Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Zahulíme, uvidíme 3 tak nějak prošumělo koncem roku 2011 bez jakéhokoli většího povšimnutí diváků a přitom se nemá, za co stydět. Stále je to velmi vtipná komedie s již klasickým obsazením ústřední dvojice, nebo chcete-li trojice huličů a kupou jejich nečekaných příhod, tentokrát při honbě za vánočním stromkem. Čekal jsem že to bude pěkná kravina, nakonec jsem se královsky pobavil a zasmál opravdu povedeným situacím a originálním hláškám. Ta přehnanost, která místy bije do očí, už prostě patří k sérii a je nutno ji přehlížet. Navíc ten ruský gangster v podání Eliase Kotease neměl chybu. ()

balone 

všechny recenze uživatele

První díl ušel, dvojka bomba, třetí díl hrůza. Už bych určitě o tom neřekl, že je to road movie, postavy se dostávají do různých situací na různých místech, ale není to ono. Dále Vánoce... no sakra, ten svátek mi americké filmy tak zhnusili, že se už na něj ani netěšim. Potěšilo mě tam pár postav, které znám spíše z internetu, ale to je tak vše. 30% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

První dva díly mě docela bavily, ale tohle už je jenom otravné. Nebyla tu jediná scéna, která by mě skutečně dostala, postavy jsou svým chováním naprosto otravné. Postavy se nikam neposouvají, i když tvůrci chtějí, aby to vypadalo jinak. Škoda, ale tohle už ani není v duchu předchozí série, jen ty postavy jsou stejné a jejich dobrodružství blbá. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Když se to tak se to, aneb komedie plná omylů o honbě za vánočním stromkem. Po výborné jedničce a vlažné dvojce se Kumar s Haroldem opět trochu posilnili a přiběhli s vydařenou trojkou, která mě bavila daleko víc, než třeba oba poslední Hangovery. 3D: ***** tentokrát není jen zkratka na obalu lapající chtivé zákazníky, protože tvůrci tentokrát vzali tenhle formát smrtelně vážně a celý film na vás i kolem vás z obrazovky něco lítá, nebo vystupuje. Perfektní komedie pro demonstraci telky známým i pro vlastní potěšení. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

I na potřetí poměrně zdařilý vyhulený výplach, který těch pětaosmdesát minut funguje asi tak, jak má, pár scén je vyloženě přestřelených, ale zase je fakt, že se pohybujeme v areálu s hustotou zajointování přibližně jeden joint na tři metry čtvereční. Zbytečně krátká a sestříhaná byla scéna s jeptiškami, tam se mohla kamera zkouřeného kameramana na chvíli zastavit nebo alespoň o trochu zpomalit. Jinak zde padla snad všechna klišé z top desítky nejklišovitějších scén ever a víc k tomu nemám co říct. Spíš ta padesátka by byla objektivnější, ale čert to vem. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Ve filmu bylo použito přes 400 speciálních efektů. Převážně 3D a CG efekty. (spiderpig)
  • Ve filmu zazněla z úst Neila Patricka Harrise věta " V pohodě, uvídíme se ve čtvrtém díle". (Skarface)

Reklama

Reklama