Reklama

Reklama

Eso

(pořad)
Hudební
Česko, 1994, 59 min

Účinkují:

Michael Viktořík (moderátor), Tereza Pergnerová (moderátor), Vítek Havliš (moderátor), Martin Kocián (moderátor), Aleš Lehký (moderátor), Václav Jelínek (moderátor), David Škach (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Pořád zabývající se populární hudbou, v němž každý týden uvidíte 11 videoklipů. Jejich pořadí v žebříčku můžou ovlivnit pouze diváci svým hlasováním. V každém díle také vystupuje host nebo hosté z hudební branže. (Pumiiix)

Recenze (240)

Peddro 

všechny recenze uživatele

V té době mi bylo 8, tak jsem dával přednost pohádkám a disneyovkám, jen občas jsem zahlédl nějaký videoklip, který mě zaujal. Ale pravidelný divák, jsem rozhodně nebyl. Ten ,,moderní" pozdrav ,,Čágo Bello, šílenci!" , mi byl protivný! Přišlo mi povrchní, že to mnozí používali i ve škole, nebo na ulici. ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Ano, je to tady. Už je mezi námi i ESO. Jeden z nejdelších seriálů. Ten co to u nás startoval a poté přišlo očko. Pamatuji si, že když jsem byl malý, tak se na to díval můj strejda a pouštěl si to nahlas. Babička mu říkala, že je nanic a že až půjde do světa tak si nevydělá ani na chleba. A tedka má byt v Praze a o to tady přece jde, ne? Líbila se mi ta bláznivá holka a možná, že u nás byla největší hvězda. Tedy já jsem jí tak vnímal. Škoda těch drog, ale to patří k životu. A ted se na tom dělá miláček s ferraris. To se mi líbí, tak to má být. Hudba patří kulturním lidem a kdyby tady nebyla, tak by jsme se pěkně nudili. Upřímně si ale radšio stáhnu hitparádu z netu. Jenom nevidím ty videoklipy. ()

Reklama

Vital 

všechny recenze uživatele

Těch 5 hvězd není za dnešní Eso,které by mělo být hlavně o hudbě,ale paradoxně není,ale za dob Terezy Pergnerové,jsem nevynechal jedinný díl,a že se vysílal s ní vysílal nějakých pár pátků,Tereza byla prostě blázen,která dokázala míchat všechno včetně písniček,informacemi o hudbě i koncertech,i když,kdo ví zda-li to není tou dnešní dobou,kdy tolik nejde o hudbu ve videoklipech,ale co se v nich děje. ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Čučel jsem na to roky kvůli ségře a myslím, že se to celkem povedlo. Byla to sice taková MTV zábava po česku, ale ve své době to bylo z toho lepšího. Taky je záhodno dodat, že nebyly žádný (nebo pořádný) internety a tohle byl jeden z mála způsobů, jak vidět hudební klipy toho, co právě hráli v rádiu. Je to přehlídka televizní zábavy ve stylu 90. let a to se mi líbí. Tereza P. je ikona (i když jí moc nemusím). Navíc Mareš v období, kdy ještě nebyl trapnej. (55%) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Skupiny, speváčky, speváci a ďaľší interpreti prezentovaní v tejto relácii mi nikdy neboli po chuti. Môj hudobný vkus je, bol a verím, že aj vždy bude úplne niekde inde. No musím oceniť ten svieži poblaznený šmrnc, ktorý do toho vniesla hlavne rozjetá Tereza Pergnerová. Po socialistických zdochlostiach ako boli "TKM" alebo "Triangel" prišla táto divoká karta Novy ako vlna tsunami. * ()

Galerie (6)

Zajímavosti (12)

  • Za dob moderování Leoše Mareše vzrostla sledovanost pořadu na dvojnásobek. (Limetka_M)
  • Eso je jedním z nejdéle vysílaných pořadů TV Nova. První jeho epizoda byla uvedena již druhý den vysílání televize. Za tu dobu se na pozici moderátora vystřídali postupně Michael Viktořík, Tereza Pergnerová, Yemi A.D., Vítek Havliš, Rebeka Partyšová, skupina Lunetic, skupina Zoombie a Leoš Mareš. (Ded@M@tes)
  • Vítka Havliše, který pořad moderoval v letech 1998 až 1999, z pořadu vyhnali samotní diváci, kteří posílaly stovky dopisů se stížnostmi na jeho drsné vtipy. (Limetka_M)

Reklama

Reklama