Channing Tatum si zlomil nos během jedné z bojových scén. (sir-dave)
  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy jde Shawn McArthur (Channing Tatum) po ulici v dešti a nese krabici deštníků, zahlídne Harveyho (Terrence Howard) v restauraci, přičemž krabice je mokrá. V následující scéně je suchá a viditelně jinak potrhaná, načež je opět mokrá. (Raziel811)
  • Vo filme pochádza Channig Tatum z Birminghamu v Alabame a Terrence Howard zo Chicaga v Illinois. V skutočnosti sa Tatum narodil v Cullman v Alabame a Howard v Chicagu v Illinois. (ČSFD)

Související novinky

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

06.01.2012

Akční hrdina minulého a podle traileru na G.I. Joe: Retaliation i tohoto roku Dwayne Johnson pokračuje v linii filmů, ve kterých spíš někdo dostane nakládačku, než objetí od šťastné rodiny.… (více)

Reklama

Reklama