Reklama

Reklama

Hulk na neznámé planetě

  • USA Planet Hulk
všechny plakáty
Trailer

Hulk byl pro svou nezvladatelnost vyhoštěn do vesmíru. Jeho raketa ztroskotá na vzdálené planetě Sakaar, ovládané tyranským vládcem. Hulk je prodán do otroctví na gladiátorské zápasy a brzy se stane jedním z nejmocnějších bojovníků. Společně se svými druhy chce vybojovat svobodu pro sebe a zubožené lidi Sakaaru i za cenu úplného zničení... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Hrdiny, které nezabijete ani zbraněma hromadného ničení, je opravdu radost sledovat. Furt do sebe buší a... a nic. V planetě Hulk máme to štěstí, že jich je hned několik. To je potom pokoukáníčko, jak se to furt bezvýsledně mlátí. Holt asi pro tupé američany skutečná zábava. pak si myslí, že jsou nezničitelní, a mohou do všeho jen mlátit. I bez toho je Hulk ten nejhorší superhrdina, potože na něm není nic zajímavého. Ve filmu s Ericem Banou měl aspoň pár scén, kde se zajímavě povedlo vykreslit jeho záchvaty hněvu. S takovou přehlídkou stupidních nezničitelných monster se máme na co v Avengers těšit. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Dostal som presne to, čo som od Hulka očakával, naviac to bolo celé sci-fi na neznámej planéte. Z komixových postáv žeriem asi najviac Hulka a jeho zlosť ma teší, ako ma aj jeho sila fascinuje. V tomto filme to využili perfektne. Sú tu tony akcie, bitiek a hrdinskosti. Filmu škodí iba slabší dej a nie zrovna geniálni záporáci. V príbehu toho bolo dosť nepresvedčivé, ale keď prižmúrite oko, nemôže Vám vyjsť menej ako 4*. Ja som bol vcelku nadšený. 77% ()

Reklama

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

Představte si zeleného gladiátora, k tomu trochu tyranie a ještě špetky hrdinství, jo a vláseček severské mytologie. Je to málo ? Bohužel ano, více toho v Planet Hulk není a nebude. Nemohu popřít kvalitu provedení, nicméně po stránce obsahové to byla jedna velká nuda. Kde je ten Hulk na kterého jsme zvyklí ? Kde je ten Hulk kterého rádi vidíme... a kde je ten Hulk se kterým rádi vše mlátíme... ? ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Takže Planéta Hulk...odstranení Bruce Banner...ostal len Hulk, ktorý sa ako tak snaží byť človekom...akciou sa nešetrí..ale máme tu inú animáciu ako napr. v Hulk vs. Wolwerine..čo je možno na škodu...ale človek si zvykne...príbeh je opäť "nečakane" jednoduchý ako facka...ale celkovo sa jedná o dobrý animák s Hulkom ()

Galerie (4)

Zajímavosti (9)

  • Během celého filmu se Hulk nikdy nepromění v Bruce Bannera. Spoluautor scénáře Greg Johnson to zdůvodňuje tím, že atmosféra Sakarry je pro lidi toxická a Hulk by tak po přeměně umřel. Režisér Sam Liu naproti tomu tvrdí, že tekutina, která loď před dopadem na planetu zaplavila, Hulka v jistém smyslu pozměnila. (HellFire)
  • V komiksové předloze je třetím soupeřem Hulka Silver Surfer. V době produkce snímku nebyla práva k použití Silver Surfera k dispozici, nahradil jej tak Beta Ray Bill. (HellFire)

Reklama

Reklama