Reklama

Reklama

Dostaň ho tam

  • USA Get Him to the Greek (více)
Trailer
Komedie / Hudební
USA, 2010, 105 min

Scénář:

Nicholas Stoller

Hudba:

Lyle Workman

Hrají:

Jonah Hill, Russell Brand, Rose Byrne, Colm Meaney, Lino Facioli, Sean 'Diddy' Combs, Dee Snider, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Robert Seay, Elisabeth Moss (více)
(další profese)

Aldous Snow, britská rocková hvězda, vydává nové album, které je absolutní propadák. Následkem zdrcujícího rozchodu a potápějící se kariéry to s ním jde z kopce. Kvůli drogám a alkoholu má zakázaný styk se svým synem. O pár měsíců později, v Los Angeles, Aaron Green, mladý pracovník hudebního nakladatelství Pinnacle Records, přijde s nápadem uspořádat výroční koncert kdysi slavného rockera Aldouse Snowa, který v Greek Theatre vystoupil v roce 1999. Sergio Roma, šéf nakladatelství, je nápadem nadšen a tak tři dny před vystoupením pověří Aarona, aby osobně dopravil zhýralého zpěváka z Londýna do Los Angeles a dostal ho v použitelném stavu na pódium amfiteátru Greek Theater. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (559)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Při prvním zhlédnutí jsem se docela vyděsil. Nechápal jsem kam zmizel duch výborných Kopaček. Přitom jsem se na rockovou hvězdu Alduse Snowa těšil... O nějaké 4 roky později dostává snímek druhou šanci. Celý děj se mě zdá najednou lepší, chytlavější a povedenější. Humorných scén malinko přibylo a na nudu tentokrát není čas. Solidní příběh o jedné docela složité cestě k výročnímu koncertu. Chlupaté zdi jsou jasně nejlepší! Musím každopádně pochválit volbu Jonaha Hilla. Až s odstupem času a hlavně po shlédnutí letošního Vlka z Wall Street dostávám teprve představu o jak moc kvalitního a přesvědčivého herce se jedná. 70 % ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Cinema hodnotila túto komédiu hodne vysoko a tak ma to nejako navnadilo. Navyše Jonah Hill je fakt srandovný chlapík. Najväčší ohlas a výbuchy smiechu vraj vyvolá chlpatá stena, no na mňa to až tak nezapôsobilo. Najviac som sa pobavil pri rozhovore na letisku..." Má plný zadok heroínu" alebo " Ja neviem text na Africké dieťa, ja robím iba africké ksichty." Celkovo som čakal omnoho divokejšiu jazdu. Taký pravý, tvrdý rocker by toho mohol navyvádzať podstatne viac. Scény s rockerovou manželkou mi pripadali úplne zbytočné ako aj pár hereckých sekúnd "slávy" bubeníka Metallici, Larsa Ulricha. Pri sexe v trojke sa určite cítili trápne nielen filmový predstavitelia ale aj divák, pretože nemôžem si pomôcť, táto scéna bola najzbytočnejšia z celého filmu. Pár krát sa dá dobre zasmiať, ale celkovo mám pocit, že tvorcovia nevyťažili ani polovicu toho, čo táto téma ponúka. Vzhľadom na očakávanie, trošku sklamanie. 60%. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Z přehlídky bujarých flámů se však nakonec vyklube moralita. V každém případě má snímek Dostaň ho tam nádherný rozjezd, jejž obstará nepopsatelný hudební videoklip Africké dítě – dokonalá parodická tresť tuposti některých takzvaně angažovaných umělců, které zde v přímé karikatuře rozháraného rockera na sestupu z výsluní zosobňuje Russell Brand. Po filmařské stránce připomíná Dostaň ho tam spíše sitkom. Vtip sice má, ale spotřebuje k němu spoustu slov; jako by se v kině promítal nastavený televizní Comeback. Najdou se vskutku třeskuté okamžiky: sestřih zběsilého flámu, výrazy umělecké pózy, bílá hůl v seriálu Láska je slepá; navíc se tu hraje opravdu slušný bigbít. Jenomže start ve znaku zdravě drzé nekorektnosti se postupně rozmělní v pouť od mejdanu k mejdanu, kterou zdržuje ještě nadbytečná drogová odbočka, a ve finále dojde i na vzpomínkové výlevy se zpěvákovým otcem a na sáhodlouhé poučky, jak žít – sto vět tam, kde v Lásce nebeské stačí jediná. Nicméně za Africké dítě, opravdu výbušnou ukázku charitativního muzikantského kýče, a také za podmanivou poslední píseň si snímek může připsat alespoň deset procent nad průměr. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tento způsob humoru zdá se být poněkud akceptujícím. ;-) S panem Brandem jsem měla tu čest se seznámit v Arthurovi a ani Aldous nevybočil z řady týpků, které mu evidentně sedí stejně jako role mouly sluhy Jonahovi. Všichni hráli naplno a znovu spolu s neméně úžasným P. Diddym (ikonka hlavy!) dokázali jak je těžké a zároveň vděčné hrát komediální party. Scénky na hraně vkusu vždy vybalancovaly zpět od trapnosti a kýčovitosti, netuším jak to Stoller zvládl ukočírovat, profík! Musím uznat, že Brand má netušený potenciál být inteligentní drzý floutek užívající života, kterému nechybí srdce a velmi ráda se o tom přesvědčím znovu a jinde. Hvězda navíc je za oblíbené téma kolem megahvězd bez servítek a na plné gule. "Jestli se nevyspím, tak se pozvracím."☺ ()

predators 

všechny recenze uživatele

Opět něco strašného pro naše svěrače...z toho by se vážně jeden posr.l! Děsně trapná dvojice Jonah Hill/Russell Brand se pohybuje někde v oblasti rockerského ráje, kde jsou jedinou vášní drogy, chlast a roštěnky. Už si nepamatuji, že bych viděl film, ve kterém se víc zvracelo a o výčtu trapáren by se dal poskládat slušný song, který by nezachránila ani Katy Perry. 30% ()

Galerie (77)

Zajímavosti (12)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama