Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich inteligence vzroste díky marihuaně natolik, že se dostanou na Harward. Kuřivo však dojde a tak si musí nějak pomoci, neboť zde se "bylinné terapie" nevedou...  Dva obyčejní chlapíci hulí marihuanu, což má neobvyklý efekt na jejich mozkový potenciál. Jejich inteligenční kvocient vzroste natolik, že jsou schopni zvládnout Harvardskou univerzitu. Jenže když jim kuřivo dojde, jsou odkázáni sami na sebe a musí si v této prestižní instituci, kde se "bylinné terapie" nevedou, nějak pomoci. A věřte, že zkoušejí kouřit opravdu ledacos... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (372)

Sany33 

všechny recenze uživatele

To bola mega chujovina, ostatne aj čo by som od podobnej trávičkárskej propagandy čakal. Všetko je tam tak pritiahnuté za vlasy až mi to vadilo. Mám rád všetky typy humoru ale toto išlo absolútne mimo mňa a to sa radím medzi ľudí, čo vedia dať 5 hviezd aj paródií. Za pár dobrých hlášok som sa zľutoval a dal aspoň tú jednu. Nedávno bolo ohlásené pokračovanie a dúfam že sa mu dokážem vyhnúť míľovými krokmi. 20% ()

Pitrson_CZ 

všechny recenze uživatele

Skvělé tempo a svižnost filmu doplnuje (černý) humor... Method Man a Redman je zárukou zábavy a skvělých gagu s hip hopovou tématikou...není ani nouze o hosty na spolupráci s filmem kývli Cypress Hill což se týká filmu tak i geniálního soundtracku...pro fandy Metha a Reda nebo Wu-Tangu povinnost!!! GET HIHG :)) IWORY!! ()

Reklama

pjotr76 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento paskvil je důkazem, že plátno snese vše. Ten film sám o sobě by byl v hodnocení tak na 1 - 2 hvězdy. Ve třetí třetině stopáže jsem jenom nevěřícně koukal, jak funky zhulení pařani, kteří bohužel nebyli ani trochu zhulení, chystají další epesní "joke" pro (ne)náročného diváka, a chystají se vykopat mrtvolu..., kterou také vykopají a pak s ní dělají věci, jež nelze normálním lidem popisovat...tohle nemá s vtipem společného vůbec nic, protože taková morbidita a zvrácenost může pobavit zase jen morbidního zvrácence a s hulením nemá, ale lautr nic společnýho. Po shlédnutí tu sračku dobře spláchněte. ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Zase ten klasickej postup - dva maníci, jejichž slovní zásoba se omezuje jenom na "čeče" "kámo" "zahulíme" jsou celej film zmaštěný jak dogy a díky tomu jim všechno projde - dokonce se dostanou i na nejlepší vejšku na světě... Trapas!!!!!!! První polovina filmu je ještě snesitelná, dokonce se člověk i několikrát zasměje, ale ve druhé části se to zvrhne v nechutnou slátaninu, kterou bych nejradši poslal do odpadu. Při scéně s vykopáním mrtvého prezidenta jsem měl co dělat, abych v sobě udržel večeři... A k tomu ještě ten nesnesitelnej hip-hop.... ()

Turiec odpad!

všechny recenze uživatele

To malo byť akože čo?! Neuveriteľná trápnosť, prabiedne "herecké" výkony a žiadny scenár. K tomu stupídne dialógy, alebo lepšie povedané zmes nesúvislých monológov. Český dabing je primerane blbý a aby bol chaos dokonalejší postavy v ňom majú veľmi podobné hlasy. Jedným slovom by sa dala kvalita filmu vyjadriť ako: otrasné. Je to naozaj "high". Tvorcovia totiž siahli na vrchol trápnosti, nechutností, primitívnosti a úbohosti. Film však nastoľuje aj dôležité otázky, ako napr.: "Prečo som to vôbec zapol?" ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Scény odehrávající se na "Harvardu" se ve skutečnosti točily na UCLA (Kalifornská univerzita v Los Angeles). (ČSFD)
  • Ve filmu se vedle hip-hopových ikon Method Mana a Redmana, objevila taky populární hiphopová kapela Cypress Hill. (Pumiiix)
  • Ve scéně, kdy Potřebuju Prachy (Al Shearer) krade kolo, které následně nákladní vůz dvakrát přejede, je možné všimnout si, že mezi troskami jsou jízdní kola tři. Dvě blíže u sebe a jedno dál od trosek. (Pitrson_CZ)

Reklama

Reklama