Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soutěž, v níž jeden vylosovaný šťastlivec může vyzkoušet své štěstí pří otevíraní kufříku s penězi. Celkový počet kufříků je 26. Každé hrací kolo se otevírá jiný počet kufříků. Maximální možná výhra je 5 milionů korun. (Pumiiix)

Recenze (90)

lekr 

všechny recenze uživatele

Žádná slává to není ale v porovnání s pořady typu Volejte věštce se na to aspoň dá koukat. V pořadu není nouze o napínavé a vtipné momenty, ale tak i o ty trapné, které jsou způsobeny dementními soutěžícími, hostováním "celebrit", ale hlavně Zunou samotným, který i po letech ve zprávách na různých televizích moderování přesto nezvládá. Ale i přes tohle všechno jsem se občas v neděli rád podíval. ()

Hromino 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepších dívatelných soutěžních pořadů TV Prima. Sice pravda, soutěž nemá příliš inteligentní scénář, náhody je zde příliš moc a 5 mil. Kč by tak mohl vyhrát i naprostý pablb, ale Zuna konečně předvedl, že umí dělat něco jiného, než moderovat zprávy. Dalším plusem pořadu jsou krásné slečny s kufříky (mlask!) a tíživá atmosféra. Ale protože je to opravdu jediný koukatelný soutěžní pořad Primy, musím nadhodnotit a dát 3*. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Ber alebo Neber"! Na to mám v tomto prípade jasnú odpoveď. Neberem! Ďakujem, nechcem! Táto súťažná relácia ma vôbec nezaujala. Považujem ju za nudný nezmysel pre ľudí, ktorí moc rozumu nepobrali. Ten totiž v tejto show vôbec netreba. Stačí mať šťastie. A ako sa hovorí: Sprostému šťastie praje. Takže stačí len ukazovať na tie správne kufríky, ktoré držia krásne asistentky a môžte prísť k pekným peniazom. Nonsens, nuda, odpad! ()

mirliflore 

všechny recenze uživatele

Smysl téhle soutěže fakt nechápu. Teda, zahrát si ji je asi celkem fajn, člověk může jenom získat a asi je to ve studiu i adrenalin. Ale co z toho jako má mít divák? Identifikace se soutažícím je nulová a narozdíl od vědomostních soutěží, kdy můžeme aspoň hádat otázky, nám tady nezbývá než jen tupě sedět u TV (hádat, ve kterém kufříku je který obnos mi moc zábavné nepřijde). Celkově jsem viděl asi půlhodinu, posčítám-li všechny ty okamžiky, kdy jsem prošel okol TV, když byla zapnutá na tomhle pořadu, při kterých jsem se koukal, jestli to je opravdu tak o ničem. A musím říci, že je. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Jak jsem to tu již zmínil mnohokrát-toto tady nemá co dělat!!! A co se týká kvality této zábavní-soutěžní hry (spíše nehry). Nic proti tomuto pořadu nemám, solidní zábava pro masu diváku co chce fandit (a pak se škarohlídně smát výherci-nevýherci) a jen se pobavit. Jen nechápu tak nízká hodnocení-to jsou na čsfd samí intouši, pankáči, antiglobalisté, odpůrci masové-spotřební zábavy, či jiné jim podobné sorty lidi??? ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama