Reklama

Reklama

Nikdo neví o celebritách více než my! Vstupte s námi do života hvězd. (oficiální text distributora)

Recenze (95)

Ostra odpad!

všechny recenze uživatele

Zase jsem omylem zabloudil do temných hlubin ČSFD. Ale nedělal bych to, kdybych nemusel. To, co jsem totiž stihnul odposlechnout z pouhé upoutávky na toto nevkusné ukájení se nad někým, kdo má rozumu opravdu podstatně méně, než silikonu na kozách, mi přivodilo několikadenní nevolnosti následované už zřejmě doživotním strachem o svůj život v případě, že opět někdy jen omylem svým zrakem nebo sluchem zavadím o zapnutý kanál TV Nova. Hned, jak najdu na ovladači tlačítko nastavení, tak to zablokuju, protože tohle se opravdu nedá. ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Nova nemůže být pozadu a po vzoru Top Star magazínu od Primy tu máme další bulvární TV-pořad Prásk!, verze Nova. Inteligentní Nova, která nás naučila, že voda v zimě zamrzá a že melouny spadlé na zem zřejmě křupnou by se podle mě neměla do ničeho nového pouštět a do showbyznysu už vůbec ne! ()

Reklama

Ydrosten odpad!

všechny recenze uživatele

Prásk tam odpad. Kdejaká ochechule z 3 jménama nejmíň ( a ještě hrdá na to, že může ukázat silikonový kozy a prdel ) se tady tváří jak Bardotka a přitom na ně všichni serou a je všem totálně u prdele že se jí zlomil podpatek, nebo že se ten její kretén s ní chce rozvést. Už jen výčet jmen, je na pár facek. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Když to uváděla Hornová, tak se to ještě jakžtakž skousnout dalo, ale jakmile do moderátorského křesla usedla Hrachovcová, tak jsem to přestal sledovat. I když kdysi dávno jsem v jednom burválu četl, že měla nařízeno se tak ztřeštěně chovat, takže vlastně nevím. Ale i tak, tento pořad si více než dvě hvězdy nezaslouží. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Seriózne vážne je mi veľmi smutno z tohto programu teraz, keď to hodnotím, lebo si uvedomujem jeho zvrátenosť a to ho takmer vôbec nepozerám, videl som ho len útržkovito, no viem o čom je. Toto je totálne choré, rozoberať život akože vytvorených celebrít, také televízne klebety, bulvár, otras. Ten kto to pozerá musí mať asi veľa času na plytvanie. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama