Reklama

Reklama

Banánové rybičky

(pořad)
  • Česko Banánové perličky (více)
Talk-show / Komedie
Česko, 1999, 360x30 min

Účinkují:

Halina Pawlowská (moderátor), Jitka Asterová, Aňa Geislerová, Marián Labuda st., Gabriela Osvaldová, Ilona Csáková, Jaroslav Hutka, Irena Pavlásková, Bára Basiková, Anna K., Peter Nagy (více)

Obsahy(1)

Zábavná talk show Haliny Pawlowské v České televizi. Jednotlivé díly měly podtitul „jak přežít (substantivní vazbu)“, v pozdějších letech i volnější „jak (infinitivní vazba)“. Pořad se začal vysílat v roce 1999 a skončil koncem roku 2007. (duklak2)

Recenze (183)

lemonova 

všechny recenze uživatele

Ja by som tak celkom nespájala hodnotenie tohto programu s hodnotením Haliny Pawlowskej ako osoby. Program je sám o sebe celkom zaujímavo vyskladaný, veľmi ma baví dosť uletený výber filmových ukážok (to sa mi vlastne na tom všetkom páči asi najviac:))) Okrem toho moderátorka sa vie vynájsť aj v prípade, že stratí zo svojho hosťa reč a tým sa nemôže pochváliť každý. ;) ()

Samuel7 

všechny recenze uživatele

Náhodou, mě Halina vždycky přišla jako zajímavá a šmrncovní dáma a její pořad se mi vcelku líbil, sice mě nechytl tak, abych ho sledoval pravidelně, ale líbil. Pravdou ovšem je, že nudě jsem se občas neubránil. To ale snad v žádné talk-show kromě Uvolněte se, prosím, kde se mi to stává pouze výjimečně. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Exaltovaný rádobyvtipný vyžraný jedinec o rozměrech a pohybech, přirovnatelných snad jen k ledoborci Lenin, pořádal před deseti lety párty pod tímto názvem. Bylo a dodnes je na této balónici vidět neskrývanou touhu ožužlat si kelebrity, když už k nim nemůže patřit sama...Chápu, že ukrajinský humor nemusí sednout každému, ovšem důchodci a hospodyňky s trojkou v žíle přesto udrželi jakous takous sledovanost, takže nás paní Halina mohla oblažovat svými říkankami přeukrutně dlouhý čas. Poté svou kariéru zaměřila na jedince, trpící informačním hladem. Díky mastodontce se dodnes můžeme dozvídat, kdy si Partyšová nasadí do očí nové kontakltní fazole, Vondráčkouvou rozpůlí první vráska a Goťák zase povolí momentální blonďaté podržgumě, aby mu někde v podloubí s pekařským učněm spíchla dalšího potomka. Hvězdu dávám moderátorce, režisérce a scénáristce v jedné osobě (do které se všechny v pohodě vejdou) za to, že dle mých informací zvládla po celou dobu vysílání pořadu nesežrat ani jednoho hosta. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Banánové rybičky aneb jak se sama ztrapnit před hosty a pozvaným publikem. Kouzlo pořadu netkví ani tak v Pawlowské a jejích rádobyvtipných historkách a citátech (navíc ačkoliv často vydávaných za její, jsou známé již déle a odjinud..). Kouzlo tkví tak jako v podobných formátech v pozvaných hostech, z nichž někteří díky své vtipnosti a pohotovosti udělali pořad stravitelnějším... * ()

KorenGeorge odpad!

všechny recenze uživatele

Mě tenhle pořad, když si ho máti v televizi zapnula, dokázal pokaždé spolehlivě nasrat. Rozkydnutá Halina Obrovská, co pouští rýmovaná moudra (rozumějte slinty), nebo si dělá neustále švandu ze své vyžranosti, nebo se chlubí svýma abnormálníma prsama, a lidé v publiku se tomu smějí jak idioti. Prý podle někoho jemný naivní humor,podle mě naprostá tragédie, která ukazovala dno tehdejší televizní zábavy na veřejnoprávní televizi. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Zprvu byla show vysílána jako čtrnáctideník, od září 1999 týdně. Pořad se vysílal bezmála osm let. (Kmotr76)
  • Pawlowská při produkci spolupracovala s časopisy Šťastný Jim, Reader's Digest Výběr, z nichž pocházejí některé citace a videodistributorem Warner Home Video, který poskytoval ukázky z filmů. (Kmotr76)
  • Název pochází z povídky J. D. Salingera „Den jako stvořený pro banánové rybičky." (Kmotr76)

Související novinky

Vysílá studio Brno

Vysílá studio Brno

11.10.2016

Pojďte si zahrát AZ kvíz a moderovat zprávy ve výstavě na Špilberku. Vybrat písmenko a správně odpovědět, zasednout před mikrofon a čtecí zařízení a přednášet zprávy, nakouknout do zákulisí slavných… (více)

Reklama

Reklama