Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kapitán Petržalka a jeho mladí policisté Franta Popelka, Libor Buček a Saška Višný – Riefenstal spolu s tiskovou mluvčí Scarlet Kosinovou a vysloužilcem – mafiánem Pepe Gregorem tvoří hlavní hrdiny groteskního seriálu o tom, jak se na svérázné policejní služebně řeší banální i neuvěřitelné případy. (oficiální text distributora)

Recenze (79)

Miksilak 

všechny recenze uživatele

V tomto případě se snad ani o komedií nedá mluvit... Může za to špatný výběr herců v některých hlavních rolí, trapné přehrávání, amatérské prostředí, nevtipný scénář, herci, kteří na to mají, tak hrají pod svojí úroveň atd. Jedna hvězdička za Petra Čtvrtníčka, který sice hraje, jakoby měl tento seriál totálně v pi.., ale i tak působí aspoň trochu vtipně a nad všemi vyčnívá. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Totálně a tupě okopírovaná slovenská verze tohodle seriálu. Vtipy, situace-prostě kompletně se vším všudy. Ale je to docela taková hloupá zábava pro nenáročného diváka, co ocení podobně dělaný humor, kdy si tvůrci jsou vědomi debility svého díla a započítalito do svého záměru. Dovětek: po skouknutí vícero nových dílů a obsazením mých oblíbenců, musím * přidat. A myslete si o mé osobnosti co chcete. ()

Reklama

borec999 odpad!

všechny recenze uživatele

Prečo to nefunguje, aj napriek tomu že scenáre slovenských a českých Profesionálov sú totožné (rovnaké zápletky a dokonca aj repliky postáv)? Slovami Miňka Demoviča: To ti neviem takto z hlavy povedať. Alebo možno vlastne viem- kasting. Bez Krónera,Kostelného,Kassaia a vlastne aj všetkých ostatných to nemá šancu pobaviť. Českí herci to odohrali z povinnosti a bez záujmu, podobne ako tvorcovia ktorí len otrocky a úplne zbytočne natočili niečo, čo už natočené je ... 0% ()

TSZ odpad!

všechny recenze uživatele

Čeští Profesionálové nejsou ani tak seriál, jako spíš takové nedefinovatelné "cosi", co vypadá neuvěřitelně amatérsky a bizardně (obávám se však že to nebyl umělecký záměr, pokud ano tak jsem ho nepochopil). Rozhodně si díky tomu budu mé první setkání s TV Barrandov pamatovat ještě dlouho a nejsem si jistý, zda se mi podaří na něj vůbec kdy zapomenout, aniž bych musel použít nějaká psychoanalgetika či sáhnout po těžkých drogách. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Jedná sa o okopírovanú verziu slovenského seriálu Profesionáli (od r. 2008). (JADIM)

Reklama

Reklama