Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soutěž, v níž jeden vylosovaný šťastlivec může vyzkoušet své štěstí pří otevíraní kufříku s penězi. Celkový počet kufříků je 26. Každé hrací kolo se otevírá jiný počet kufříků. Maximální možná výhra je 5 milionů korun. (Pumiiix)

Recenze (90)

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Zajímavý herní koncept, zvlášť pro mne jako programátora, který si prošel předměty věnujícími se pravděpodobnosti a statistice. O nic jiného totiž v této hře nejde. V konečném důsledku je to jen hádání myšleného čísla, jen zabalené do zlatého hávu a rozložené do několika kol, kdy místo toho, abyste jednou řekli hádané číslo, tak říkáte čísla, která si myslíte, že to nebudou. ()

Hromino 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepších dívatelných soutěžních pořadů TV Prima. Sice pravda, soutěž nemá příliš inteligentní scénář, náhody je zde příliš moc a 5 mil. Kč by tak mohl vyhrát i naprostý pablb, ale Zuna konečně předvedl, že umí dělat něco jiného, než moderovat zprávy. Dalším plusem pořadu jsou krásné slečny s kufříky (mlask!) a tíživá atmosféra. Ale protože je to opravdu jediný koukatelný soutěžní pořad Primy, musím nadhodnotit a dát 3*. ()

Reklama

wosho 

všechny recenze uživatele

Jak jsem to tu již zmínil mnohokrát-toto tady nemá co dělat!!! A co se týká kvality této zábavní-soutěžní hry (spíše nehry). Nic proti tomuto pořadu nemám, solidní zábava pro masu diváku co chce fandit (a pak se škarohlídně smát výherci-nevýherci) a jen se pobavit. Jen nechápu tak nízká hodnocení-to jsou na čsfd samí intouši, pankáči, antiglobalisté, odpůrci masové-spotřební zábavy, či jiné jim podobné sorty lidi??? ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Tak já to tedy (ne)beru šéfe...ale co to povídám, Zuna měl zůstat u večerního depresivního pořadu, kdy nám sděloval klasickým rétorickým průjmem, že v Abú Almahadžídu se srazil komár s velbloudem, na místě dva mrtví (oba aktéři), tamní policie dočasně uzavřela oba pruhy pouštní polňačky a celá oblast je monitorována zhora (ze stromu, ne vrtulníky). Pozůstalí už byli o tragédii informováni a byl jim zaslán šek na dva pomerančové džusy... Bylo by to mnohem lepší, než tenhle pořad, který vznikl jen proto, aby bylo pro Zunu uplatnění. ()

mirliflore 

všechny recenze uživatele

Smysl téhle soutěže fakt nechápu. Teda, zahrát si ji je asi celkem fajn, člověk může jenom získat a asi je to ve studiu i adrenalin. Ale co z toho jako má mít divák? Identifikace se soutažícím je nulová a narozdíl od vědomostních soutěží, kdy můžeme aspoň hádat otázky, nám tady nezbývá než jen tupě sedět u TV (hádat, ve kterém kufříku je který obnos mi moc zábavné nepřijde). Celkově jsem viděl asi půlhodinu, posčítám-li všechny ty okamžiky, kdy jsem prošel okol TV, když byla zapnutá na tomhle pořadu, při kterých jsem se koukal, jestli to je opravdu tak o ničem. A musím říci, že je. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama