Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

5.6.2010 ~ Stereotyp, odcizení, ztráta komunikace, podezíravost. Bylo mi slibováno životní partnerské drámo, dostalo se mi kvalitní hlouposti. Buď jsem čekal až moc, nebo je to vážně tak pokoněná šance. Já vám pořádně ani nevím. ~ Julian Moore a Liam Neeson jsou už nějaký ten pátek manželé a mají už lehce odrostlého syna. Julian je gynekoložka, Liam vyučuje něco okolo hudby kdesi trochu daleko a domů tak jen létá. Tihle dva už mezi sebou "to něco" jaksi ztratili. Příběh začíná ve chvíli, kdy má Liam přijet domů na jeho tajnou oslavu narozenin, kterou Julian nachystala, ale zavolá, že nestihl letadlo a přejede mnohem později. Druhé ráno najde v Liamově kapse Julian telefon se znepokojující MMSkou, která ji přinutí přemýšlet nad tím, jestli je stále tou jedinou, pro kterou Liam dýchá. Nějakou dobu sleduje manželovy reakce na mladší a přitažlivější objekty a nakonec přistoupí k něčemu, co by před nějakou dobu ji samotnou ani nenapadlo. Už nějakou dobu totiž tak trochu naráží na jednu noblesnější kurvičku, Chloe, a rozhodne se jí zaplatit za to, aby zjistila, zda manžel možnost ustojí. Narazila ale na trochu špatnou dívku (dívku?), která do svým milostných pletich zahrne víc než jen Liama. ~ Námět to kupodivu není špatný, herci víc než obstojně hrají a snaží se (speciální hvězdička za Julian) a některé obrazy se povedly, ale jako celek film nefunguje. Má to hodinu a půl, hodinu se nic moc neděje, pozvolný rozjezd příběhu, a zbývající půlhodinu se toho zase děje až moc. Z dramatu se to zvrhává do thrillerova, kde to už ale trochu ztrácí pevnou půdu pod nohama. Tu úvodní hodinu jsem zjistil, že nemůžu sedět a koukat, že u toho musím i něco dělat, jinak vykvetu, a ke konci už mi to začínalo připadat přitažené za vlasy. Navíc se příběh má točit okolo mlaďounké krásné kurvičky, bohužel pro film, pro mě byla větší kočka i padesátiletá Julien než, poněkud "pulčí" Chloe aka Amanda Seyfried. ~ Jednoduše, tohle drámo mnou jen proplulo a zanechalo za sebou jen stopy velmi dobré Julien a poněkud minimalistického Liama. Škoda, zrovna od tohohle jsem čekal víc a tomu modrému hodnocení na ČSFD se mi nechtělo věřit. Už věřím. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Skutočne zaujímavá dráma s malým prekvapením v druhej polovici. Takéto príbehy keď manželka dáva špehovať manžela a podobne vždy v sebe nesú nádych tajomna a zauzleného príbehu. Trojica Neeson- Moore- Seyfried bola vybraná skvelým spôsobom a nemenil by som ani jedného herca. Milovníkom vzťahovo založeným thrillerom absolútne odporúčam. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ neviem čo si o tomto filme myslieť. Herci chodia len sem tam bez výraznejšieho hrania. Julianne Moore mi príde ako žiarlivá manželka, ktorá chodí len sem tam a občas ju z dumania, či je manžel neverný alebo nie je, vyruší plná čakáreň pacientok. Liam Neeson sa nejako viac neprejavil, takže nemôžem súdiť. A o Amande Seyfried stále neviem čo si myslieť. Už som ju v pár filmoch videl, ale stále jej nemôžem nejako prísť na chuť. Toto okaté dievča s veľkými perami mi ako príliš dobrá herečka zatiaľ nepríde. Správanie Chloe som celkovo nepochopil. Chloe balansuje niekde medzi nevydarenou drámou a slabým thrillerom. Variácie na tému kríza stredného veku, ktorá asi najviac zaujme práve túto vekovú skupinu. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Tak trochu lhostejné..no,řekněme "drama"o tak trochu narušené Amandě Seyfried,která udělá pěkný bordel v jedné rodině.Není to tak dobré a strhující,jak by mohlo být,což je škoda.Celé je to vlastně o erotickém napětí,které panuje mezi Amandou a Julianne.Mám z toho zvláštní pocit.Vlastně to na mě ani nijak nezapůsobilo,ale že by se mi to vyloženě nelíbilo se taky říct nedá.Zkrátka průměr. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Atom Egoyan patřil dlouhodobě k severoamerickým tvůrcům, kteří tvořili protiváhu komerčním trendům velkých hollywoodských studií. Byl zkrátka intimnější, komornější, ne vždy skvělý a bezchybný, ale obvykle jiný než výrobci blockbusterů a komerčních trháků. Kdybych neznal jméno režiséra, neuhodl bych, že stojí za tímhle projektem. Napodobuje to šablony mainstreamové žánrové produkce, což bych Egoyanovi odpustil, ale nemůžu mu prominout mizernou psychologii jeho postav, motivace stojí na vodě, s výjimkou Davida se všichni chovají jako pacienti psychiatrického ústavu. A ten přepálený konec dílo zkázy završuje. Krize středního věku a mapování své sexuální identity se dá natočit mnohem civilnějším způsobem a Egoyan nejspíš podlehl tlaku producentů. Celkový dojem: 45 %, především za silnou hereckou sestavu a taky tak trochu za předchozí Egoyanovy zásluhy. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama