Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cílem Neviňátek je originální, zábavnou, lehce satirickou formou pohlížet na naši „dospělou" realitu jinýma očima - zvláštní optikou dětí, které mohou za podstatné považovat jiné detaily, jevy a souvislosti, než dospělí. Mohou nás tím nejen pobavit, ale i inspirovat a zaskočit! Děti ještě vidí svět zjednodušeně, někdy povrchně, nekorektně, vytrženě z kontextu, ale tento pohled nepostrádá jistou logiku, v níž je možné najít spoustu neotřelých pravd.

Jde o jakýsi „forestgumpovský" přístup ke světu - svět z „ podhledu" pro ty s „nadhledem"...

Do studia přicházejí děti ve věku mezi pěti a sedmnácti. Pavlína jim ve zpravodajském obrazovém materiálu představí vybranou politickou, ekonomickou, kulturní či sportovní událost týdne a bude se ptát. Děti pak budou na dané situace samy reagovat a ze svého pohledu je komentovat. Děti budou v každém díle jiné, jejich casting bude mimo jiné probíhat i výzvou divákům, kteří by měli zájem své děti do pořadu vyslat.

Talk show Pavlíny Wolfové vychází z jejího úspěšně realizovaného pořadu v Českém rozhlase ´Děti vám to řeknou´. Spoluautorem televizních Neviňátek je novinář Reflexu Milan Tesař.

Děti jsou všemi tvůrci Neviňátek vnímány jako autority, individuality. Bereme je vážně, respektujeme jejich jiný pohled na svět a stojíme o něj! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

Okamžitě spálit, zakopat hluboko do země a dělat, že to nikdy nebylo!!!! Nejnebezpečnější na těchto rádoby zábavných zvídavých pořadech je, že na sebe lákají nedovyvinutou část naší populace a tudíž deformují její mentalitu a nenechávají si vytvářet vlastní názor, ta komerce nás jednou drtivě zničí, všechny a vše...! :-(((((( ()

Slimak odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza je ještě krásný slovo...podle mě je tohle ten nejhorší pořad co poslední dobou vypotila nova.Jakej má mít normální člověk pocit z toho že se lidé v jeho zemi dívají na takové pořady?Může být chytrý národ ten kde je nejsledovanější televize NOVA a nejčtenější noviny BLESK?Já bych řekl že právě naopak!!! ()

Reklama

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Hloupé a příliš nabubřelé, moderátorka je úplně mimo a nedaří se jí držet nějakou určitou formu. Samotné otázky jsou pak úplně mimo (o tónu jejich podávání ani nemluvím), i když některé odpovědi by se daly označit alespoň za trošku zábavné. Děcka si však bohužel chtějí užít svou chvilku slávy, takže je nelze brát příliš vážně - předvádějí se, úmyslně přehánějí. Nevadí mi ani tak samotná forma, ale provedení. Opět jeden z nesledovatelných pořadů naší nejsledovanější televizní stanice. Ale na druhou stranu se krásně ukazuje, na kolik jsou děti ovlivněny - mnohdy nesprávnými - názory svých rodičů. ()

cielle odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ať dělám co dělám, nejsem s to pochopit smysl tohoto pořadu. Vím, že údajně nám to má ukázat, jaké mají na dnešní společnost a události kolem nás názory děti a mladistvi, ale bohužel mi nepřijde, že by se tam nějaké názory objevovaly. Nehledě na to, že moderátorka Pavlína Wolfová vypadá a mluví, jak kdyby právě měla umřít ( tím myslím, že špatně artikuluje a její unylý tón hlasu jakoby říkal, že je jí to v podstatě jedno).A jestli si autoři pořadu mysleli, že zaujmou diváky tím, že tam nějaké puberťačky mluví sprostě a naprosto od tématu, o kterém vlastně beztak nic nevědí, (tudíž je těžké o něm diskutovat :)) tak u mě se teda spletli a koukám že nejsem jediná.. ()

Klišé odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi, velmi děsivý pořad. Moderátorka vůbec neumí pokládat otázky, děti se neumí vyjádřit a říkají nesmysl za nesmyslem (někomu to může přijít vtipné), např: "Moderátorka: A proč by jsme to měli Evropě osladit? Děti: A proč jí to třeba neosolíme?"...Naštestí, jak rychle se pořad objevil, tak rychle skončil. Do odpadu s tim! ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama