Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich inteligence vzroste díky marihuaně natolik, že se dostanou na Harward. Kuřivo však dojde a tak si musí nějak pomoci, neboť zde se "bylinné terapie" nevedou...  Dva obyčejní chlapíci hulí marihuanu, což má neobvyklý efekt na jejich mozkový potenciál. Jejich inteligenční kvocient vzroste natolik, že jsou schopni zvládnout Harvardskou univerzitu. Jenže když jim kuřivo dojde, jsou odkázáni sami na sebe a musí si v této prestižní instituci, kde se "bylinné terapie" nevedou, nějak pomoci. A věřte, že zkoušejí kouřit opravdu ledacos... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (372)

Pitrson_CZ 

všechny recenze uživatele

Skvělé tempo a svižnost filmu doplnuje (černý) humor... Method Man a Redman je zárukou zábavy a skvělých gagu s hip hopovou tématikou...není ani nouze o hosty na spolupráci s filmem kývli Cypress Hill což se týká filmu tak i geniálního soundtracku...pro fandy Metha a Reda nebo Wu-Tangu povinnost!!! GET HIHG :)) IWORY!! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je docela sranda. Originální děj to jistí. Prostě komedie, která je postavena na velmi oblíbeném způsobu trávení času, totiž kouření trávy. Co k tomu více dodat? Ač nejsem příznivcem kouření jointů, tohle byla sranda a já se celou dobu filmu bavil. Můžete na to mít názor jaký chcete, ale nelze popřít fakt, že tahle komedie se snaží odlišit od těch ostatních svou originalitou. Takže to je za tři hvězdičky, protože sorry, ale jsou i lepší komedie. Ale i tak považuji za úspěch, že komedii o zhulencích a hulení dávám tři hvězdičky. ()

Reklama

Turiec odpad!

všechny recenze uživatele

To malo byť akože čo?! Neuveriteľná trápnosť, prabiedne "herecké" výkony a žiadny scenár. K tomu stupídne dialógy, alebo lepšie povedané zmes nesúvislých monológov. Český dabing je primerane blbý a aby bol chaos dokonalejší postavy v ňom majú veľmi podobné hlasy. Jedným slovom by sa dala kvalita filmu vyjadriť ako: otrasné. Je to naozaj "high". Tvorcovia totiž siahli na vrchol trápnosti, nechutností, primitívnosti a úbohosti. Film však nastoľuje aj dôležité otázky, ako napr.: "Prečo som to vôbec zapol?" ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Ivory - duch: - "Vyškrtnu tě ze seznamu svejch kámošů! Přeju ti, abys dostala virus, ty i tvůj počítač!" & Silas: - "Mír." Bart: - "Mír vyjadřuje stav klidu. Proč nezkusíš nějaký jiný pozdrav, když jsi mezi civilizovanými lidmi?" Silas: - "Pane Civilizovanej, mír se dá použít i jako vsuvka, prosba, pozdrav na uvítanou a na rozloučenou. Tak otravuj s něčím jiným, vole, když neumíš gramatiku. Mír." & Tuan: - "Tvůj kostým na Halloween. Jestli máš bejt pasák, tak seš chudej pasák." ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Hlavní, co si z toho pamatuju, je to, že je to plný negerskejch móresů (mluva, hudba, gesta, ksichty, styl, hadry, negři). Taky je to plný trávy, přeplněný. Pro jistotu, abych předešel výtkám, že to je jen pro zhulence, jsem si před tím zahulil, abych měl tu správnou náladu. Věřim, že kdybych ju neměl, tak dávám odpad, ale takhle mě pár fórů pobavilo... Asi z toho plyne ponaučení: pokud nemáte stav, tak se na to snad ani nedivejte... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu se vedle hip-hopových ikon Method Mana a Redmana, objevila taky populární hiphopová kapela Cypress Hill. (Pumiiix)
  • Ve scéně, kdy Potřebuju Prachy (Al Shearer) krade kolo, které následně nákladní vůz dvakrát přejede, je možné všimnout si, že mezi troskami jsou jízdní kola tři. Dvě blíže u sebe a jedno dál od trosek. (Pitrson_CZ)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno