Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cílem Neviňátek je originální, zábavnou, lehce satirickou formou pohlížet na naši „dospělou" realitu jinýma očima - zvláštní optikou dětí, které mohou za podstatné považovat jiné detaily, jevy a souvislosti, než dospělí. Mohou nás tím nejen pobavit, ale i inspirovat a zaskočit! Děti ještě vidí svět zjednodušeně, někdy povrchně, nekorektně, vytrženě z kontextu, ale tento pohled nepostrádá jistou logiku, v níž je možné najít spoustu neotřelých pravd.

Jde o jakýsi „forestgumpovský" přístup ke světu - svět z „ podhledu" pro ty s „nadhledem"...

Do studia přicházejí děti ve věku mezi pěti a sedmnácti. Pavlína jim ve zpravodajském obrazovém materiálu představí vybranou politickou, ekonomickou, kulturní či sportovní událost týdne a bude se ptát. Děti pak budou na dané situace samy reagovat a ze svého pohledu je komentovat. Děti budou v každém díle jiné, jejich casting bude mimo jiné probíhat i výzvou divákům, kteří by měli zájem své děti do pořadu vyslat.

Talk show Pavlíny Wolfové vychází z jejího úspěšně realizovaného pořadu v Českém rozhlase ´Děti vám to řeknou´. Spoluautorem televizních Neviňátek je novinář Reflexu Milan Tesař.

Děti jsou všemi tvůrci Neviňátek vnímány jako autority, individuality. Bereme je vážně, respektujeme jejich jiný pohled na svět a stojíme o něj! (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

liuk

liuk (hodnocení, recenze)

A teď to jde na Radiožurnálu pod jiným názvem. Božemůj...Teď jsem slyšel, jak děti odpovídaly na otázku Wolfové: "Co dělají ministři na dovolené?" Ten kanál jde fakt do háje, snad s tím příští ředitel ČRo něco udělá.

james_-

james_- (hodnocení, recenze)

Co tohle jako je? Větší sračku sem nikdy neviděl. Jak se na to vůbec někdo může dívat? Njehorší pořad vůbec co kdy byl. Děti trapný moc moc trapný moderátorka hrozná tohle je úplná ztráta času se na to dívat. Viděl sem 10 min a stačilo to už to nikdy nechci vidět to by mě zabilo. 0%

Stocki

Stocki (hodnocení, recenze)

Viděl jsem tři díly, musím říct, že pozdravém uvážení tento pořad hodnotit nebudu, protože se hodnotit nedá. Odpad je ještě milosrdný.

GianniP

GianniP (hodnocení, recenze)

Nova to převzala z nějakýho rádia (už nevím jakýho, ale párkrát sem to slyšel). Narozdíl od nich to ale pěkně zpackala. Nevím jestli sem sám,ale to co sem viděl mi připadalo, že přinejmenším některý díly byly sepsaný někým jiným a ty demen... ty děti to jen přeříkali. Na tom rádiu my ty jejich odpovědi totiž přišli nějaký uvěřitelnější (asi víc dětský).

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Kdyby se to jmenovalo FAKANI nebo PARCHANTI, tak bych tu 1 * dal. Takto nevinný odpad.

Amigaile

Amigaile (hodnocení, recenze)

Pivo, to je ta pravá chlouba českého národa, Pavlína Wolfová, skutečná zkáza českého národa.

Carfait

Carfait (hodnocení, recenze)

Wolfová je úplně na piču modératorka a ty fakani v druhým díle byly úplný gumy

Reklama

Reklama