Reklama

Reklama

V novém zpracování filmové klasiky Stephena Kinga z roku 1984 uvidíte Burta a Vicki, kteří společně cestují a neustále se přitom hádají. Během cesty se jim nedopatřením podaří srazit autem malého chlapce. Burt si však všimne, že dítě už mělo předtím podříznuté hrdlo a rychle umírá. S tělem v kufru se dvojice spěšně vydá hledat pomoc do Gatlinu v Nebrasce. Netuší však, že právě v tomhle městě si děti vytvořili zvláštní náboženský kult, nikdo z místních se nedožije více neţ devatenácti let a všichni následují osmiletého proroka Issaca. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Little horrorfans, keep yourselves from Children of the Corn, Amen.“ (1 John 5:21). Levně vypadající i působící remake levně vypadajícího a působícího filmu. Nevím, jaká tvůrčí nutkání autory vedla, ale jejich úsilí bylo zbytečnější, než domov důchodců v Gatlinu.. Tomu městu už beztak nepomůže ani Šabatová s Barnevernem. Doporučuji spálit plodiny na okolních polích a v rámci osevního sledu zasít nějakou teplomilnou dvoudomou rostlinu, co by těm nezletilým nezbedům pomohla k návratu na cestu mírumilovnosti. Děti konopí by srpy určitě odložily.. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure. Jasné, že je to odpad, ale ten film je tak strašne zle natočený, že miestami pripomína  školskú besiedku. Izák je malé decko, ktoré krúti rukami a vystrašene pozerá. Scenár tak zvláštne (nezmyselne) vystavaný, až je to vlastne originálne a vtipné. V niektorých líniách (SPOILER! protagonistka v polke filmu zmizne, protagonista ju zvyšok filmu hladá a nájde ju ... mŕtvu. Koniec SPOILERU!) máte chuť hádať sa s telkou, že takto sa to nerobí. A ku koncu to ešte korunujú scénou rituálneho párenia. Hodne som si to užil. ()

Reklama

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Film je časťou série: Children of the Corn (1984) [60%], Children of the Corn II: The Final Sacrifice (1993) [60%], Children of the Corn III: Urban Harvest (1995) [60%], Children of the Corn: The Gathering (1996) [70%], Children of the Corn V: Fields of Terror (1998) [40%], Children of the Corn 666: Isaac's Return (1999) [30%], Children of the Corn: Revelation (2001) [50%], Children of the Corn (2009) [50%], Children of the Corn: Genesis (2011). ()

castor 

všechny recenze uživatele

Co na to říct? Už původní Kukuřičné děti byly otravným a dosti amatérským paskvilem s jen velmi zřídka kdy dusivou atmosférou. Dialogy byly na úrovni žáka základní školy, situace a vztahy pak vykreslené se spletitostí leporela. Tady jsme se nikam příliš neposunuli. Je to hloupé, je to laciné, postrádá to jakýkoliv moment překvapení. ()

yeniczek odpad!

všechny recenze uživatele

:D Možná to bylo tím šílenym dabingem, ale rozjímání a hádky o Vietnamu byly absolutní scénáristická špička! Připočtěte dokonalou honičku kukuřičným polem, kde Vám po půl dni nahánění rozčísne ksicht kukuřičný květ (listem by to asi fakt herce bolelo, já vím) a výborně hrajícího desetiletého hlavního überfakana, kterého, kdo ví proč, všichni poslouchají a který absolutně stylově metá nožem. Rozdíl od produkce Asylum je pouze ten, že se zde masivně nepoužívají CGI efekty. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama