Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 1
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (518)

numi 

všechny recenze uživatele

Na Sexu ve městě bylo nejvíce sexy ono jiskření mezi ústřední čtveřicí a New Yorkem. Nadhled, ironie, charisma a sex-appeal jako východisko z železo-betonového vztahového bludiště jablečného velkoměsta. Jenže pokud New York z téhle rovnice vyškrtnete, zůstanou vám čtyři slepice vypuštěné z hnízda, které mají k původnímu seriálu stejně daleko jako jabčák k vínu. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Nerád urážam, faaakt a preto "citujem"... nemohol som si nevšimnúť Golden Globe Awards v podaní Ricky-ho Gervais-a (mimochodom funny gay) a ten uviedol niečo v štýle... myslel, že glob za special.efekt dostane tým, čo retušoval daný plagát, stým, že všetci vedia koľko majú "dievčata" rokov. Dokonca videl jednu v "Bonanze" :D vtipneé, ozaj. Inak? zrekapitulujem... slečny riešia šatstvo, prachy, módu tým najpovrchnejším štýlom aký som kedy videl a dosť dobre nechápem, čo sa komu na tomto páči. Toto vidieť nejaká malá princess? do roka a do dňa je z nej husa! 1/10 dávam z nevôle a predstavy utopených prachov v tomto psychologicko - kapitalistickom hnuse! To je na facku toto... ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Lepší než jednička, to rozhodně. Ženský odjedou do Abu Dhabí a bla bla bla, většina filmu se odehraje tam. Nic moc se toho vlastně nestane, ale hlavní je, že to nebylo tak roztahaný jak posledně. I když pořád mi víc vyhovuje zlatá seriálová půlhodinka. No ničím mě to nepohoršilo, jelikož tyhle newyorský slepice už znám a vím do čeho (bez očekávání) jdu. Pozn: Samantha už z nich vypadá nejmladší... ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Tak já půjdu proti proudu... Na jednu stranu zábavnější, zářivější a svižnější než první díl, na druhou stranu přehnanější a místy možná až "trapné" (přehnaně afektovaná gay svatba, útěk z Abú Dhabí, buzerující Carrie), na ty 4* ale dvojka v klidu dosáhne. Asi jsem konečně našla svoje guilty pleasure.;-) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film je prehliadkou štýlových záležitostí. Prevezieme sa po Abú Dabí, nenápadne, ale správne marketingovo, sa nám budú ponúkať šaty, mobily, hodinky, obuv i potraviny. Objaví sa i Penélope Cruz, ktorá svojím sexy vzhľadom chtiac či nechtiac vymetie kurník všetkým hlavným hrdinkám. Šťastlivcom bude Chris Noth, ktorý s ňou flirtuje v bare. A Chris Noth ťahá svoj part veľmi dobre a vďaka nemu bude dvojka Sexu v meste pozerateľná aj pre mužov. Vzhľadom na obsah a riešenie otázok mužskej pozície v manželstve azda viac ako prvý diel. I keď je tam dosť zbytočných breptov, aspoň sa dá dívať na Arabské emiráty a Kim Cattrall, ktorá v tomto filme stále srší sexepílom a podľahne jej nejeden mládenec. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (27)

  • Nakrúcalo sa na skutočných piesočných dunách a herečky jazdili na skutočných ťavách. (ecceHOMMO)

Reklama

Reklama