Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční komedie, ve které agent CIA zjistí, že být špiónem je vlastně jen legrace v porovnání s úkolem pohlídat tři děti. Zasloužilý tajný agent s tváří hvězdy kung-fu filmů Jackie Chana má před sebou další z řady životu nebezpečných misí, při níž musí využít všech svých schopností tvrdého výcviku - musí zvládnout ohlídat tři děti své přítelkyně, aby měl šanci na odměnu v podobě jejího ANO. Nikdy si nechtěl brát práci domů, ale jedno z dětí omylem stáhne z jeho počítače supertajná data, která z domu udělají cíl odvěkého nepřítele z řad ruských teroristů. I bez toho to bylo o život, ale teď nastává opravdový blázinec... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (239)

Trustme 

všechny recenze uživatele

Další nezničitelný bojovník v prošlé lhůtě. S obličejem Jackieho Chana lze hrát pouze v určeném žánru a tím jsou komedie. Hrál sice i ve vážných hongkongských akčních filmech, ale v Evropě jsou to komedie... V režii specialisty na rodinné filmy a za použití standardních šablon vytyčených slavnějším kolegou Chrisem Columbem se Jackie propůjčuje ještě infantilnějšímu humoru než obvykle. A tak demence záporných postav překonává i vysoko nasazenou laťku "zabijáků" v 3 nindžové v zábavním parku. Film je sice určen pro děti a mládež, ale to neznamená, že všude jsou diváky Američané... Nicméně filmem se dá pobavit a některé vtípky i rozesmávají, mnohdy nechtěně. Časy, kdy se čekalo na konec každého Jackieho filmu, kde předvádí co si vše poranil jsou pryč. Zde si maximálně poranil jazyk od přebrebtů... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám rád vzdělávací filmy a tenhle takový rozhodně je. Vždyť kde jinde se naučím způsobům, kterak sejmout protivníka pánví, hrncem, žebříkem, bicyklem či ledničkou? Nikde! Tohle totiž vyučuje pouze Jackie Chan a jelikož je praktickým propagátorem hesla "škola hrou", tak mě jeho akční výplachy přiměřeně baví. Tentokrát vše trošku brzdí ty rodinné vztahy, ale já jsem přející a tak Jackiemu v dědečkovském věku rád dopřeji trošku té tatínkovské romantiky. ()

Reklama

ScarPoul odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad som nedal filmu už pekne dlho. A aj keď viem, že tento film je určený len pre malé decká, pre ktoré to môže byť film vďaka ktorému budú chcieť vedieť viacej o tom sympatickom činskom ujovi, tak jednoducho filmu nemôžem odpustiť prízemnosť, priehladnosť, nudnosť a vlastne celý ten kult Jackieho Chana, ktorý sa tu jednoducho nevyskytuje. Všetko to čo mám na ňom rád sa tu nenachádza. Schwarzenegger a Diesel to zvládali v podobných úlohách podstatne lepšie. Plus hlavný záporák neznesiteľný, rovnako ako všadecítiaci nízky rozpočet. Ak už deti a Chana, radšej Bo bui gai wak, ktoré má aspoň tempo, vtip a určitý nábeh na guilty pleasure. Toto je strata času. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Proč musí tyhle filmy pro děti točit tak, jako by byly děti úplně blbý? Proč musí každý padouch vypadat achovat se jak reterd? To si tvůrci myslí, že děti nepochopí,kdo je zlej a kdo dobrej, pokud nebude vše černobílý? Vždyť dějově to není tak špatný, ale neskutečně film shazujou právě prvky, které působí infantilně a trapně. # příběh 5 | humor 3 | akce 6 | napětí 2 | pustil bych si znovu 1 ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Díky velmi nízkým očekáváním se z toho vyklubalo celkem příjemné překvapení. Jinak řečeno, nebylo to tak trapné a infantilní, jak jsem se obával. Prostě taková průměrná rodinná komedie, kterou okořeňuje přítomnost Jackieho Chana a jeho akrobatických a kung-fu kousků. Pokud jste Jackieho fanda a máte malé děti, ze kterých chcete také vychovat jeho fanoušky, pak je tohle možná dobrý startovní film:-) ()

Galerie (121)

Zajímavosti (4)

  • Jackie Chan o scénáři k filmu řekl: „Scénář má trochu ze všeho. Akce, komedie, romantika, dobrodružství, no prostě všechno.“ (ČSFD)
  • Úvod je zostrihaný zo záberov z niekoľkých Jackieho predošlých filmov. (m.a.t.o.)
  • George Lopez vysvětlil důvod, proč chtěl natočit tento film. Řekl pouze dvě slova: „Jackie Chan.“ (ČSFD)

Související novinky

Bombastické návraty asijských ikon

Bombastické návraty asijských ikon

23.10.2009

Konkrétně do Šaolinu a k obouruční střelbě, aneb nové projekty Jackieho Chana a Chowa Yun-Fata. Jackie minulý týden rozčílil své fanoušky trailerem k rodinné břečce Špeh od vedle, a aby je uklidnil,… (více)

Reklama

Reklama