Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dolph Lundgren a Bill Bellamy září v Policajtu ze školky 2, pokračování klasické komedie s Arnoldem Schwarzeneggerem. Kvůli ukradenému disku s tajnými daty musí nejdrsnější agent FBI (Lundgren) v utajení proniknout do školky, kde ho čeká dosud nejtěžší úkol: učit třídu plnou neposedných předškoláků. Policajt ze školky 2 je akcí nabitá komedie, kterou si zamiluje celá rodina! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

Hartigan 

všechny recenze uživatele

Hrozná blbina. Lundgren je ale za sympaťáka, co sice tímto komediálním vystoupením díru do světa neudělá a comeback si na stopro taky nezajistí, ale ty dvě hvězdy za snahu si zaslouží. Rovněž se doporučuji zaměřit na okolo pobíhající sexy tmavovlasou učitelku, která se opravdu tváří, jako by ho tam chtěla co nejdříve. Každopádně závěrem mohu potvrdit, že Arnoldův první díl zůstává nepokořen, ale to ani nikdo od dvojky tohoto typu nečekal, že ne? :) ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Mě film bavil a nenudil. Čekal jsem tedy pořádnej průšvih, ale film mě mile překvapil. Stejně jako první film, i tento je na oddech a i bez akce se na to dobře kouká. Dolph je v poho a učitelka s kterou se dá dohromady je sympatičtější jež v prvním filmu. Nějaké vtípky jsou zde také. Mě se to líbilo a dávám 75% :) ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|40%| Nejprve musím zmínit, že původní film s Arnoldem je pro mě srdcovkou. Divím se, že je to až tak zavaleno kritikou. Samozřejmě, Arnold asi nepatří mezi komediální herce, ale o to tady nešlo. Ty jeho výrazy – nasrané, otrávené, když musel zápolit s malými prcky ze školky, byly nezapomenutelné. Film fungoval skvěle po všech stránkách. Mělo to i emoce, trochu akce a tak. No, dál se rozepisovat k prvnímu filmu nehodlám – to by pak vypadalo, že ho komentuju. No, chtěl jsem to napsat, aby byl alespoň trochu vidět zřejmý rozdíl, protože tento rádoby druhý díl se moc nepovedl. Není to teda žádný odpad, ale spíš kopírák s nuceným humorem. Dolph se tu snaží, ale moc mu to nejde. Je to vcelku takové spíš retardované a místy i trapné. Jak se film dere ke konci, tak se aspon těch pár trochu úsměvných scén objeví. Na začátku trocha menší akce kdy Dolph eliminuje pár protivníků (s nadhledem řečeno – až tak dobré to není). No a zneškodnění dvou otravů u auta – to bylo už slušné. No, to je asi tak vše. Není to tedy nic, co by mě nějak pohoršilo, ale zázrak to taky není. Prostě zbytečný film. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Podle očekávání trochu zbytečnej film. Dolph si zacvičí, ukáže nám, že je pořád ve formě, ale o to víc je škoda, že se nepředvede v pořádný akci. Úvod kdy aspoň sejme pár padouchů ujde a pobaví aspoň vtípek z automatem kterej nechce dát Dolphovi tyčinku Twix. Jinak po komediální stránce hrozně pasivní film s jakoby nuceným humorem jako v prvním dílu. Ta hvězda navíc jde za to, že Arnieho křečovitý křenění v jedničce bylo utrpení. Dolph aspoň těží ze svého komediálního talentu a dělá co se dá, ale to nestačí.40% ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Originál s Arnoldem byl těžkej průser, jak mohl asi skončit remake (pokračování) s Lundgenem? To nikomu není blbý, že skoro šedesátiletej skoroděda tu má románek s třicetiletou učitelkou? Dolph sice vypadá solidně, ale bylo to fakt nutný? Každý si musí nějak vydělat na nájem, ale to není někde v šuplíku nějaký scénář, ve kterým by mohl Lundgren někoho odkráglovat? ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • V čase 1:31:41, když Zac Reed (Dolph Lundgren) přehodí gaunera přes rameno a ten sebou opět plácne do vody, je zřetelně vidět, že se mu vyhrnula košile, když se ale na něj kamera otočí znovu, košili má zasunutou do kalhot. (Proste..Jana)

Související novinky

Dolph Lundgren jako Policajt ze školky

Dolph Lundgren jako Policajt ze školky

03.01.2016

Máme na krku nový rok, a tak je nejvyšší čas si připomenout jeden z nejdivnějších letošních sequelů. Ano, jak už jste odtušili z titulku, jedná se o Policajta ze školky 2, ve kterém se bohužel… (více)

Reklama

Reklama