Reklama

Reklama

Snídaně

(pořad)
  • Česko Snídaně s Novou
Publicistický / Talk-show
Česko, 1994, 181 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Johan Mádr (moderátor), Ondřej Havel (moderátor), Milan Peroutka ml. (moderátor), Nikola Čechová (moderátor), Kristina Kloubková (moderátor) (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Snídaně s Novou je televizní pořad TV Nova, Snídaně je vysílaná od počátku vysílání TV Nova. Snídaně se vysílá každý všední den od 5:55 do 9:00, dříve byla vysílaná již od 5:00. Během ranního vysílání probíhají rozhovory, každou půlhodinu se vysílá zpravodajský blok, po něm přehled tisku a dopravní servis. Před sedmou hodinou se vysílá Pohádka pro děti doprovázená soutěží o hračky. Kromě moderátorů do vysílání zasahují i moderátoři u internetu. Nechybí informace o počasí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (219)

Raimok 

všechny recenze uživatele

Obzvlášť na střední jsem si bez Snídaně s Novou nedokázal představit ráno před odchodem do školy. Nebylo to vždycky nejkvalitnější a dívat se každou půlhodinu na stejny zprávy taky nebylo nic moc, ale jinak si stěžovat nemůžu. Možná jenom, že když uváděla Dolinová, okamžitě jsem vypínal televizi... Teď už většinou odcházím dřív než Snídaně začne. 32 % ()

Blue.Shark odpad!

všechny recenze uživatele

Dokud člověk neočekává od rozhovorů nějaké zajímavé informace, je to dobrý hluk na pozadí. Ve chvíli, kdy se člověk začne soustředit a místo pečlivě připravených moderátorů slyší dotaz na juniorské mistry světa: "Tak co, droboto, baví vás to?", nejradši by si prorval ušima šroubovák a v předsmrtné křeči odeslal do Nováckých studií raketu stisknutím červeného tlačítka. Raději ČT24 a profesionální přístup, než tenhle amatérský výmaz pod úrovní žížaly Jůlie. ()

Reklama

wayne99

všechny recenze uživatele

V dobách kdy Nova začínala to byl přijemný pořad na ranní probuzení, původní moderátorské dvojice tvořili Lucie Výborná + Pavel Svoboda, Dana Morávková + Libor Baselides a Markéta Mayerová se Slávkem Bourou. Ono i ty seríály v letech 1994-96 byly ke koukání - Měsíční svit s Brucem Willisem, Vražedné pobřeží s Nickem Slaughter a MASH a Alanem Aldou, to vše je už bohužel pryč, nahradily je bezduché sračky typu Ordinace, Ulice apod. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Pořad, který dělá přesně to co má dělat. Má to být taková ta kulisa při klasických ranních činnostech, kdy se chystáte do práce, snídáte, oblékáte atd. Nemá za úkol vás nějak zabavit a zaujmout, je to spíš taková ta ranní klasika, kdy se dozvíte jaké budete mít počasí, jestli jsou na silnici nějaké dopravní komplikace atd. 60% ()

Mejdzula odpad!

všechny recenze uživatele

Tato relace pro mne představuje dlouholetý dobrovolný každoranní ojeb. Velmi dlouhou dobu jsem vše snášel a neměl jsem nic proti, až poslední dobou se mi tento výtvor neskutečně, ale opravdu neskutečně zhnusil. Nad chováním jistých "moderátorů" zůstává rozum stát, a to čím dál víc a čím dál na všech. Dokonce i ti dva Tomášové mne již deprimují. Otázkou tedy pro mne zůstává, proč tak najednou přišlo to zvracení? Asi to částečně souvisí se zhoršením kvality, zvýšením debility a nouzí na trhu s nápady, ale velký podíl má na tom zajisté i to, že už se nyní do školy vstává znatelně hůře a tak to co souvisí s ránem je špatné. Jedna výhoda tu ale byla (dokud sledováno): posledně chodící pohádky (tohle & tohle) mne dokázaly rychle dostat od snídaně (od téhle i té skutečné jídelné). Když nad tím tak přemýšlím, tak nemám ráno většinově rád, naštěstí už ho prožívám se Studiem 6, které je pro mne nepopsatelně lepší...na rozdíl od Dobrého rána, to mi též přijde více než ubohé.. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Za dvacet let se ve Snídani s Novou vystřídalo 40 tisíc hostů. (M.B)
  • Od 5. září 2022 se pořad vysílal ze zbrusu nového studia a také s názvem, ve kterém už chyběl dovětek „s Novou“, tedy jenom Snídaně. (DominatorCZ)

Reklama

Reklama