Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moravským venkovem, vínem a láskou napravený pražský podvodníček Honza žije s přítelkyní Klárkou v chalupě po dědovi, a snaží se proniknout do tajů vinařství. Dům se sice rozpadá, vinaření se příliš nedaří, ale Honza se s Klářinou pomocí nevzdává. Jeho poklidný život však nečekaně skončí, když se objeví kamarád Jirka, který utekl z Prahy. Bohatý podnikatel Kocúrik ho přistihl se svou dcerou Marií, a protože pro někoho takového ji nevychovával, najal si na Jirkovu likvidaci nájemného vraha Tichého. Ten se vydá na Pálavu a ubytuje se u souseda Kozderky. První pokus o Jirkovu likvidaci nevyjde, protože i když Tichý poškodí brzdy Honzova starého auta, dvojice dojede v pořádku a zpátky ji kvůli podnapilosti přivezou policisté. Do Višňové dorazí manželé Kocúrikovi, kteří se kvůli těhotné dceři vydali za nic netušícím Jirkou. Naštvaný je na něj i Honza, protože rušivě zasahuje do jeho vztahu s Klárou. Jirka se ho snaží usmířit, a tak se pustí do práce, oba však propadnou do tajného sklepa, kde objeví nejen archívní víno, ale také díru vedoucí do Kozderkova sklepa. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (657)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Opravdu v mnohém slabší než první díl a ani ten nebyl nic světoborného. Nad humorem tu převažuje spíše trapnost okořeněná o tentokrát špatného Krampola a ještě horšího Korna (hlavně co se jejich postav týče…) – pobavila snad jen scénka v kompostu a při výběru v „bankomatu“. Ani dvojice hlavních hrdinů už tolik netáhla, stejně jako jejich trampoty, které už nebyly ani tolik zábavné. Takže potěší alespoň pohled na Terezu, ale za samotný scénář si nezaslouží ani průměrné ohodnocení… ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

2Bobule sice nedosahly kvalit sveho predchudce, nicmene nemaji se za co stydet, porci legrace servirovali tak akorat, aby to kazdou chvili vyvazily skvelou jihomoravskou scenerii...urcite doporucuji vsem, kterym se prvni dil libil...je to film, pri kterem si odpocinete, zarelaxujete... Normalne mistni uzivatele nehodnotim, ale opravdu nechapu, jak muze dat nekdo tomtuto filmu hodnoceni Odpad!. Do totalniho zablaceneho skvaru maji 2Bobule hodne daleko... ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Stejné jako první film: tzn o ničem. Přesto se na to docela dobře dívá, nemusel jsem se tomu pořád smát jako Libuši, nebo se studem schovávat za sedačky jako u Miliardáře. Děj je naprosto mimo realitu, sled absurdních situací, které ve mě ale občas vyvolaly úsměv. Režie je pohodová, Lanného styl není výrazně odlišný od Bařinova. Jde jen o ten scénář, který je u 2Bobulí fakt na pěst. ()

Tetsuo odpad!

všechny recenze uživatele

Film trpící únavovým syndromem. Nejzbytečnější hodina a půl, kterou jsem letos strávil v kinech. Jestli jednička bylo "navoněné nic", které v hodně vstřícných divácích navodí nějakou letní pohodu, tak dvojka je absolutní nic umocněno na druhou (a la "Vědomosti vaší dcery se rovnají nule. Pro postup do dalšího ročníku je třeba, aby je minimálně zdvojnásobila".). Nepředpokládám, že libovolný ze zúčastněných tvůrců mohl mít dojem, že dělá dobrý film. Nad scénářem muselo být každému jasné, že jde jen o rozředění původního konceptu "uděláme český Dobrý ročník, víc pro teenagery". A naředěno je to tak, že už tam nezbylo cokoli atraktivního. Jestli letošním nejhorším filmům - Operaci Dunaj a Ulovit miliardáře - aspoň šlo o to něco sdělit, tak u 2slow 2tedious 2Bobulí šlo všem akorát o to shrábnout honorář a potlačit stud, že v tom účinkují. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Když jsem se k tomu filmu teď dostal - po dlouhých 12 letech od jeho vzniku - zjistil jsem, že na něm asi nechápu nic. Nechápu ten debilní název s číslovkou před slovem, nechápu proč to natočil nějakej Rusák (kterej už pak nikdy nic nenatočil) a nechápu proč to vlastně celé vzniklo, kromě obligátního důvodu vytřískat nějaké prachy parazitováním na povedené jedničce (stejné postavy, stejné letecké záběry na malebné moravské lokace, stejný červený Citroën 2CV, stejný styl nevhodného anglického soudtracku...). Humor mi zde už přišel hodně ubohý, obsazení je bída (především příšerné trio Krampol & Švandová & Korn, který si zde podle všeho zopakoval stejnou roli jako ve starším českém filmu Brak; Langmajerova postava je zde ještě nesympatičtější než minule, a ani ta Voříšková se mi zde už nelíbila), a celé to zabil otravný product placement na Hyundai a stupidní postavy policistů, jakož i podobně stupidní závěrečné rozuzlení, v němž se vše zázračně bezpracně vyřeší propadnutím do sklepa - scénář je celkově velká slabota. Jedničku mám hodně rád a ani trojka není kupodivu tak špatná, ale tohle se prostě nepovedlo. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (25)

  • Ve scéně, kdy se Honza (Kryštof Hádek) s Jirkou (Lukáš Langmajer) vrací ze skladu s krytinami, kde opatřili tašky na střechu, podává Jirka (Lukáš Langmajer) Honzovi (Kryštof Hádek) jedno balení. Když však od skladu utíkají, odnášejí balení dvě. (Skarface)
  • Jeden záběr natočili filmaři v Rakousku. (Taninaca)
  • V jedné ze scén přijede Jirkova (Lukás Langmajer) dívka v zeleném vozu Hyundai i30, interiérové záběry však pochází z Peugeotu 307. (Marrty3)

Reklama

Reklama