Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (273)

kumite odpad!

všechny recenze uživatele

Tak je tady ty VIP ksichtíky máme všechny pěkně pohromadě. Nevím, z čeho a jak ti darmožrouti všichni žijí, ale dle bulvár pořadů řeší jen silionová ňadra, módní policii, kdo kde s kým a jak, na kterém večírku se zase pořádně ožrat a hlavně jak být viděn s ostatními těmi ksichtíky. A dělnická lůza po pracovním dni u obrazovek hltá každou informaci, protože jsou opravdu životně důležité. Všechny ty pseudohvězdičky a pidihvězdičky a nové hvězdičky a přestárlé hvězdičky a taky nové neznámé hvězdičky, a jak chudák Iveta a Artur a jak chudák Lucie a Filip a co na to všechno Anife ... ! ()

RAY~ odpad!

všechny recenze uživatele

Blíží se půlnoc, nemůžete spát a lhostejně měníte programy.. až narazíte na tenhle skvost, kde se Mahulena Šňupanová baví s Heidi Janků o tom, jak se málem posrala při vystoupení v DOREMI. Jó Heidi.. je jí asi 92, vypadá na 35 a podezřele často mluví o prdění a sraní. Už asi chápu proč se ji říká Heidi. ()

Reklama

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud čtete denně noviny Blesk, Aha a jemu podobné, nebo na internetu zkoumáte portály jako super.cz nebo magazin.cz. Je i tenhle pořad nejspíš pro vás. Zkrátka, co se kde šustne okolo našich českých celebrity, pomluvý, fámy, kdo s kým spí, jak berou rozchod... tak to vše se dozvíte v tomhle "pořadu". Není to ovšem nic regulérního, 3/4 lží a rádoby senzací. A hlavně, kdo má v dnešní době čas na to, aby se staral o životy zbohatlíků, kterým se stane maximálně to, že je někdo pomluví. Odpornej komerční hnus! ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Už před mnoha a mnoha lety v docela útlém věku jsem si dokázal na bulvár udělat docela jasný názor, který se od té doby nezměnil. Kdybych to měl říct těmi nejslušnějšími slovy, která mě zrovna napadnou, tak řeknu, že bulvár je naprostá pičovina, zlo, kokotina, koktejl z hoven a ztráta času, kterou si vůbec v televizi dokážu představit. A každý pořad zpracovávající toto téma, který se mi v televizi zrovna připlete před oči, jsem po pár vteřinách schopný ohodnoti a zatím se mi nestalo, že bych ho ohodnotil jinak než odpadem. V zájmu toho, abych měl co napsat i k dalším podobně orientovaným zbytečnostem v tomto okamžiku komentář ukončím a posunu se dál. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Tak plky o celebritách a rádoby "celebritách" mě skutečně neberou a nezajímají. Bulvární sranec. Pořad nesleduju, bohatě mi stačí okamžiky při přepínání TV či upoutávky na něj, aby se mi otvírala kudla v kapse... Nechci však být vyloženě unfér, když to ignoruju, ponechám tedy hvězdičku. Donuťte mě někdy vidět aspoň 15 minut v kuse a garantuju vám, že ten odpad šoupnu bez mrknutí oka. 10% ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama