Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich inteligence vzroste díky marihuaně natolik, že se dostanou na Harward. Kuřivo však dojde a tak si musí nějak pomoci, neboť zde se "bylinné terapie" nevedou...  Dva obyčejní chlapíci hulí marihuanu, což má neobvyklý efekt na jejich mozkový potenciál. Jejich inteligenční kvocient vzroste natolik, že jsou schopni zvládnout Harvardskou univerzitu. Jenže když jim kuřivo dojde, jsou odkázáni sami na sebe a musí si v této prestižní instituci, kde se "bylinné terapie" nevedou, nějak pomoci. A věřte, že zkoušejí kouřit opravdu ledacos... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (371)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Hlavní, co si z toho pamatuju, je to, že je to plný negerskejch móresů (mluva, hudba, gesta, ksichty, styl, hadry, negři). Taky je to plný trávy, přeplněný. Pro jistotu, abych předešel výtkám, že to je jen pro zhulence, jsem si před tím zahulil, abych měl tu správnou náladu. Věřim, že kdybych ju neměl, tak dávám odpad, ale takhle mě pár fórů pobavilo... Asi z toho plyne ponaučení: pokud nemáte stav, tak se na to snad ani nedivejte... ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší vykouřenej film který jsem ve svym životě viděl, byly i doby kdy jsme to dávali každej den večer před usnutím jako povinnou vysmávačku všemu a všem. Neskutečné odlehčování reality - Kdybych byl černej nestalo by se mi to - Se vší úctou pane, vykuřte mi vocas!! - Naprosto šílené situace s naprosto obrovskými špeky :o) A scéna na gauči kdy kouřej a povídaj a kouřej a povídaj a kouřej a padaj, tak tu jsem zažil taky :D A komu to vadí, ať si zadek hladí a ukájí se tím, že přece se nebude odtrhávat od reality jen proto, aby si mohl v rakvi říct: Jo ku*va, tak jsem ten život prožil bez všeho toho hnusu po kterym se motá paměť a mizí slovní zásoba abych tu teď mohl ležet a nechat se žrát červama - jupííííí!!!! Ale já si řeknu: a prožil jsem to s těma občasnejma hnusama nestydim se za to že tu teď hulim s červama - jupííííí!!!! :o) ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Kdo chodil na vejšku a celou jí propařil,může si připočíst ještě jednu *.Kdo má rád hip-hop a tomuto žánru oddaný životní styl,může si připočíst druhou *.Kdo hulí prostě jen tak,může si připočíst třetí * a ten,kdo splňuje všechny tři podmínky,může si připočíst i tu čtvrtou.Já zdaleka nesplňuju ani jednu,takže ta jedna * je za stupidnost,trapnost,nesmyslnost,ubohost,nudnost...neměl jsem dát odpad??? ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Kultovní film pro konzumenty marihuany v jakémkoliv podání. Kluci ve třídě, ortodoxní huliči se jím velice rádi nechali inspirovat a dávali si svoje doušky veselí o stošest. Škoda, že v celém filmu se nevyhulí ani jeden model, ale postačí doutník, který mu je velice podobný. :-D... Tenhle film se musí brát s nadsázkou a číst tady komentáře stylu "tohle může bavit jen diváky tmavé pleti", je trochu nemístné. Film má velice vtipné scénky, u kterých se za břicho popadat nebudete, ale o nudu také nezakopnete. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Film, který není možné sledovat s dabingem, prostě ne. Stačí si přečíst naprosto zcestný a nesmyslný oficiální text. Nedej přírodo, aby podobný individuum film překládalo. Tohle není film pro široké české publikum, které ho nepochybně řadí k další nesmyslné zhulenosti s primitivním scénářem. Meth & Redman mají jedinečný štyl, jejich projev je naprosto přirozený, hrají přece sami sebe, nehrají si na někoho jiného, užívají si to, hulí a jedou svou skills. Jejich slang je pro znalce a posluchače naprostá slast, pro ostatní velmi dobrá rozcvička angličtiny. Nigga humor, který bych přirovnal k filmům Nevyhrožuj či CB4 i legrace bez hranic. Crazy sranda má ovšem stále jistou úroveň a příběh je pro mě naprosto v pohodě. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Scény odehrávající se na "Harvardu" se ve skutečnosti točily na UCLA (Kalifornská univerzita v Los Angeles). (ČSFD)
  • Ve scéně, kdy Potřebuju Prachy (Al Shearer) krade kolo, které následně nákladní vůz dvakrát přejede, je možné všimnout si, že mezi troskami jsou jízdní kola tři. Dvě blíže u sebe a jedno dál od trosek. (Pitrson_CZ)

Reklama

Reklama