Reklama

Reklama

Americký prezident a britský premiér by šli do války, ovšem ne každý souhlasí, že válka je dobrá věc. Například americký generál Miller (James Gandolfini) a britský ministr pro mezinárodní rozvoj Foster (Tom Hollander) jsou zastánci míru. Když ovšem Simon Foster jaksi nechtěně podpoří vojenskou akci v televizi, získá najednou ve Washingtonu spoustu přátel. Pokud se mu podaří spojit se ve Washingtonu s těmi správnými lidmi a pokud se jeho pobočník (Chris Addison) vyspí s tou správnou stážistkou, možná se jim podaří i zastavit válku... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (126)

angloumene 

všechny recenze uživatele

Jak snadno se může stát, že touha po moci několika jedinců povede k mezinárodnímu konfliktu? Podle In the Loop celkem snadno, prostě záleží kdo bude mít zrovna o trochu větší kou...teda kuráž. Ve výsledku je tahle tématika podaná tak dobře, že celkem věřím, že to tak může být i v realitě. Takže kdo touží proniknout do tak trochu zběsilých vod vysoké politiky, doporučuji obrnit se nejen neprůstřelnou vestou, ale i nervy a vyrazit do těchto zamotaných kruhů. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

"Fuck off, Frodo!" V politike som sa strácala, v konverzačnom a situačnom humore vyžívala. Teda ak som stíhala tempo, lebo britská aj americká angličtina tu má kadenciu samopalu AK-47. Hlavne z úst Malcolma Tuckera. Taký človek keby ma oslovil, asi by som zaregistrovala iba úvodné a záverečné "fuck". Inak výborná komédia, i keď príliš ukecaná, a pre nás, ktorí musíme čítať titulky, občas aj neprehľadná (po anglicky viem slušne, ale tu som nestíhala :-). ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hysterická digitální kamera najíždí a odjíždí na herce, aniž by k tomu měla nějaký rozumný důvod. Je to jen manýra. Mezi postavami příběhu není jediná aspoň trochu sympatická. Všichni jsou sobci a hráči s mocí. Řvou na sebe a nadávají si, z plátna se linou vodopády slov a já se v tom úplně ztratila. Možná taky kvůli mizernému překladu, takže snad filmu i trochu křivdím. Ale působilo to na mě nepřehledně, zmatečně a nesympaticky. Dosledovat to bylo náročné a nepříjemné. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Jistě zajímavé nahlédnutí pod pokličku, jen tedy zcela nepřekvapivé, přesně takové, jak se dalo čekat, a to ve všech ohledech coby nekorektní komedie z daného prostředí. To je ale jediná výtka k jinak svižné, cynicky vtipné podívané. Nominaci na Oscara se docela divím - ale to myslím v dobrém vůči rozhodnutí Akademie zkusit taky něco "trochu jiného" než klasickou cenopudnou konverzačku. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Sice jsem se dozvěděl, jak na tisíc způsobů někoho poslat do prdele (a to mě velmi bavilo), ale děje jsem se moc nedočkal. Napsáno to určitě bylo excelentně a poutavě, ale mně to politické prostředí nějak nesvědčí, takže mě to až tak nebavilo, nicméně si myslím, že fanoušky si tenhle film určitě najde. 60% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • V rámci prípravy pre svoju rolu mal Peter Capaldi prístup do Pentagonu, kde viedol rozhovory s viacerými generálmi. (Astonko)
  • Slovo "fuck" zaznie vo filme 135 krát, z toho 86 krát z úst Malcolma (Peter Capaldi). (Astonko)
  • Prvý zostrih filmu mal 4.5 hodiny. (Astonko)

Související novinky

Politická komedie od tvůrce Viceprezdent(ky)

Politická komedie od tvůrce Viceprezdent(ky)

09.09.2018

Přesně osm studií vyjádřilo zájem o komediální námět tvůrce seriálu Viceprezident(ka) a filmů Ztratili jsme Stalina nebo Politické kruhy Armanda Iannucciho. Ten přitom svůj nápad sdělil světu… (více)

OSCAR 2010 - výsledky

OSCAR 2010 - výsledky

08.03.2010

Většina filmových fanoušků bude nejspíš z “prohry” Avatara zklamaná. Není ovšem na škodu, že dala Akademie přednost filmu, který nejenže nebyl ani v nejmenším zamýšlený jako \"oscarový\", ale jeho… (více)

Reklama

Reklama