Reklama

Reklama

Jedná se o českou verzi britské televizní pěvecké soutěže Pop Idol. Z neznámých amatérských zpěváků se díky televizi stávaly známé tváře, které lidi prosili o podpisy. První řada v roce 2004 u nás byla oblíbená. Diváci posílali hlasy pomocí SMS a telefonátů a dva s největším počtem hlasů postoupili do finálových kol. V první řadě postoupilo do finálových kol 10 účastníků, ve druhé 12 a ve třetí, která byla vysílaná v roce 2006 10 účinkujících. V každém finálovém kole opět hlasovali diváci a účastník s nejmenším počtem hlasů byl vyřazen. Vítězem se stal ten, který zůstal jako poslední nevyřazen; od producentů, kteří jsou partnery soutěže, dostane smlouvu na vydání alba. (duklak2)

(více)

Recenze (219)

Armin82 odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně trapná soutěž,neskutečné nafouknutá mediální bublina,kolem který se jen točí neskutečný prachy! Vždycky jsem si říkal,jak mi je líto rodičů náctiletých holčiček, co doma bědovaly a naříkaly, ať jim rodiče koupí kredit,že potřebujou podpořit svého miláčka SÁMERA KRYSU...pak nemáme mít nejdražší operátory v Evropě,když náš stupidní národ utratí miliony za SMSky kvůli nějaký stupidní soutěži,njn s jídlem roste chuť --->tohle a jim podobný srágory--->odpad jak vyšitej! ()

Rangifer odpad!

všechny recenze uživatele

Když to dávali poprvé, tak jsem to sledoval, a některým účinkujícím jsem i fandil. Ale s přibývajícím opakováním už to bylo trapné. Prostě přijde před porotu nějaký blbeček před porotou, řekne jim že se chce stát zpěvákem, udělá ÁÁÁÁ, porotci ho pošlou do prdele. Přijde tam nějaká frnda s výstřihem, udělá ÁÁÁÁ, porota je nadšená postupuje, frnda začne radostí skákat, div ji prsa nevyrazí zuby. Pak tam přijde o trochu ošklivější frnda, řekne že měla těžký život, protože ji rodiče odmítly koupit ajfoun, zazpívá ÁÁÁ, porota je ohromena dojemným příběhem a andělským hlasem, začnou brečet a frnda to vyhraje. Až když je frnda slavná, pustí se do ní bulvár a všichni z toho budou PAF. ()

Reklama

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Ohledne superstar obecne a podobnym "soutezim nebo spise realityshow" si myslim, ze ikdyz podstatne mene vydelecne, tak by bylo podstatne vice uzitecne, kdyby zasedli na zadek odbornici a ne tluchubove, ktery v poslednich kolech(finalovych) uz ani nemaji potrebny slovnik pro to, aby rekli, jak se jim to libilo a nedokazi nic vytknout. Kdyby z toho alespon nedelali divacke orgie pro 11lete divky... ()

yenda1 

všechny recenze uživatele

První řada ušla. Bylo to něco nového, neokoukaného a hlavně z ní vzešla jediná superstar v tom pravém smyslu slova A. Langerová. S každou další řadou (už ani nevim kolik jich bylo) šla kvalita dolu, člověk už prostě věděl co se bude dít. Tři hvězdy dávám hlavně za castingy a divadlo, finále pak to bylo už jen nekonečně nudné čekání na vítěze. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Nechutně obrovská komercializace a svou vtíravostí zprotivený fenomén, ale jako nápad to nebylo vůbec špatné, právě naopak v počátcích byl Česko hledá SuperStar vcelku zajímavý projekt, byť bylo odpočátku jasné, že jde jen o show pro diváky, než o profesionální výběr zpěváků (a pokud se běhěm soutěže nějaký talent skutečně našel, pak je to jen vedlejší, bonusový produkt). Bohužel s dalšími sériemi a příchodem reality show začalo člověku to neustálé servírování obyčejných lidí z ulice, jako je ta naše (myšleno s nadsázkou v masivních uvozovkách) lézt pěkně na nervy. Takové věci se rychle okoukají, rychle zprotiví a co čert nechtěl, nejsou ani nikdy včas ukončeny, ovšem stále si stojím za tím, že první série byla akceptovatelným zpestřením na televizních obrazovkách. 4/10 ()

Galerie (2)

Zajímavosti (20)

  • V roce 2004, kdy se pořad vysílal, se na každý díl dívalo více než 2 900 000 diváků u televizorů. (TheSlezy)

Reklama

Reklama