Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

larelay 

všechny recenze uživatele

Za prvu seriu, ktora je nezabudnutelna... Ja ako psycholog-socialny pracovnik vnimam kontajnerove reality show velmi pozitivne, pretoze ma bavi sledovat obycajnych ludi ako zvladaju extremne situacie. Ano, pobyt v dome je extremna situacia a hlavne extremna v tom, ze ste tam s ludmi, o ktorych by ste bezne v zivote ani len nezakopli :) "Ja, Petr Zverina z Vaclavaku" Hrozny clovek, fakt, ze jo :D ()

Khalesi odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že účinkovanie v takejto "show" je pod úroveň mentálne zdravého jedinca. Nechať sa dobrovoľne zatvoriť do vily s niekým cudzím, pochybným a pravdepodobne pre finančnú odmenu skoro všetkého schopným? Muselo by mi kvalitne harašiť, aby som urobila takú kolosálnu, masochistickú blbosť! Myslím, že ľudí, ktorí sa vyvolených účastnia lákajú dve veci-peniaze a sláva. Ak sa ovšem dá stavať na tom, že ste slávni len preto, že ste odhalili nejakú intímnu časť svojho tela, alebo intrikami a osočovaním teatrálne vyradili súpera a s víťazoslávnym úsmevom na tvári manifestovali vlastnú bezmedznú debilitu. Dosť prízemné a povrchné, nehľadiac na to, že aby toho dosiahli, dospejú vyvolení tupci mnohokrát k neuveriteľne nechutným praktikám pred očami každého, kto je tak blbý aby sa na to dobrovoľne díval. Táto reality-show nikdy nikomu nič nedala a mne osobne to málo, čo som z nej videla-určite pár rokov života ubralo. Príliš si cením svojej mysli, než aby som ju špinila podobným odpadom! Ak so mnou nesúhlasíte, schválne sa zamyslite a menujte mi jediného, aspoň priemerne inteligentného účastníka... Márne pátrate v mysli, že?! ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

První série ano, dokonce jsem se na to i občas díval, protože to byl nový koncept u nás. Po zjištění, že podobné pořady jsou jen účelovou reklamou na demenci českého národa, jejíž míra v posledních letech směle šplhá k výšinám, jsem na podobné vodotrysky stupidity zanevřel, takže nemohu jinak, než vyodpadovat s nadávkami všechny možné variace a pokračování. Pusťte to svým děckám, vyrostou vám z nich pracanti, poctivci, slušní lidé a výkvět národa....První série 50%, zbytek nechť skončí v kinematografickém kanále. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Prima předčila Novu! A tak si Libor Bouček i v hitparádě mohl utahovat z Velkého bratra. Prima oprášila Terezu Pergnerovou a ta dokázala zahrát opravdové prožívání osudů ve vile. Jednička byla neokoukaná, navíc závěrečné propojení se slovenskou kolibou bylo divácky atraktivní. Ale koho s odstupem času zajímá, co teď dělá Emil, Petr Zvěřina, Regina, nebo Vladko. Zajímá vás, co dělá poražený z padesátého dílu Kufru? Nebo výherce z prvního dílu 5 proto 5? Byla to HLAVNĚ hra o deset milionů, takže o přátelství ve vile se dá možná mluvit, ale o předstíraném. Další řady byly už pouhou kopií, i když scénáristicky se na rozdíl novácké Superstar tvůrci snažili oživit dění nějakým novým úkolem. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

BigBrotherovský princip reality show se mi nelíbí. Do kotle naházené sardinky, jejichž jediným úkolem je válčení s nastupující ponorkou, mají nulovou, ba spíše mínusovou atraktivitu. Může se vám některá z postav líbit, můžete možná i s některou soucítit, ale jakou to má proboha další hodnotu? Proč něco takového sledovat pravidelně? ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - Vykouřilo se: 657 KRABIČEK CIGARET!! (duklak2)
  • 1. serie - SNĚDLO SE:
    230ks JOGURTŮ
    159 tabulek ČOKOLÁDY
    326Kg brambor
    42kg Kuřecího.masa (duklak2)
  • 1. serie - Žena zvítězila v duelu 2x a to v těch případech, kdy spolu soupeřily 2 ženy. (duklak2)

Reklama

Reklama