Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Dôkaz, že keď má rom-com dobre napísané hlavné postavy a medzi ich (extrémne sympatickými) predstaviteľmi to správne iskrí, nevšimnete si ani zúfalo stereotypný scenár, ktorý mnoho vedľajších motívov len tak nahodí a trestuhodne zahodí. V podstate ide o sériu skečov, z ktorých niektoré sú vydarené menej ("jizz in my pants"), tie ostatné sú ale nehorázne zábavné (rozlúčkový prejav v lietadle a to, čo nasleduje, je možno najvtipnejšia scéna roku). Uvedomujem si, aký je ten film zle napísaný, ale bavil som sa tak fantasticky, že nemôžem dať nižšie hodnotenie. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Mile naivní zápletka o lásce superkočky k průměrnému klukovi je potopená občasným nechutným fórkem, nenápaditým dějem a celkovou přepísknutostí - v příběhu totiž nevystupují postavy, ale karikatury. Není nijak zdůvodněné, proč se krasavice zabouchne do všedního kluka. Měl by být aspoň milý, zábavný, vtipný nebo zajímavý, jenomže nic z toho on není. Jejich hádka, která musí zákonitě přijít, aby zatím nepříliš dramatický děj nějak popohnala, je vykonstruovaná, což ale jinak dobře zapadá mezi ostatními mizerně napsanými dialogy. Aspoň, že závěrečná scéna setkání na letišti trochu zpřevracela schémata, za jakých se obvykle v romantických komediích odehrává. Ale celkově je to slabé. /5. 5. 13./ ()

Reklama

dr.Orlok 

všechny recenze uživatele

Příjemná mužská romantická komedie, která ale trpí nesympatickými vedlejšími postavami, které většinou bývají tou jedinou záchranou u průměrných ženských "rom-komů". Tady je ale hlavním tahounem docela zajímavý námět a klasické "letištní" finále je tu ozvláštněno tím, že čtveřice hlavních hrdinů na letišti pracuje, takže nepůsobí natolik nuceně. Bohužel vata, která se má odehrávat mezitím není natolik zajímavá jako obsahově jediná opravdu výjimečná scéna( po večítku sestry v bytě hlavní hrdinky).Slušné tři hvězdy. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Celkem nudny zacatek, ktery da pak na vse zapomenout od sceny, kdy Kirk predvede Molly sve rodine...pak se film rozjede a je to nasup az do konce. Vrcholnou scenou, u ktere jsem se malem pocural smichy bylo, kdyz stastne zenaty kamarada holil Kirkovi ohanbi :). Tvurci se dokazali vyvarovat typickym nechutnostem dnesnich americkych komedii (ve filmu se neprdi, nezvraci ani se nepojidaji hovna), za coz maji u me velke plus. Nicmene dej je predvidatelny jako to, ze druhy den vyjde Slunce, totalne nic noveho, proste jedno velke stare klise a tak je treba stavet na vykonech hercu, ktere jsou nastesti nadprumerne a ohrany dej tahnou lepe nez by clovek cekal. A nakonec, Alice Eve je proste krasna :)...3.5* ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Na tohle fakt nemám... Ti nevím, našel bych tam ten humor, kdybych se díval na film střízlivej?! Docela pochybuji. Takové ploché, plytké, prakticky úplně nezábavné a bez nápadu. Nepochopil jsem, čím že to zaujal ten hlavní hrdina. Ještě, že to nebylo úplně jak v pohádce (v první půlce jsem se docela přemáhal, zda to dokoukám, ale v rámci subjektivního hodnocení jsem to vydržel...), jinak bych šel s hodnocením ještě níž. (tv) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Režisér filmu Jim Field Smith si „zahraje“ kameo jako hlas pilota v letadle. (HellFire)
  • Při hokejovém zápase v čase 21:32 je záběr na hrací kostku nad ledem. Jsou zde vidět radující se hráči po vstřeleném gólu a také časomíra, kde běží odečítající čas do konce druhé třetiny. Ve skutečnosti je ale po vstřeleném gólu časomíra vždy zastavena. Čili hráči se radují, jak dlouho chtějí, ale čas stojí. (Marsik)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama