Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $32,010,860Tržby Celosvetovo $49,779,728Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,025,108 //počet predaných kusov 37,461Tržby za predaj DVD v USA $10,559,911 //počet predaných kusov 338,493║ Pre mňa celkom milé osvieženie po niekoľkých trápnych komédiách roka 2010, Jay Baruchel je neokukaní a úloha smoliara na ženské a celkovo život mu pekne sadne, Alice Eve je zas prim kočka, k tomu sa tu nájde niekoľko vydarených vtipov, nejaké to iskrenie, niekoľko trápnych scén ktoré ale fakt zapadnú do deja a miestami trošku tuctovosti ale to sa dalo prepáčiť, takže fajn. /80%/ ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Prvních 30 minut bylo velmi slibných, něco mi v tu dobu říkalo, že se bude jednat o originálně vtipnou komedii. Ale pak tempo začalo upadat, hlášky a vtipy už nebyly moc vtipné a začalo se to zvrhávat v další komedii pro mladý lidi, která ničím nepředčí ty ostatní. Navíc hlavní hrdina byl hroznej ňouma, neuměl se ani pořádně vyjádřit a jako herec mi přišel i dost nesympatický. Závěrečná scéna, kdy před vzletem letadla "vyfakuje" všechny, včetně svého táty, mě teda hodně rozesmála, ale pak přišel klasický klišé happy end a bylo po filmu. Sečteno podtrženo - 60% // (28.8.2021) NETFLIX - O 10 let později...V angličtině mi to přišlo o chlup lepší. Nicméně hlavní herec je se svym ňoumovským projevem pořád těžce stravitelný. Ale i tak jsem si dnes příjemně zavzpomínal. 65% ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Přesne proto opovrhuji romantickými komediemi, protože je to všechno na jedno a to samý stupidní brdo... absolutně nechápu proč v každý takovýhle sračce musí být honička na konci aby jí řekl/řekla co kní/kněmu cítí, když si to mužou říct kdykoliv panebože a nikdo neumírá!!! Vtip na nalazen na laďku demence. Sračinčička. ()

iwigirl 

všechny recenze uživatele

Naivní jednoduchoučká komedie obsahující spoustu stupidních scén typu "zastavení startujícího letadla, protože on je vevnitř (s nesprávnou holkou), ona venku a uvědomili si, že se hrozně moc milují". Hlavní hrdina je takové ucho, že ani v nejdivočejších snech nejsem ochotna uvěřit tomu, že by s ním chodila taková kost. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zábavná komedie, která překvapivě odolává svodům trapnosti a takticky je obchází. Když už přece jen malinko podlehne, tak je tu super sympatická dvojka Jay Baruchel (můj první film s ním) a Alice Eve (můj druhý film s ní), která to ustojí a ještě jim ten jejich nesourodý vztah divák tak nějak přeje. Nejen ústřední pár, ale i Baruchelova svérázná rodinka, včetně jeho přítelkyně Marnie a také jeho dobromyslní kámoši se starají zhusta o vtipnou stránku filmu. Když už se zdá, že o krásku Alice Eve bude soupeřit její bývalý přítel Cam, tak se film tomu šikovně vzepře a vyhne se tomuto klišoidnímu nešvaru velmi obratně. Baruchel a Eve jsou ve svých rolích uvěřitelní. Jemu chybí sebevědomí a podle bodování ve filmu je klasická "pětka" a ona je dokonale sexy a tím je automaticky "desítka" a to znamená, že on na ni nemá ani omylem (a nejde jen o fyzický vzhled), ale zdání klame, a i podle tohoto filmu se sebevětší kráska dá v pohodě sbalit troubovitým klukem Film může fungovat současně tak trochu i jako návod pro ty jedince, kteří si myslí, že na nějakou dívku svých snů prostě nemají. Na tuhle nemám je příjemná komedie se solidní porcí (netrapných) a velmi roztomilých gagů, s obstojnou dávkou originality, co se týče pojetí jednotlivých postav a vývoje příběhu, a se sexy Britkou Alice Eve navrch. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Když Kirk (Jay Baruchel) porazí svěho bratra ve střílení na branku, tak se Dylen (Kyle Bornheimer) rozčiluje, že za to mohou jeho boty a vztekle jednu botu zahodí. V dalším zaběru má ale opět obě boty obuté. A když odchází, tak jedna bota zase leží na zemi (SIRborio)
  • Při hokejovém zápase v čase 21:32 je záběr na hrací kostku nad ledem. Jsou zde vidět radující se hráči po vstřeleném gólu a také časomíra, kde běží odečítající čas do konce druhé třetiny. Ve skutečnosti je ale po vstřeleném gólu časomíra vždy zastavena. Čili hráči se radují, jak dlouho chtějí, ale čas stojí. (Marsik)
  • Režisér filmu Jim Field Smith si „zahraje“ kameo jako hlas pilota v letadle. (HellFire)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama