Reklama

Reklama

Dokonalý svět

(seriál)
  • Slovensko Dokonalý svet

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Děj seriálu Dokonalý svět se odehrává v redakci módního časopisu Grace. Jeho hrdinky a hrdinové žijí život stejně nablýskaný, jako jsou obálky časopisu, pro který pracují.
Tak jako se různí jejich věk a postavení, liší se i problémy, které je trápí. Ambiciózní a sebevědomá módní ředitelka časopisu Michelle (Jitka Čvančarová) se v soukromí mění v oddanou milenku, která nikdy nepřestává doufat, že bude jednou povýšena na post manželky. “Moje postava profesionální módní redaktorky nebude v tom seriálu úplně kladná. Popravdě řečeno, bude to nepříjemná ženská na první dobrou. Nakonec se ale snad ukáže, že má dobrý lidský charakter,“ sdělila Jitka Čvančarová. “Netajíme se tím, že Dokonalý svět bude tak trochu Ďábel nosí Pradu po česku, nebo možná tak trošku Sex ve městě”.
Šéfredaktorka Andrea (Tereza Brodská) se naopak všemožně snaží skloubit manžela, děti a zaměstnání.
Zralá redaktorka Alžběta (Jana Hlaváčová), pro kterou je Grace vším, se snaží všemožně zachránit starý svět před novými pořádky.
Ředitel časopisu David v podání Saši Rašilova je snob, který má přehled, rád se poslouchá a moc dobře ví, že se líbí ženám.
V módní redakci nemůže rozhodně chybět talentovaný stylista Oscar, v jehož mužském těle sídlí ženská duše – citlivá a zranitelná. (TV Nova)

(více)

Recenze (288)

lucieK 

všechny recenze uživatele

Moc mě mrzí, že většina chytráku tady na csfd nepochopila jednu základní věc, a to, že tento seriál není o nápaditém scénáři a nebo skvělém hereckém obsazeni (ikdyž není tak špatné), ale jedná se o seriál, který je zaměřený na módu a styl. Jenom s politováním můžu prohlásit , ze se opět potvrdilo to, co si jen nerada přiznávam - češi jsou módně zakrnělý, hodnotitelé csfd nevyjímaje. Jinak opravdu nelze vysvětlit proč má tento seirál méně jak 40%, když už i filmy jako Program na ochranu princezen, 2bobule, Vím kdo mě zabil atd. jsou na tom o poznání lépe. Nebudu tady vypisovat co dalšího je na tomto seriálu, kromě módy přinejmenším dobré, protože by to bylo jako házet perly.........O nadhledu tohoto seriálu se už zmiňovala spousta lidí, takže já už jen dodám, že tento seriálu tu (na csfd a v ČR) zůstane bohůžel nedoceněnný jako třeba Gossip Girl a nebo Sex ve městě. ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Co vlastně chceme??? HLAVNĚ S VKUSEM, PŘÁTELÉ, JESTLI MŮŽU POPROSIT. Aha, tak už víme, co nám schází! Jenže nova už nemá skoro nic. Vždycky, když vidím nějaký horor z její produkce, říkám si, že toto už je dno a vždycky se divím, jak se pletu. Takže: šéfredaktorka časopisu Marianne (takových podobných u nás vychází asi patnáct), přišla s premisou lajfstajlového magazínu, do něhož omylem nastoupí mladá slečna, která módním průmyslem pohrdá (schválně, proč?), ale nakonec zjistí, že přes veškerou tu nablýskanou fasádu jsou to lidé jako my, mají srdíčko. (Prostě jim funguje, nikdo zbytečně neumírá...snad, modleme se.) Toto, paní Vopavová, je děj pro děti, ne dospělé, myslící, zralé lidi. Luk to snad někde za rohem má, mozek ne. Jitka Čvančarová, Zuzana Norisová, Kristýna Leichtová, aneb nejlepší výstřihy českých seriálových sraček, tohle prodat dokáží, člověk má ale spíš chuť jim vrazit do ruky hadr nebo něco dlouhého a tvrdého (váleček na těsto), v případě té prostřední pár facek, ta karikatura "totálně vypatlaná kráva" přestala být zábavná už na začátku. Takže co dělat jiného, než se jít vyzvracet. ()

Reklama

venalce 

všechny recenze uživatele

V tomhle případě mě Nova víc než překvapila. První díly sice nic moc, ale postupně se seriál natolik zlepšil, až mi nakonec bylo líto, že skončil. Poslední asi tři díly by si určitě zasloužily i 5*, ale hodnotím průměrem. Bylo to tak chytře vtipné, že jsem se až divila, jak je tohle u Novy možné. A nebylo to jen těmi herci, tenhle seriál má tu záhadnou jiskru navíc, která většině ostatních chybí. Dokonalý svět si rozhodně zaslouží pokračování. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tohle je takový český okopčený Sex ve městě, vlastně Móda ve městě. Tvůrci si mysleli, že stačí dát dohromady pár atraktivních héreček, pár postarším naondulovat a přepudrovat aby ještě trochu vypadaly, nacpat je moderních interiérů a bude vymazleno. Aby to bylo in, ve filmu hrají převážně anglicky zpívané hity a na závěr každé hodílu (tak jak je dnes zvykem skoro v každém druhém seroši) se dozvíme odříkané nějaké to moudro o lásce, práci a vztazích. Kdo dokouká celý seriál a bude se těmi moudry řídit, bude žít nejspíš až do smrti. Jednotlivě možná může zaujmout, ale abych se těšil na každý nový díl, to by to muselo být o něčem jiném. Dvě titulní stránky. * * ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála českých zábavných a vtipných seriálů, které jsem viděl. 1) Nemohu si pomoci, mně se to líbilo. Prostředí dobře znalá Mirka Vopavová napsala výborný scénář s mnoha scénkami, které měly vtip a spád. Lehkou kulhavost jiných scének bych scénáristce odpustil - více než 14 hodin vtipu a spádu by byl zřejmě nadlidský úkol._____ 2) Ironický nadhled je něco, s čím si (nejenom) nové české seriály příliš nevědí rady. Ne, že by se tvůrci nesnažili, ale prostě jim to nejde. O to víc oceňuji, že se to tentokrát povedlo na jedničku._____ 3) Dobře zvolení herci si vychutnávají své role. Pravdivě excentrická Jitka Čvančarová (módní guru Michelle), příjemně přehrávající Vanda Hybnerová (vedoucí inzerce Olga), už tradičně ztřeštěná Zuzana Norisová (po roli modelky toužící Iveta) nebo půvabně hloupá Kristina Lukešová (recepční Natálie s neodolatelným pohledem). Milý Filip Čapka (fotograf George), bohužel jenom v epizodní roli roztomilý Vojtěch Dyk (homosexuální módní návrhář) a další řada značkových i nových herců dotváří příjemný dojem._____ 4) Partička chytráků z ČSFD (děkuji komentátoru movie za tento výstižný pojem) si brousí své zuby na bezbranné novácké (nejenom) produkci, aniž si uvědomují, že jejich komentáře většinou nic neřeknou o hodnoceném filmu (kromě toho, že je to sračka), zato však hodně prozradí o nich samých._____ 5) 3.2.2023 po novém zhlédnutí potvrzuji svůj předchozí dojem. Je to prostě supíš. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (12)

  • Kulečníkový stůl pro Davida (Saša Rašilov) a Kruťandu (Vanda Hybnerová) musela produkce do klubu Avion nastěhovat, protože ho tam nemají. (Lolita)
  • Nejvíc natáčecích dnů měla Eva Sakálová, následovali Jitka Čvančarová, Jana Hlaváčová a Saša Rašilov. (Lolita)
  • Když se poprvé potkaly seriálová šéfredaktorka Tereza Brodská a scenáristka Mirka Vopavová, která řídí redakci módního časopisu, zjistily, že mají tolik společného, jako by byly obtiskem jedna druhé. (Lolita)

Reklama

Reklama