Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

CrownThomas 

všechny recenze uživatele

No...film jsem si stáhl kvůli hlavní trojici herců. Amanda opět ( a asi tomu nebude jinak v příštích letech) velice krásná a svůdná....Liam Neeson vynikající herec viz. Schondler´s list, zde nepodává svůj excelentní výkon a Julianne Moore je jedna z mých taky velmi oblíbených hereček.....Příběh se mi líbil ikdyž s filmem " Žena mého muže" se nemůže rovnat, přesto, že jde o remake! Do popisu žánru bych ještě přidal erotický ( erotiky a sexu bylo ve filmu až moc.. :)) (ni proti tomu )..) .. Hdnocení bych se pohybovalo mezi 3*** a 4 ****, ale film skončil a já myslel že je na začátku, velice rychle mi uběhl a to je dobře, nenudil jsem se a tak přidávám.. :)) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Skutočne zaujímavá dráma s malým prekvapením v druhej polovici. Takéto príbehy keď manželka dáva špehovať manžela a podobne vždy v sebe nesú nádych tajomna a zauzleného príbehu. Trojica Neeson- Moore- Seyfried bola vybraná skvelým spôsobom a nemenil by som ani jedného herca. Milovníkom vzťahovo založeným thrillerom absolútne odporúčam. ()

Reklama

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se těšila už dávno před tím, než jsem zjistila, že půjde na MFF v Karlových Varech. Nabízel totiž mix všech aspektů, které má (zvrhlá?) duše tolik miluje. Charismatický chlap (Liam Neeson) + krásné vizuální zpracování + sexuální náboj podepřený neznámou ženou + drama = světová láska? Možná někdy jindy. To by totiž výborný rozjezd (manžel nepřizná, že zašel na skleničku se svou studentkou, tak se manželka rozhodne provést na něm test "odolnosti" vůči nevěře), nesměl vyústit v tu nejšílenější, konspirativní báchorku všech dob, kde se hlavní hrdinka rozhodne vyspat snad se všemi postavami ve filmu a který končí jedním z nejodpornějších, nejnedůvěryhodnějších závěrů, jaké jsem u filmu kdy viděla. Jo, to už je pravděpodobnější, že Johna F. Kennedyho zastřelili mimozešťani během svého putování na Merkur (a jeho bratra Roberta na cestě zpáteční). Je skutečně urážející, když během prvních 15 minut vymyslím tu nejblbější cestu, kterou by se mohl příběh ubírat, a film ji nakonec naplní na 100%. Jediné, co si tak z Chloe odnáším, je vidina zmařeného námětu, který to mohl někam dotáhnout, a zjištění, že nikdy není lepší najímat pro manžela prostitutku. To, že se s ní vyspí, je totiž nakonec to nejmenší. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Tak trochu lhostejné..no,řekněme "drama"o tak trochu narušené Amandě Seyfried,která udělá pěkný bordel v jedné rodině.Není to tak dobré a strhující,jak by mohlo být,což je škoda.Celé je to vlastně o erotickém napětí,které panuje mezi Amandou a Julianne.Mám z toho zvláštní pocit.Vlastně to na mě ani nijak nezapůsobilo,ale že by se mi to vyloženě nelíbilo se taky říct nedá.Zkrátka průměr. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Připomíná to ty erotické videothrillery z první půlky 90. let jako OPOVRŽENÁ ŽENA, kde ženská svádí všechny členy rodiny, akorát se to obsadilo áčkovými herci a Moore a Seyfried opakovaně ukáží kozy a dokonce si střihnou lesbický sex. Bohužel tomu chybí větší tah na bránu a finále je vysloveně bezradné. Doufám, že všechny divačky z filmu jasně pochopily, že mají se svými manžely o svých problémech a podezřeních mluvit a ne si najímat psychicky labilní prostitutky, aby testovaly manželovu věrnost. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Po pádu z kola je Chloe (Amanda Seyfried) ošetřováno poraněné koleno. Ve skutečnosti však na koleno neupadne. (syphonn)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno