Reklama

Reklama

Noc s Andělem

(pořad)
Talk-show / Hudební
Česko, 1999, 90 min

Scénář:

Lucie Konečná

Účinkují:

Pavel Anděl, Jan Kratochvíl, Kryštof Michal, Tonya Graves, Jiří Grygar, Bořivoj Navrátil, Ester Kočičková, Martin Dejdar, Břetislav Pojar, Ester Geislerová, Juraj Jakubisko, David Kraus (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Unikátní noční přímé přenosy na ČT2 ze soboty na neděli od cca 23:00 do 07:00 hod. (oficiální text distributora)

Recenze (98)

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Pořad letos konci svou produkci a tak na tv obrazovkách vydržel celých deset let. To je docela úspěch. I když měřit kvalitu zábavných pořadů délkou svého trvání je věc ošemetná a neobjektivní. Jako člověk hudbymilný jsem pořadu fandil ačkoliv jsem ho zdaleka nesledoval pravidelně. Některé epizody měli větší úroveň, některé ne. Každopádně Pavel Anděl je působivý člověk, umí hovořit, a rozhodně má hudební přehled. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Pořad, jenž měl v podstatě jediný cíl. Označit některé průměrné popové kapely (např. Kryštof, Chinaski, Tata Boys, Wohnout, Vypsaná fixa a podobně) za umění (musí to být umění, když dostávají tolik prostoru na ČT2) a dostat je do éteru. Mise byla splněna, rozhlasový éter i festivalová pódia jsou zamořena tímto odpadem, kterého se jen tak nezbavíme. A co dělá Pavel Anděl? Dramaturga festivalů, kde tyto "skvosty" hrají hlavní roli. Dávám jednu hvězdu za dokonale zvládnutý podnikatelský projekt. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

V rámci hudebních pořadů naší produkce jednoznačně špička, která už nebyla nikdy překonaná, přestože samotná ČT měla snahu ho nahradit nějakou odpornou zrůdností. Ta byla tak "kvalitní", že asi po 6 měsích skončila. Každopádně pořad tohoto andělovskýho typu u nás neskutečně chybí, aspoň něco těm lidem přinášelo kvalitní hudbu a ne žádnej příšernej mainstream. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jde čas má tenhle pořad, stejně jako sám Anděl, znatelně sestupnou kvalitu. Kdysi jsem nevynechal ani jeden, ale to už je dávno, dnes je spíš vyjímkou, když se vůbec kouknu. Do konce jsem vydržel snad před třema rokama. Nakonec jediné, co zůstalo po tom všem, je nesmrtelné jakože, za což dávám tomu chebskýmu debilovi éé jakože vodpad ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že každý díl má pětihvězdičkové parametry, za to však nemůže Anděl, nýbrž hosté. A jelikož plně rozumím tomu, že ne všichni se líbí všem, a jelikož nechci podporovat stupidní záležitosti, jakými je Eso a jemu podobné, musím veřejně vyslovit názor, že Noc s Andělem je v současnosti nejlepším hudebním pořadem na české scéně a musím tedy dát za pět! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Pořad navštívilo celkem 2 500 hostů. (cariada)
  • Ani jednou nepřikročila ČT k programové změně, každý díl se dokonce odehrál v jiném prostředí (a také v exteriérech). (cariada)
  • První vydání Noci s Andělem jsme mohli zhlédnout 1.září 1999 a jeho hosty byli Richard Miller, Petr Hapka a Bára Štěpánová. (cariada)

Reklama

Reklama