Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erotický pořad v němž můžete jednou týdně vidět reportáže s patřičně lechtivou tematikou, živé vystoupení a vždy alespoň jednoho hosta - buď přímo z erotické branže, nebo z řad známých celebrit. (Pumiiix)

Recenze (139)

G.THOMPSON 

všechny recenze uživatele

Peříčko sice je hrozný bizár a trapnost, ale vnímám jej i jako retro úchylnou sondu do konce divokých a úchylných devadesátek. Pozdější díly mi přijdou více zajímavé, než začátky plné nudných keců našich celebrit. Já tu dobu nezažil, v mém dětství to už v bedně asi nehrálo, ale určitě bych se, jako mladý a zvědavý úchylníček, na to rád po tajnu koukal. ()

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Smysl tohoto pořadu vidím tak akorát v "zakázaném ovoci" pro puberťáky, samotného mě Peříčko lákalo akorát předtím než jsem poznal, že jde o hovno. Úchylní hosté, nepříliš kvalitní moderátorky, pár trapných rozhovorů, omezená erotika, málo zábavy, nuda. 2-3 díly a mé náctileté já mělo dost... 1/10 ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že i já jsem celé roky čekal na chvíli, až rodiče nebudou doma a budu si moct konečně pustit aspoň jeden díl tohoto fenomenálního zakázaného pořadu. No, nezaujalo mě to ani jako puberťáka (díl o dívkách řekněme širších tvarů a "erotický" tanec jedné takové slečny s plastovým cosi). Když si na to teď po těch letech vzpomenu, musím se smát té naprosté trapnosti, jaká z PEŘÍČKA na stovky metrů tryská. (438.) ()

sud 

všechny recenze uživatele

Na tento pořad mám největší vzpomínky z dob, kdy jsem chodil na víkendovou brigádu u nás v hospodě. Sobotu co sobotu se scházeli povětšinou jedni a ti samí a zhruba pět z nich (no, dalo by se říct, že jsou to mí kamarádi :-)) by vydrželo dřepět v putyce třeba do nedělního odpoledne. Hospodský odjel po desáté a já jsem s nimi byl do zavíračky obvykle sám. Už mě nudilo poslouchat furt ty samé řeči kdo s kým šukal, nebo jak se kdo kde vožral a jednou jsem se zvedl se slovy: "Končíme, jdu domů na "Peříčko"" (pro rejpaly - u nás v hospodě televize není). Po počátečním zklamaném zahučení jeden z nich prohlásil: "Tak my půjdem s tebou". No, abych pravdu řekl, se strachem. Ale naštěstí u nás nic nevyvedli a naši spali. Příští týden se situace opakovala a kamarád na to: "Tak dneska půjdem na "Peříčko" k nám". O té doby jsme se po týdny střídali (párkrát nás taky vyhodili, ale to tu nebudu řešit), po každém díle si říkali: "To byla ale blbost", ale stejně jsme se příště koukali zas. Tudíž jsou dvě možnosti - buď jsme byli opravdu hodně vožralí, nebo to nebylo zas tak zlé. ()

Pump 

všechny recenze uživatele

Jako legrace nic moc. Nechápu proč se tu objevilo Peříčko. 4 hvězdičky za Janu Štefánkovou. Mínus 5 hvězdiček za Belohorcovou a Polónyiovou. Plus dvě hvězdičky za Saudkovou. Kdyby bylo na mě tento špatný vtip v databázi ČSFD bych smazal. Někdo se asi nudil. Hmmmmm už se těším na porno sekci. Nejvíce na trailery a galerie. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Priemerná sledovanosť jednej časti v rokoch 1997 až 2004 bola 621 000 divákov. (Raccoon.city)
  • Prvý erotický program v Českej republike. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama