Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erotický pořad v němž můžete jednou týdně vidět reportáže s patřičně lechtivou tematikou, živé vystoupení a vždy alespoň jednoho hosta - buď přímo z erotické branže, nebo z řad známých celebrit. (Pumiiix)

Recenze (139)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Lehce erotický lechtivý pořad, žádný péčko, pořad který mě bral opravdu jen krátce v té době mi bylo přeci jen už sedmnáct:-) Dnes bych se na něj už jen stěží díval:-) Ve své době tedy splnil své, dnes mírně k pousmání.. Opravdu nepotřebuji a nepřipadá mi pro život nijak důležité vědět jak to dělají a mají rádi české selebrity i přes všechny určitě zajímavá témata.. 2* za některá live vystoupení a především za Janičku, která byla z výše uvedených dam jednoznačně nejpříjemnější, nejsmyslnější a podle mého zdání měla i nejlepší celkový projev... ()

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Co já jsem se nakoukal resp. snažil nakoukat na tento pořad , když jsem byl hodně mladý:). Pamatuji si, že když jsem si občas četl televizní program a viděl jsem tam právě Peříčko, tak jsme přemlouval rodiče, aby mě na to nechali koukat. Bohužel nenechali a s odstupem času se jím ani nedivím, tento lehce erotický a lechtivý pořad stojí celkem za prd, ale moje zvědavost byla v mládí hold silnější. ()

Reklama

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Jejda kolik mi to jen mohlo být? No 15 ještě zdaleka ne, když běželo Peříčko. Neměli jsme doma počítač ani podobný hovadiny. Jen starou Teslu. A já se hrozně chtěl mrknout na Peříčko. Nebylo mi dopřáno mými přísnými rodiči. Tak jsem se ze zajímavosti podíval na pár dílů až po invazi LCD, PC a jiných drog. Dodnes děkuji rodičům, že mě nenechali sledovat tento výplod, děkuji! ()

Pump 

všechny recenze uživatele

Jako legrace nic moc. Nechápu proč se tu objevilo Peříčko. 4 hvězdičky za Janu Štefánkovou. Mínus 5 hvězdiček za Belohorcovou a Polónyiovou. Plus dvě hvězdičky za Saudkovou. Kdyby bylo na mě tento špatný vtip v databázi ČSFD bych smazal. Někdo se asi nudil. Hmmmmm už se těším na porno sekci. Nejvíce na trailery a galerie. ()

Mr.Nobody 

všechny recenze uživatele

Kdysi jistě zajímavý počin. V současnosti by to ale zřejmě chtělo nový, inovativní přístup a nový pořad. Ten by však musel zahrnovat i vysokou míru vkusu, která se z tohoto pořadu postupně vytrácela. Toho by se však musela zřejmě ujmout televize s výrazně vyšší mírou potřebného vkusu, který by přinášel zajímavá sdělení a odvracel zbytečnou vulgaritu. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Priemerná sledovanosť jednej časti v rokoch 1997 až 2004 bola 621 000 divákov. (Raccoon.city)
  • Prvý erotický program v Českej republike. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama