Reklama

Reklama

V tomto pořadu nahlédneme do soukromí rodin. Princip této reality show spočívá v tom, že si dvě ženy z předem vybraných rodin vymění své místo. V první polovině pobytu se každá nová žena musí přizpůsobit nové rodině, tzn. žít podle jejich pravidel. Ale ve druhé polovině se zase musí rodina přizpůsobit pravidlám nové ženy. Pořad se zakončí tak, že se sejdou dvě rodiny někde např. v restauraci a povídají si, jak se jim žilo ve vyměněné rodině (duklak2)

(více)

Recenze (410)

tommy187 

všechny recenze uživatele

Fakt o dosť lepšie ako slovenská verzia, ale stále mi to nevyhovelo. Nič výnimočné, hoci formát a námet sú originálne. Tie staré časti z roku 2005 ešte ako-tak, ale tie nové ... Komerčné hlúposti. Ako fakt asi iba kvôli originálnemu nápadu **. Jedna z lepších reality show (teda mať 33% sa nepodarí hocijakej). ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Hysterická show, která je sice extrémně falešná na straně jedné, na druhé však nabízí srovnání toho, jak to někteří lidé mají nebo nemají srovnané v hlavách a v rodinách. A toto pro vnímavého diváka může být zajímavou konfrontací s jeho vlastní každodennosti. Chce to ale vidět větší vzorek, protože třeba výměny mezi rodinama, co žijí v ČR a mimo jsou fakt dobré. Zábavný je i trend z poslední doby - čistotné romky a špinavé bílé maminky. Kapitola sama pro sebe je reprezentace LGBT+ ... tam si Nova moc ráda hraje na soudce. Ale po letech už by to chtělo přejmenovat na "A jak uklízíte u vás?" ()

Reklama

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Ty dvě hvězdy jsou především za to, že tento pořad je přesnou ukázkou toho, jak se lidé chovají v televizi, respektive před kamerou. Nikdy by se takhle doma v soukromí nechovali. Ale bohužel tady to je jasně vidět. Pro někoho to možná bude negativum, pro mě ne, aspoň se ukáže, jak jsou lidi povrchní. 30% ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Je odstrašující, jak se někteří lidé za pár korun propůjčí k něčemu takovému jako je výměna manželek a pod. Bohužel zasáhla nás západní kultura tou největší špínou co obnáší. Nejdřív dostat některé lidi na úplně dno a pak jim nabídnout řešení, treba právě touto formou, kdy pro různé sociálně slabé, exhibicionisty a natáhla je to vidina snadneho přilepšeni, a jediný kdo z toho všeho ma profit (i díky reklamě) a hlavně prdel je žid, ktery to zas celé vymyslel a který to to financuje, bo židovské páry tam nikdy neuvidíte. Tyhle pořady jsou určeny duševně chudším. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nepochopila smysl této reality show, kdy si dvě ženy vymění domácnosti, starají se o cizí děti, vyvařují cizímu manželovi a uklízí cizí byt, (v některých případech i vykonávají práci té druhé - když třeba maká v hospodě). Na druhou stranu chápu, že je to dobrá zkušenost pro páry, které mají vztah na spadnutí a tímto si uvědomí, jak je jim lépe s partnerem, než s někým jiným. Ovšem pořad nám ukazuje, že role ženy v manželství je jen neustálý kolotoč v péči o domácnost, vaření, praní, žehlení, vysávání... Pak také máme možnost nahlédnout do domácností lidí, kteří by se měli stydět, že k sobě vůbec kameru pozvou do rozpadajících se domů a do bytů, kde je bordel jak v tanku. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (3)

  • Herec Gustav Bubník, který v tomto pořadu namlouval průvodní komentáře, se společně s bývalou manželkou Soňou Bubníkovou pořadu účastnil. Konkrétně se tak stalo ve 3. epizodě, 1. série. (PanIncognito)
  • V prvních letech rodina, jež se projektu zúčastnila, inkasovala 20 000 Kč. V pozdějších letech byla částka navýšena na 100 000 Kč. (Olík)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama