Reklama

Reklama

Herní pořad vysílaný televizí Public od 15. února 2009. Každý díl je vysílán jednou za 14 dní se stopáží 25 minut, je rozdělen na části Téma dílu, Rozhovor, Předehra, Novinky, Recenze, Soutěž, Video-dotaz a Reportáž. (Gerret)

Recenze (227)

driftm 

všechny recenze uživatele

Pro mě určitě lepší než game-page,ne že by byl špatný,ale když na gamepage dávají samé MMO RPG,strategie tak to fakt nemusim na re-play dávaj aspoň i to co se líbí mě(akce,simulátory,závodní) a jak tady někdo komentuje moderátory tak pokud se nepletu tak GP je už kurevsky dlouho a tak už maj praxi!Ale tyhle moderátoři na re-play jsou mi víc sympatičtí!A na GP moc ne a ještě k tomu odešel hlavní komentátor od GP tak si to přeberte prostě GP je už zastaralé,za chvilku zanikne,ale re-play je nový a přišel v pravou chvíly.Proto taky má největší sledovanost!Ale samozřejmě to má i svoje mouchy!-napříklat nějaké to PSP či 3DS co tam komentujou apod...pochybuju že to ještě někoho zajímá tyhle vykopávky! ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Asi kdyby mne tak moc nesral Tuček, který svým humorem demoluje i pořad Aplikace, bylo by to i na víc. Člověk si alespoň malinko osvěží povědomí o herním trhu, co náš čeká a nemine, ale to je asi tak vše. Rychlý přehled a žádné pitvání představených titulů do morku kostí. Občas by se to ale i hodilo. Mnohokrát zmíněný Game Page, kterému toto leporelo nesahá po kotníky, už asi netřeba vytahovat. Průměr. 50% ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Program nemá konkurenci, tedy né že by byl tak dobrý, ale na těch 300 programů, které chytám, jsem jiný takový pořad neobjevil. Když jsem poprvé viděl Re-Play, tak jsem si říkal: "Proboha, co tam dělá ten starý chlápek? To měl být spíše pořad pro mladší generaci!". Už jsem si ale na Mikoláše zvykl. Má štěstí, že je vtipný :-) ()

amim 

všechny recenze uživatele

Amatérský rádoby vtipný paskvil, který se jako věrohodný zdroj informací nedá brát vůbec ale vůbec vážně. Podle Tukana jsou všechno grafické orgie a podle mě nesympatická Alžběta je zas konzolistka (já vím, že to není moc dobrý argument, ale stejně). Re-play mě totálně míjí, ale na druhou stranu je to jediný (mimo Game Page) herní pořad u nás. Aspoň že intro mají hezký. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • V roce 2016 vytvořili na serveru Startovač zakladatelé pořadu crowdfundingovou kampaň určenou na vybavení nového studia. Kampaň se dočkala velkého zájmu a bylo vybráno přes 1 milion korun. tato částka představuje 587 % z původního požadavku 200 tisíc korun. (Jantar2)
  • Dříve byl pořad vysílán na TV Public. Měl však jiné moderátory, a to například Honzu Modráka, dlouholetého šéfredaktora časopisu Score. Redaktorem – dříve šéfredaktorem - stejného herního časopisu byl pak i pozdější moderátor Mikoláš Tuček, vedoucí videoherní půjčovny Frag.cz. S časopisem Score je pak spjatá i Alžběta Trojanová. Ta přispívala nejen do něj, ale i do časopisu ABC. Od 5. února 2011 se pořad vysílá na Prima Cool. (TheNine)

Reklama

Reklama