Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dolph Lundgren a Bill Bellamy září v Policajtu ze školky 2, pokračování klasické komedie s Arnoldem Schwarzeneggerem. Kvůli ukradenému disku s tajnými daty musí nejdrsnější agent FBI (Lundgren) v utajení proniknout do školky, kde ho čeká dosud nejtěžší úkol: učit třídu plnou neposedných předškoláků. Policajt ze školky 2 je akcí nabitá komedie, kterou si zamiluje celá rodina! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Podle očekávání trochu zbytečnej film. Dolph si zacvičí, ukáže nám, že je pořád ve formě, ale o to víc je škoda, že se nepředvede v pořádný akci. Úvod kdy aspoň sejme pár padouchů ujde a pobaví aspoň vtípek z automatem kterej nechce dát Dolphovi tyčinku Twix. Jinak po komediální stránce hrozně pasivní film s jakoby nuceným humorem jako v prvním dílu. Ta hvězda navíc jde za to, že Arnieho křečovitý křenění v jedničce bylo utrpení. Dolph aspoň těží ze svého komediálního talentu a dělá co se dá, ale to nestačí.40% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1990 natočil režisér Ivan Reitman komédiu "Policajt zo skôlky". Hlavnú úlohu v nej strávrnil Arnold Schwarzenegger. Hora svalov medzi hŕbou malých detí. Moc som sa pri tom nebavil. Po dlhých dvadsiatich šiestich rokoch bola vyprodukovaná druhá časť. Réžie sa chopil Don Michael Paul a toporného Schwarzeneggra nahradil rovnako toporný Dolph Lundgren. Celé je to v podstate také isté ako pôvodný film. Skôr ako pokračovanie to pripomína remake. ** ()

Reklama

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Film je prakticky remake původního filmu. Těží to ze známé značky a na to láká i pamětní diváky, je to jinak zbytečný film. K tomu otravné pasáže s hrající hudbou, celkem nuda, plno rádoby humoru, který není k smíchu. Pamětníci se na fim podívají tak jako tak ze zvědavosti, aby zjistili, že toto remake stačí z té zvědavosti vidět maximálně jednou. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak uz aj Lundgren podlahol a natocil komediu svalovec vs. deti. Nejakou zhodou okolnosti to produkoval Universal, ktory z toho urobil videobeckove akoze pokracovanie Arnieho kinohitu. Na jednotku to nijak nenadväzuje. Skôr je to len film podobneho stylu a na znamy nazov chcu nalakat, co najviac divakov. Lundgren uz sam o sebe nie je dostatocne lakadlo. Vdaka Universalu to ale aspon po technickej stranke vyzera kompetentne a nedockame sa ziadnych tragikomickych trikov. Dockame sa aj nejakej ten celkom kontaktne vyzerajucej bitky a jednej slusnej prestrelky. Ale v prvom rade to mala byt komedia a v tomto smere film zlyhava. Interakcia medzi detmi a Lundgrenom je nudna. To ze je ucitelom deti muz a naviac svalovec tam ani nie je nijak vyuzite. Niektore vtipy su dokonca trapne. Lundgren chce zastrelit automat potom, co sa mu zasekne tycinka Twix. V tej chvili som si hovoril, ci mu nahodou nepreskocilo. Trapnych vtipov sa jednotka vyvarovala. Na konci mame znova vo velkom detaile tu hnusnu tycinku Twix. Holt asi skryty product placement. Po komedialnej stranke sem tam pobavi aspon zaporak ale najviac a vlastne jediny raz ma rozosmiala scena s tazerom. No a este tu ma Lundgren romanticku liniu, ktora je tiez dost mdla pretoze chemia medzi hercami je nulova. Takze po kazdej stranke to je ovela slabsie ako stale skvela jednotka ale na druhej strane mi to nepripadalo tak neznesitelne debilné ako Dieselov Cumlikator. Tymto filmom Lundgren dokazal, ze je v bitkach stale pouzitelny, ale na rozdiel od Arnieho nema vôbec komedialny talent. 3/10. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

FBI agent Zack Reed (Dolph Lundgren) se v utajení jako učitel vydává do školky, aby našel USB flash disk s databází svědků v ochraně. Reedovi to s dětmi zpočátku moc nejde a dostává se mu pomoci od učitelky Olivie (Darla Taylor) a parťáka Sanderse (Bill Bellamy)... Lundgren ve filmu pár úderů rozdá, ale akce je velmi málo a nejde o něco převratného. Lehce zapomenutelný film, který si člověk znovu určitě nepustí. V závěrečných titulcích filmu je uvedno, že vznikl v roce 2015. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • V čase 1:31:41, když Zac Reed (Dolph Lundgren) přehodí gaunera přes rameno a ten sebou opět plácne do vody, je zřetelně vidět, že se mu vyhrnula košile, když se ale na něj kamera otočí znovu, košili má zasunutou do kalhot. (Proste..Jana)
  • Při řádění děti v jeho první den ve školce ma agent Reed (D. Lundgren) umazanou košili modrou barvou s fleky na prsou, v následujícím záběru při příjezdu do domu má však na košili žluté fleky namísto modrých. (SsgtJira)

Související novinky

Dolph Lundgren jako Policajt ze školky

Dolph Lundgren jako Policajt ze školky

03.01.2016

Máme na krku nový rok, a tak je nejvyšší čas si připomenout jeden z nejdivnějších letošních sequelů. Ano, jak už jste odtušili z titulku, jedná se o Policajta ze školky 2, ve kterém se bohužel… (více)

Reklama

Reklama