Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to pořad o počítačových hrách vysílaný na České televizi. K vidění je již několik let. Vystřídalo se několik moderátorů. Začal to koncem 90. let Roman Zach a potom Šárka Ullrychová. Ta si hlavně zakládala na tom, aby diváky nalákala svými zábavnými vstupy. Šárka uváděla Game Page 5 let a pak se do moderátorského křesla usadila jakási Masa. (duklak2)

(více)

Recenze (202)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Hry jsem začal hrát již od dětství. Začlo to Prehistoricem a skončil jsem střílečkou Kreed od ruských vývojářů. Velmi podobná hře Doom 3. PC hry mě přestaly bavit na jaře roku 2008 v mých 23 letech. Bohužel je to tak. Odradila mě také vysoká hardwarová náročnost nově vznikajících her. Po objevení kolosu jménem CSFD jsem přešel na sledování filmů. No to pro začátek a teď trochu k pořadu. Rozhodně je to zajímavý projekt, ale svoje nejlepší léta má už dávno za sebou. Díval jsem se na to kolem roku 2000, kdy pořad uváděla Šárka Ullrychová a bavila mě svými zábavnými vstupy. Dnes Šárku můžete vídat každý všední den v seriálu ULICE na TV NOVA. Po změně na postu moderátorky mě pořad přestal bavit a celková jeho úroveň velmi klesla. Hlavním záporem byla velmi krátká délka. Recenze nebyly špatné, hlavně ty od Jindry Rohlíka, ale připadalo mi, že hrám trochu nadržují a bojí se dát hodnocení pod 60%. Nevím z jakých důvodů brali do pořadu jisté české "celebrity", aby si hrály ve studiu hry. To byl podle mě velký krok vedle. Zklamalo mě, když se Game Page rozdělil na díly konzolové a o PC hrách. To jsem nepochopil dodneška a tím u mě ztratili tvůrci veškerou další důvěru a já si už žádný díl nepustím. Z nostalgie dávám 3 hvězdy. ()

adamo_znk 

všechny recenze uživatele

Matador a legenda mezi herními magazíny. Minoritní pořad na veřejnoprávní televizi, přežívající všechny režimy ovládající ČT stejně jako Marek a jeho pravidelná sezení Na Plovárně. Pořad stále tak nemoderní a zastydlej, že ho prostě musíte milovat ... hlavně hrané scénky vkládané mezi recenze a reportáže, postrádající jakýkoliv vtip a pokaždé vyvolávající potřebu *FACEPALMU* ! ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Dávam síce za 1, ale aj tak to pozerávam každú sobotu, pretože sa teším na zopár záberov zo sveta hier. K záporom patrí u mňa jednoznačne katastrofálny výber moderátorov a príšerne trápna Máša ( šak je pjekná baba, celkem, nesmí být blbá :D ). Scénky, ktoré sem tam zahrajú sú hrozné, keby namiesto toho dali o recenziu viac alebo o pár záberov z nejakej hry viac, ale nie, oni sa musia dopĺňať trápnymi dialógmi, ktoré jednoznačne narúšajú chod relácie. Takže kôli zbytočným a trápnym naťahovačkám dávam nižšie hodnotenie. Nechápem prečo nevyužijú ten krátky čas na to podstatné. 30% ()

Desmond04 

všechny recenze uživatele

Nostalgická záležitost. Právě tento pořad mě vrhl do vod počítačových her a už jen kvůli tomu, nemohu jít pod čtyři hvězdičky. Líbila se mi grafická stránka, moderátoři byli příjemní. Škoda, že to ČT ukončila. Pár nadšenců se to v roce 2013 pokusilo oživit ve formě YouTube kanálu, po třech dílech to ale bohužel zabalili. ()

Cnelka 

všechny recenze uživatele

No pořad to byl vždy slušný, jen dostával mizerný prostor, ale to je na takový žánr bohužel normální. Jediné, co mě vždy štvalo, byly ty scénky, které akorát braly vysílací čas, místo kterého mohla být jiný reportáž či rozhovor. Game Page se po těchto letních prázdninách na ČT již neobjeví, je to škoda. Bude se usilovat alespoň o internetové vysílání, tak uvidíme, jak to pro fanoušky dopadne ;) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Úplně prvním moderátorem byl herec Roman Zach, jehož po roce vystřídala herečka Šárka Ulrichová. (ČSFD)
  • Pořad začínal jako měsíčník o délce 28 minut, od roku 2001 se vysílá každý týden. V té době měl každý díl pouhých 9 minut, s postupem času se délka pořadu zvyšovala, nejprve na 14 minut, později na 18. (ČSFD)
  • Vysílání a produkce pořadu byla v roce 2012 zrušena po 12 letech. (kukkik)

Reklama

Reklama