Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (258)

J0hny5 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavé herecké spojení....a to je asi tak všechno. Řekl bych spíš podprůměrná komedie, bez nějakého nápadu, s jednoduchým, nekomplikovaným scénářem. Ideální pro lidi co nemají rádi, když se příběh nějak komplikuje a dramatizuje. Když už se tak začíná dít, tak se během chvíle vše srovná na mírumilovnou a nenáročnou notu. Bohužel se nic zajímavého na venkově nestane, když pominu předvítalný urovnání vztahu. 40% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Průměrná, ale rozhodně ne urážející komedie s několika velice vtipnými momenty, při nichž jsem se zasmál nahlas, jako třeba při scéně s velkým a malým bodyguardem, vyšetřením u lékaře ("Máte rád samolepky, Paule? Pojďte, půjdeme do pokoje s žirafou..."), při seznamování s městečkem, v němž má jeden člověk tři a více povolání (sestřička / číšnice / hasička Kelly), nebo při komunikaci s manžely Samem Elliotem a okouzlující Mary Steenburgen, věrnými fanoušky Johna Waynea a Clinta Eastwooda... Vůbec mi nepřipadá, že Morganovi vytekli ze smrduté žumpy. Prostě jen neoslnili. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Omlouvám se, nerada bych sem tahala osobní problémy, ale v tuto chvíli nepřipadá v úvahu, že bych zbytek života strávila se svým manželem." Rozpadá se vám manželství? Tak si nechte od správných chlapců z FBI zorganizovat zájezd z New Yorku do vidlákova zvaného Ray ve Wyomingu. Je tam sice nesnesitelný klid, čistý vzduch bude ničit vaše zamořené plíce, komunikační technologie vám nebudou dostupné, ale za dohledu zvídavých medvědů se zase dá bez problémů vzkřísit umírající vztah. Já mám snímky tohoto typu rád, při uvolněné zábavě jsem ochoten odpustit i nedostatek invence a dětinským protestem proti zdejšímu lakomému udílení hvězdiček jsem dokonce plánoval přihodit ještě jednu hvězdu nad plán, ale tak moc jsem se zase nebavil. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Berúc do úvahy, že máme na stole (plytkú) romantickú komédiu s Hughom Grantom a SJP, celkom obstojne sa pokúša vykresliť zvyky a spôsob života na vidieku amerického Stredozápadu. Podáva ho, neprekvapivo, komediálne, à la Dukes, s tým, že všetko je v poriadku ako je. Reálie neberie tvrdo a v podstate o tie tu ani nešlo. Poslúžili len ako kulisa rozpadajúcemu sa manželskému vzťahu a blbým kecom – hľadať hlbšie tvorcovské ambície u rejžu ako je Lawrence bola len moja debilita. A keďže do tohto filmu reálne nikto okrem mňa nešiel s myšlienkou: "Hm, idem si pozrieť, ako sa žije sedlákom vo Wyomingu skrz tento šeredný rom-com a nasajem tú rural rodeo atmošku ako špongia," počin pre cieľovku splnil poslanie a o viac nejde. --- #1 Michael Kelly ako profi vrah určite zaujímavá voľba. Ale len voľba a tam to končí. --- #2 Mary Steenburgen v tých kovbojských country oblečkoch jedno z mála pozitív. --- #3 Obsadiť Sama Elliotta a dať mu štyri vety... fetuješ? ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Humor založený na tom, že dva lidé, zvyklí luxusu New Yorku se musí přizpůsobit venkovskému stylu života. Sarah Jessica Parker je tupá, až to bolí, neustále si plete totožnosti a bydliště, Hugh Grant je jen nešika. Podprůměrná komedie, u které se zasměje jen ten, kdo je namyšlený velkoměšťák a nikdy nebyl na vesnici. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Režisér Marc Lawrence napsal i scénář. (M.B)
  • Samolepky žiraf v lékařské ordinaci (52. minuta), jsou od české ilustrátorky Venduly Hegerové. (ČSFD)
  • Dej filmu sa odohráva v mestečku Ray, štát Wyoming. V skutočnosti takéto mesto neexistuje. Paradoxom je, že sa natáčalo v mestečku Roy, Nové Mexiko. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama