Reklama

Reklama

Hulk Vs.

  • USA Hulk Vs.
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Jedná se v podstatě o dva krátké asi čtyřicetiminutové filmy. V prvním se proti sobě postaví Hulk a Thor a ve druhém Hulk a Wolverine. V první části Thorův zlý bratr Loki vypudí z Hulkova těla Dr. Bannera a získá kouzly kontrolu nad Hulkem. Využije jeho síly a setká se s Thorem v epické bitvě na Asgardu, sídle bohů. Je na Thorovi, aby dokázal nemožné a zastavil Hulka. Ve druhé části dostane Wolverine za úkol vystopovat nebezpečnou zrůdu, která zničila a zmasakrovala jednu osadu. Samozřejmě, situace se komplikuje a objevuje se Sabretooth s celou partou právě v okamžiku, kdy Wolverine zaměstnává Hulkovu pozornost. Je jen na něm, aby vše vyřešil a viníci byli potrestáni. (Aurius)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Divím se, proč taková "nálož" průměrných hodnocení... oba kraťasy s Hulkem jsou skvělé! V prvním dostává Thor tak na držku, až to vypadá, že snad komiksový svět nadobro přijde o jednoho ze superhrdinů; ve druhém Wolwerine dokazuje, že brutalita a záplava krve se dá šikovně naaranžovat i do animovaného snímku. To vše navíc dokresleno dobrým příběhem a nejedním silným dramatickým cliffhangerem. Já to žral. ()

Alqarin 

všechny recenze uživatele

Krásně animované dílko s našimi oblíbenými komiksáky. Mě osobně víc zaujala druhá část s Thorem, protože ač jsou nesmrtelností hlavních hrdinů poznamenány oba příběhy, ten druhý vykazuje alespoň nějakou známku jejich vývoje a vůbec má celkově zajímavější příběh i kulisy. Fandy komiksů ale určitě potěší oba. ()

Reklama

Myrreczech 

všechny recenze uživatele

První část s Wolverinem přesně splnila moje očekávání. Bylo to syrové, plné krve, akce a vtipu. Jen bych vynechal zbytečnou linii Loganových potíží s armádou a vydal se cestou surové akce v horách jeden na jednoho. Jinak otevřený konec je podle mě ideální řešení pro tento příběh. Samostatně lepší 4 hvězdy. Ve druhé části s Thorem to už bylo o poznání horší. Nudné pasáže, špatný příběh a příšerný scénář. Vyzdvihnout můžu jen pěkné akční scény, které ovšem postrádaly surovost první části. Ještě že se tvůrci rozhodli pro krátkou stopáž. Samostatně lepší 2 hvězdy. Celkově potěší výborná animace obou dílů a příjemný soundtrack, jen ta nevyváženost zamrzí. ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Ukázkový příklad toho, jak je směšné, když se schopnosti hrdinů naddimenzují. Jasně, je to komiks, ale zkrátka bitva Thora s Hulkem je více než úsměvná, nemohu si pomoci. Proti síle blesku se stačí jen ošklivě podívat a je vymalováno a naopak tunové rány důležitým postavám neudělají ani škrábanec. Nemluvě o nelogickém "abstrahování" Hulka, není snad jeho podstatou, že by - teoreticky - mohl být součástí každého? Njn, moc se v tom nípu. Každopádně poučka na závěr, pokud používání hrubého násilí nestačí, použijte ho ještě o trochu více... ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Hulk vs. Thor a Wolverine je čistá rubačka. Wolverine má propracovanější příběh než Thor, oproti tomu je Thor ukončen, načež Wolverine končí stylem: "Dokud nezemřeli, tak v lesích a horách bojují dodnes". Na tomto filmu mi vadí nesmrtelnost prakticky všech postav ( i těch vedlejších), bez jakéhokiv vysvětlení, aby je tvůrci mohli kdykoliv vytáhnout a použít dále v boji. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Tržby za prodej DVD v USA: $6,052,218. (CrypzzXD)
  • Hned ze začátku filmu, kdy se jde Wolverine napít z tůně, sáhne do vody, ale jeho odraz v ní se ani nepohne. (Syna.1990)

Reklama

Reklama