Reklama

Reklama

StarDance aneb když hvězdy tančí

(pořad)
TV spot 2
Taneční / Hudební / Soutěžní
Česko, 2006, 63x75 min

Režie:

Roman Petrenko

Účinkují:

Marek Eben (moderátor), Tereza Kostková (moderátor), Aleš Háma (moderátor), Mahulena Bočanová, Jan Čenský, Jana Švandová, Roman Vojtek (více)
(další profese)

Známé české osobnosti pod vedením profesionálních tanečníků pilně trénovaly, aby zaujaly nejen porotu, ale především diváky. Předváděly brilantní taneční kreace, které byly v mnoha případech vykoupeny desítkami bezesných nocí, litry potu a modřinami. Těšit se můžete na skvostné taneční výkony, světové hity v atraktivním podání Martina Kumžáka a jeho Moondance Orchestry, luxusní zábavu, výroky nesmlouvavé odborné poroty i hlášky pohotových moderátorů! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

TV spot 2

Recenze (255)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme další, už 6. sérii tanečků. Vypíchl bych především perfektní hudební doprovod, který si pod palec vzala jako vždy Moon Dance orchestra Martina Kumžáka společně s Dashou a dále také vždy vtipného Marka Ebena. Terezu Kostkovou nemůžu vystát už od pohledu a jinak tomu není ani zde. Dvojice jsou zajímavé, stejně jako leckteré interpretace tanců, ale přeci jenom sobotní večer raději strávím u nějakého filmu, než u tohoto. ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Vykašlete se na tenhle typ soutěží. V česku toto nemá smysl! Slavíka vyhraje vždycky Gott i kdyby byl v kómatu, Talent vyhrála ze soucitu malá holka, do první pětice nejlepší zombie masky v prvním Zombiewalku se dostala ubohá maska mnicha, protože slíbil striptýz a třetí místo Stardance získal tydýt z reklamy, protože je to "ten tydýt z reklamy", byť jeho taneční kreace připomínala dřevěnou loutku. Ani se nedivím Taclíkovi, že po vyřazení ani nečekal na společné foto a nasraně se vytratil. ()

Reklama

Una111 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle pořad vůbec není moje parketa. A přitom mám ráda tanec, dokonce moc. Ale nemám ráda celebrity jako takové, nemám ráda reality show a už vůbec se mi nelíbí, že spolu tráví ženatí muži s cizími ženami a vdané ženy s cizími muži tolik času a v tak intimních situacích jako je tanec. Zajímalo by mne, jak rádi/rády sledují tenhle pořad manželé a manželky zúčastněných? - - - A tentokrát to navíc ještě autoři pořadu dost přešvihli s tématem svobody, kteréžto téma cpali úplně všude jak do jitrnic... O ten jeden bod se pak mohou rozdělit Tereza Kostková a Marek Eben, jemuž se divím, že StarDance jako katolík už léta moderuje a žádný problém v tom prostě nevidí. ()

baroko odpad!

všechny recenze uživatele

Za normálních okolností bych si tohoto pořadu vůbec nevšímal a nehodnotil jej. Ale protože jsem nucen se každou chvíli dívat (či vypínat zvuk) na monstrózní prezentace tohoto vrcholu všech kýčů, smyslného bláznění a stále divočejšího producírování, této oslavy plytkosti, a to vše na veřejnoprávní televizi, na kterou musím přispívat, pak hodnotím tak, jak jsem hodnotil. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

I přestože StarDance nesnáším (nahlášení jeho dalších sérii mi vždycky dokáže působivě zkazit náladu - uvědomuji si jak ČT šetří, jak bude StarDance zasírat prostor zábavnějším pořadům, jak bude Kostková strašit na obrazovkách - proč je sakra tak protěžována?), musím ocenit skvělou prací marketingového a nákupčího oddělení ČT. Natrefili totiž na pořad, který na našem trhu chyběl, tím typem je ztělesnění noblesy a kultivovanosti. A jelikož určitá grácie je hodnota po němž především prahne střední a starší generace (hlavní potencionální diváci - kdopak nejvíce sleduje TV?) je jasné, že se kauf povedl - a pokud připočtu angažování Marka Ebena, který patří k naší moderátorské špičce (právě pro svůj kultivovaný projev), je úspěch zaručen dvojnásobně. 15% ()

Galerie (2 343)

Zajímavosti (44)

  • Soutěžící páté řady Barbora Poláková prozradila, že jediný ples, který před soutěží navštívila, byl její maturitní, kde se hned na začátku opila a na tanec nakonec nedošlo. (Olík)
  • V sále je 13 kamer, z toho je jedna umístěna na kamerovém jeřábu, jedna na steadicamu, jedna na otočné hlavě na stropě, jedna na velké kamerové jízdě a jedna na malé kamerové jízdě. V zákulisí je přibližně 30 zrcadel. [Zdroj: stardance-2013.chytrazena.cz] (Duoscop)
  • „Coby nová posila poroty na svoje hodnocení půjdu od lesa a přes husí kůži. A jelikož jsem minulý rok trpěl mezi soutěžícími, mám v plánu být letos výrazně hodnější než ostatní porotci,“ prohlásil v roce 2019 Genzer. [Zdroj: Novinky.cz] (Duoscop)

Související novinky

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

24.04.2017

Produkční dům Davida Ondříčka Lucky Man Films má za sebou práci na celovečerních trhácích, jako jsou Samotáři, Jedna ruka netleská nebo Anthropoid. Novinkou v už tak pestrém portfoliu je seriál… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno