Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 2
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (518)

iamek 

všechny recenze uživatele

O několik levelů lepší než trapný a tragický první díl u kterého jsem snad 100x usnul. Dvojka je v některých momentech docela zábavná a hlavně jsem si vychutnal luxusní prostředí Abu Dhabí. Děj byl sice jednoduchý a většinou se nic nedělo, ale i přesto 150 minut uteklo rychle a netáhlo se to jako první díl. ()

Fanucci odpad!

všechny recenze uživatele

Film bez příběhu spíš připomínající promo video na návštěvu SAE než plnohodnotný celovečerní film. 146 (!) minut plných product placementu a nudného děje. Až na jeden polibek není ve filmu ani náznak nějaké zápletky (pseudoproblémy hl. hrdinky týkající se zapnuté televize nepočítám)...to je skoro až obdivuhodné:-) A ten závěr, ve kterém si muslimky svlečou niqáby...to mi spadla čelist! Prvotřídní hollywoodská imbecilita. ()

Reklama

numi 

všechny recenze uživatele

Na Sexu ve městě bylo nejvíce sexy ono jiskření mezi ústřední čtveřicí a New Yorkem. Nadhled, ironie, charisma a sex-appeal jako východisko z železo-betonového vztahového bludiště jablečného velkoměsta. Jenže pokud New York z téhle rovnice vyškrtnete, zůstanou vám čtyři slepice vypuštěné z hnízda, které mají k původnímu seriálu stejně daleko jako jabčák k vínu. ()

tomeš 

všechny recenze uživatele

Berte ty 4 hvezdy jako nadsazku. Jednicku jsem nevidel, serial znam jen z doslechu. Ale tohle splnilo me ocekavani. Elegantne starnouci hvezdicky v dokonale zabalenem product placementu o americkem pohledu na svet. Docela me to bavilo, ale koukat na to jinde nez na palube letadla pri nocnim preletu by me asi nebavilo. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Ač jsem původní seriál měla velmi ráda, film je prostě slabota. Nevím, zda je to tím, že představitelky stárnou a já se vyvíjím 😉😎 či naopak😁🙃, ale za mě tento kousek neeee. Mimochodem seriál je z let 1998-2004 a toto je jen jakýsi ubohý výškrabek, který nefunguje. Kdyby tento film nevznikl, nic by se nestalo... Nemohu se zbavit pocitu, že záměr filmu je pouze "vodvařit prachy." ()

Galerie (95)

Zajímavosti (27)

  • Ve filmu se několikrát objeví v rukou hlavních hrdinek kniha s názvem "Breakthrough", jejíž autorkou je Suzanne Somers, představitelka Carol ze světově proslulého seriálu Krok za Krokem (od r. 1991). (Jizni Tlapa)
  • Na Carrienom hotelovom budíku je dátum 26. august (obdobie veľkých prázdnin) – a Miranda sa chystá na synov školský projekt. (ash99)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno