Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Václav Moravec je kultivovaný moderátor, který ve svém pořadu umně drží na uzdě znepřátelené politiky, z nichž každý chce dosáhnout absolutní blaho občana jinou cestou. Po zhasnutí kamer se však zanícení rivalové napříč politickým spektrem chytnou kolem ramen, spokojeně si zajdou na panáčka a přitom vymyslí další způsob, kterak oddělit část rozpočtu pro svoje nekonečné potřeby. Za to Moravec pravděpodobně nenese žádnou odpovědnost, ale přesto to vyvolává pochybnosti o smysluplnosti jeho pořadu. ()

fleker 

všechny recenze uživatele

já ani nevolim....když z toho nic nekápne, tak mě to nezajímá....jó, přiznávám že sem si vobčas ve 4 ráno zapnul čétédvojku a sledoval ty úžasný záběry ze sněmovny,,třeba jak třikrát za sebou přerušili hlasování...protože se několika poslancům podařilo vylejt si do hlasovacího zařízení limču,,,,,, ale jináč je mi politika naprosto volná......i moravec ....já sám bych takovouhle práci dělat nechtěl, dávat lidem otázky není zrovna moje silná stránka....jako dítě sem se jednou zaptal babičky, jak je možný, že má teta blonďatý kudrnatý vlasy, když ona i děda jsou černovlasí, a hned sem dostal vod táty přesdržku ()

Reklama

Endyis 

všechny recenze uživatele

Musíme se také z části poklonit Václavu Moravcovi, je to jediný pořad, co se politiky týče, na který se dá dívat a větší profesionalitu a připravenost, než kterou předvádí Moravec jsem snad neviděl. Politici jsou v hodně případech z jeho pitvání docela v prdelce. S Pečínkou dva nejlepší politický publicisti na české scéně... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Zcela určitě nejlepší politický diskusní pořad v Česku. Stejně jako pořad, tak i moderátor v podání Václava Moravce představuje českou špičku. Zamrzí jen stejní hosté, kteří jsou do Otázek stále zváni. V tomhle oceňuji více Plovárnu Marka Ebena (i když chápu, že se jedná o jiný typ pořadu). Kromě toho je Moravec zkrátka okoukaný a už nějaký ten rok nenabízí nic nového. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Nebojím se dáty ty 4*. Proč? Protože tohle je jeden z nejlepších publicistických debatních politických pořadů, který kdy u nás vznikl (přičemž "jeden z" znamená asi tak jeden ze dvou, tří). Kvalitní a nevlezlý moderátor, který si skoro vždy dovede udělat pořádek při handrkování politiků o slovíčka a při tom ještě dokáže vnést do debat i trochu toho fundovaného humoru a nadsázky. Pokud v televizi v neděli nic nedávají a já nemám zrovna co na práci, pustím si Otázky Václava Moravce a nestydím se za to :) 85% = 4/5 ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • První půlrok vysílání - od 4. ledna do 27. června 2004 - byl pořad vysílán ve večerních hodinách v neděli a trval jen 42 minut. 4. července byl pořad vysílán poprvé v poledne a vysílací čas se již nezměnil. Změnila se také jeho délka, a to na dvě hodiny. (Zdroj: wikipedia.cz) (Kmotr76)
  • Čas od času se v jiný než pravidelný čas vysílá speciál Otázek Václava Moravce, který je věnován jedinečné politické události, například volbám do evropského parlamentu nebo do poslanecké sněmovny. (Zdroj: wikipedia.cz) (Kmotr76)
  • Pořad má také mnoho odpůrců, kteří si stěžují, že Moravec nadržuje určitým stranám, skáče diskutujícím do řeči a snaží se tak o politickou mediální manipulaci. (Zdroj: wikipedia.cz) (Kmotr76)

Reklama

Reklama